Wkono

Hvordan bli en restaurant manager

Arbeider i restaurantbransjen er kanskje ikke hjernekirurgi, men det er noe som er enten i blodet eller ikke. Det tar tålmodighet og en forpliktelse til alltid å sette gjesten først og alt annet sekund. Når du har besluttet å forfølge dine talenter med en restaurant konsept, kan du ta noen av de følgende skritt mot suksess.

Trinn

Hvordan bli en restaurant manager. Start ut i en liten rolle, lære virksomheten.
Hvordan bli en restaurant manager. Start ut i en liten rolle, lære virksomheten.
 1. 1
  Start ut i en liten rolle, lære virksomheten. Noen av de beste forvalterne startet sine karrierer som servitører eller vertinner og jobbet seg opp fra den posisjonen. Karriereutvikling er veldig viktig når du prøver å gå videre som leder.
 2. 2
  Ikke jobb hop fra restaurant til restaurant. Bedriftens kjeder gjerne se mer enn to arbeidsplasser i fem år når de vurderer noen for en stilling. Tøff ut hvis behovet være, men jobb hopper ikke egner tillit til dine evner.
 3. 3
  Husk at gjestene er alltid nummer én. Ja, kalle dem gjester, ikke kunder, ønsker du dine gjester til å føle at de er servering i hjemmet ditt, ikke bare som om de er bare et ansikt i spisestuen. Snakk med dem, bli kjent med dine stamgjester, bruke all den tiden du kan på gulvet, og holde ut av det kontoret!
 4. 4
  Kjenn dine tall! Selv om daglig leder ikke liker å snakke om disse tingene, finne ut uansett, lære alt du kan fra andre ledere, Front of House and Kitchen Managers, lære de nødvendige skritt for å holde dine tall
 5. 5
  Unn dine ansatte med samme respekt du ønsket å bli behandlet med når du hadde den samme jobben. Fra oppvaskmaskin til eier, er alle i bygningen ansvarlig. Dine ansatte trenger å vite at du har noe problem rengjøring et bad for å gjøre dine gjester 'besøk positive, og det bør heller ikke de. Din filosofi bør være at du ikke ville få noen til å gjøre noe som du ikke vil gjøre.
 6. 6
  Bli satt før avreise. Når vi leter etter en ny stilling, holde den gamle! Det er lettere å finne en jobb når du har en jobb. Legge ut på de store jobbportaler er akseptabelt, men hvis du planlegger å bruke en rekrutterer, (se relaterte lenker) holde din CV uransakelige på boards. Konsepter søke i styrene, og hvis du er synlige de ikke vil snakke med deg hvis en rekrutterer presenterer deg.

Tips

 • The National Restaurant Association Educational Foundation (se relaterte lenker) gir pedagogiske ressurser, materialer og programmer som brukes i å tiltrekke, utvikle og beholde bransjens arbeidsstyrke.
 • Husk alltid gjesten er nummer én. Dette kan ikke understrekes nok. Gjestene er grunnen til at du har din kjempefint karriere!

Advarsler

 • Se opp for rekrutterere som "slam" deg til restaurant konsepter. Hvis du bare har snakket med dem i 5 minutter, og de er klar til å presentere deg til 10 forskjellige steder, har de ikke tatt seg tid til å bli kjent med deg eller hva du leter etter.
 • Ikke miste tålmodigheten. Mennesker i vår virksomhet må forholde seg til noen utfordrende mennesker, holde hodet om du vil ha nytte i det lange løp. Husk at for hver gjest som utfordrer oss, det er 10 flere som gjør det verdt å tolerere.

Ting du trenger

 • En profesjonell CV. Beskriv dine prestasjoner, ikke dine plikter! (Se relaterte lenker)
 • Det kan være lurt å bruke et rekrutteringsfirma, hvis du har bakgrunnen, kan dette være et nyttig verktøy å ha i lommen
 • Tålmodighet! I en ideell verden ville alle ha å vente tabeller for seks måneder før de kan begynne å spise ute, eller avtale med noen på et profesjonelt nivå. Tålmodighet du vil lære kan tjene deg i noen karriere.