Wkono

Hvordan bli en Southwest Airlines flyvertinne

Southwest Airlines flyvertinnene yte kundeservice og in-flight sikkerheten for alle passasjerer. Flyvertinnene jobber ofte varierende skift og overtimes, men de er også kvalifisert for gratis flyreiser på flyselskapene. Hvis du noensinne har lurt på hvordan å bli en Southwest Airlines flyvertinne, vil du bli overrasket over å vite søknadsprosedyre er enkel, men å bli en faktisk flyvertinne er en langvarig prosess.

Trinn

Hvordan bli en Southwest Airlines flyvertinne. Forskning jobbmuligheter med Southwest Airlines.
Hvordan bli en Southwest Airlines flyvertinne. Forskning jobbmuligheter med Southwest Airlines.
 1. 1
  Forskning jobbmuligheter med Southwest Airlines. Begynn på Southwest Airlines Career side (www.southwest.com / karriere) og velg "Vis alle stillingsannonser." Du kan endre dette søket til kun å omfatte visse stater og kategorier, som for eksempel flyvertinne. Klikk på "Søk nå"-linken etter å finne posisjonen.
 2. 2
  Send inn din CV på nettet til Southwest Airlines. Foreløpig godtar Southwest Airlines bare gjenopptar via deres online søknadsprosessen. Karrieren nettsiden tilbyr tre måter å lage en CV på nettstedet: laste opp en CV, kopier og lim og en CV veiviser. Velg det alternativet som passer best til dine behov. Etter å laste opp din CV, vil du bli bedt om å oppgi personlig informasjon og også svare på sysselsetting spørsmål. Når du har fullført alle de nødvendige delene av den elektroniske søknaden, får du en bekreftelse på at søknaden er sendt inn. Nå bare venter på en samtale!
 3. 3
  Delta på en Southwest Airlines gruppe informasjon / screening møtet. Du vil motta krav om informasjon om hvordan du blir en Southwest Airlines Flight Attendant, som gir høy kvalitet på kundeservice til passasjerene, in-flight ansvar og hva slags driftsforhold som kan oppstå under flyreiser.
 4. 4
  Vises på en en-til-en intervju. Få forberedt til intervjuet ved å forske Southwest Airlines fakta, kundeservice standarder og spesifikke ferdigheter som trengs for jobben. Under intervjuet, kan du bli bedt om å gjennomgå en bakgrunn sjekk og / eller et medikament screening. Unnlatelse av å passere enten automatisk fjerner deg fra betraktning.
 5. 5
  Møte og passere flyvertinne trening klasse på Southwest Airlines hovedkvarter i Dallas, Texas. Du vil ikke bli betalt for å delta på dette 4-ukers trening fordi du ennå ikke er ansett som en Southwest Airlines ansatt. Dette er det siste trinnet i å bli en Southwest Airlines flyvertinne.

Tips

 • Gjenopptar holdes på fil med Southwest Airlines for inntil 6 måneder. Hvis du ikke mottar en oppfølgingssamtale i løpet av den tiden, må du gjenta trinnene for å sende inn en CV.
 • Southwest Airlines krever at alle flyvertinne søkere er minst 20 år, ha en high school diplom (eller tilsvarende), kan løfte 50 pounds, og har tilstrekkelig autorisasjon til å arbeide i tråd med Immigration Reform Act.