Wkono

Hvordan ødelegge sensitive dokumenter


Hver måned får du en slags dokument med sensitiv informasjon på den. Dette kan være en kontoutskrift, kontoutskrift, betale spire, eller en kvittering. Kaster disse tingene i papirkurven er ikke nok til å holde dem trygge for nysgjerrige øyne. Sensitiv informasjon må være irreversibelt ødelagt.

Trinn

Hvordan ødelegge sensitive dokumenter. Finn ut om dokumentet virkelig trenger å bli ødelagt, og om det vil bli nødvendig igjen.
Hvordan ødelegge sensitive dokumenter. Finn ut om dokumentet virkelig trenger å bli ødelagt, og om det vil bli nødvendig igjen.
 1. 1
  Finn ut om dokumentet virkelig trenger å bli ødelagt, og om det vil bli nødvendig igjen.
 2. 2
  Bestem hva er privat informasjon som du ikke ønsker å bli sett. Mer enn sannsynlig at du ønsker å beholde dokumentet som referanse, så det er ikke alltid nødvendig å ødelegge hele greia.
 3. 3
  Ved hjelp av en enkel hull, kuttet ut de følsomme områdene i biter på konfetti. Halvmåne former er best. Hvis konfetti er alle sirkler du ikke bruker nok slag.
 4. 4
  Skjær ut området ved hjelp av en exacto kniv hvis all informasjon du ønsker å ødelegge tar opp et stort område (som krever mye hull slag) eller ikke er lett tilgjengelig med hullemaskin. Igjen et lite ekstra tomt område på minst en side.
 5. 5
  Brenne bort den fornærmende stykke papir når informasjonen er kuttet ut.
 6. 6
  Finne et sted med en minimal mengde brennbart materiale og liten eller ingen vind.
 7. 7
  Hold bitene med en tang eller andre verktøy slik at du ikke trenger å holde den med bare hendene. Dette er også viktig fordi plassere brennende papir i en skuff eller pan gir ikke riktig luftstrøm og mest sannsynlig vil ikke helt brenne. Hold det ved ekstra tomme området, fordi den delen er klemt vil ikke bli brent.
 8. 8
  Slipp den i vann en gang om det er ferdig brenning eller blås på det (forutsatt at du ikke har noe imot biter av aske overalt).

Tips

 • Et annet alternativ er å lagre dokumentene på et trygt sted og brenne dem årlig eller se for samfunnet shredding som kan være gratis eller for en liten avgift noen ganger inntektene går til veldedighet det fine samfunnet programmet er at de kan ødelegge CDer, Tapes og noen ganger også harddisker.
 • Det tar to personer for å gjøre dette, men Brenn papiret i en grill. Brannen fortsetter å gå hvis du holder tenner det hvert 10-15 minutter, og hvis du holde legge papir. Det tar ca 15-25 minutter å brenne en hel søppelsekk med papir. Bruk en metall pinne for å flytte papiret rundt, ellers ikke alt papir vil bli brent. Hvis noe annet tar fyr, har en hageslange klar, og ha den andre personen spray det med vann. Når du er ferdig har den andre personen spray den sjenerøst til den har en svart og klebrig tekstur.
 • Når du brenner, er riktig ventilasjon viktig, ikke bare å unngå røyk innånding men for å sikre en fullstendig og korrekt brenne.
 • De fleste kontorer har makuleringsmaskiner eller spille ødeleggelse tjenester. Sjekk med din kontorsjef og se om du kan få inn dine egne dokumenter for destruksjon.
 • Hvis du ofte ødelegge sensitive dokumenter, bør du vurdere å investere i en cross-cut shredder. De er dyrere, men de vil spare deg for tid.
 • Brennende papiret med andre deler av skrap papir blandet vil bety at hvis ved et uhell en del som ikke er brent restene av skrap papir blandes i, vil bidra forvirre alle som forsøker å lese den.
 • Så langt som å brenne bitene av papir, prøv å bruke en støpejern badekar. Pass på at det ikke er noe i bunnen, som for eksempel plast foten fatt. Denne måten, hvis det klarer liksom å komme ut av kontroll, har du karet med en klar tilførsel av vann.
 • Selv tidkrevende, vil et viskelær gni off blekk, vanligvis ved å gni av papiret.
 • Tradisjonelle shredders (som kuttet papir i strimler) ikke vil forhindre noen fra å sette den sammen igjen. Hånd ripping er ikke en god idé heller, spesielt på små dokumenter (det tar to centimeter for å finne ut en persons Social Security Number).

Advarsler

 • Pass på å ikke brenne plast som det avgir giftige gasser også huske på de lokale brenne lover.
 • Som alltid være forsiktig når du bruker brann.
 • Hvis du bruker en Exacto Knife, være oppmerksom på at overflaten under papiret blir oppskrapet. For ikke å nevne exacto Kniver er svært skarpe.