Wkono

Hvordan til å tjene en anstendig tips som servitør eller servitør

Så du har sett artikler som dekker "how to tip" og "hvorfor du bør alltid tips." Vel, her er konsekvens av det! Servitører og servitriser, les deg opp!

Trinn

Hvordan til å tjene en anstendig tips som servitør eller servitør. Hold deg på gratis drikke påfyll.
Hvordan til å tjene en anstendig tips som servitør eller servitør. Hold deg på gratis drikke påfyll.
 1. 1
  Hold deg på gratis drikke påfyll. Ikke gjør kunden be om mer... bare sørg for at det er aldri mindre enn halvfull.
 2. 2
  Foreta en rask første opptreden, selv om du er opptatt. Minst svinge av, ta drikke bestillinger og forteller kundene dine vil være tilbake om noen minutter.
 3. 3
  La dårlig dag hjemme. Så kjæresten din er en utro dust. Så sjefen gjorde du trekker en dobbel. Så barnebarna er en skuffelse for samfunnet. Kunden bryr seg ikke, og vil sannsynligvis ikke være sympatisk.
 4. 4
  Pass på at maten er varm hvis det er ment å være. Serve raskt - det er ikke alle kokken skyld. De folka bust sine rumper like hardt som du gjør. Og de ikke får tips.
 5. 5
  Hvis noe går galt det er din feil, beklager, være ærlig og ikke gjør unnskyldninger. Dette gjør det klart for gjesten at mens du er lei for feilen, er du kompetent, og feil er bundet til å skje av og til.
 6. 6
  Stopp av bordet fra tid til annen for å sørge for at kunden er fornøyd.
 7. 7
  Vent til etter at kunden har tatt en bit før du spør hvordan alt er. Ikke spør rett som du slippe den av.
 8. 8
  Forlate sjekken og trekke seg tilbake til et lite stykke å vente for kunden å sette inn betalingen. Deretter komme og få det og bli bedt tilbake med kredittkortet.
 9. 9
  Mersalg og tankevekkende selger er gode måter å øke dine tips og maksimere gjestenes opplevelse. Å opp-selger, foreslår et tillegg på element, som en side av reker til å følge en biff eller kanskje legge til kylling til en salat. Enkel sammenkobling av mat og vin er en fin måte å suggestiv salg.

Tips

 • Når du er i tvil, smile og be om unnskyldning. Selv om det ikke er din feil, du er restaurantens representant for kunden, og de tror det er!
 • Hvis kunden er en kelner / servitør andre steder (om du kjenner dem eller de forteller deg det), betale ekstra oppmerksomhet til hvordan og hva du gjør rundt dem. De vil sannsynligvis være å betale mer oppmerksomhet til hvordan du gjør jobben din. Den lyse siden av dette er hvis du gir dem god service, vil de tipse deg mye mer sjenerøst enn den gjennomsnittlige personen (de vet hvor vanskelig jobben egentlig er, samt hvor mye av din stue er basert på tips). Imponerande en kamerat waitperson er alle dager inntil veien å gå.
 • Akkurat som du husker gode kunder og koble dem opp, kundene husker gode servitører / waitresses og koble dem opp også. Det er alltid bra hvis du er noens favoritt kelner.
 • Hvis kunden virker vennlig eller villig til å snakke, ta litt tid til å opprette en tilkobling. Folk setter pris på det når du lytter til dem, og de vanligvis liker å snakke om seg selv.
 • Folk spiser sammen for å spise sammen. Hvis noen sender sin mat tilbake for ærlige grunner, bringe dem en gratis suppe, slik at de ikke trenger å se sine venner spise mens du løse sine problem. Suppe er vanligvis billig.
 • En tabell som har et problem som du fikse effektivt vil forlate med et bedre inntrykk enn en som har en glatt, begivenhetsløs erfaring. Se på hikke som en sjanse til å gjøre en vanlig, og en stor feit tips.

Advarsler

 • Uansett hvor frekk kunden er, aldri slå tilbake, og ikke gjør noe til maten heller!