Wkono

Hvordan bli en arkitekt

Arkitekter utforme og overvåke byggingen av bygninger, boliger og andre strukturer brukt som tilfluktsrom. De er høyt utdannede, lisensierte fagfolk som er ansvarlig for å ivareta sikkerheten og funksjonaliteten til hvert prosjekt de påtar seg. Denne artikkelen gir en titt på arkitekturen yrke, utdannings-og lisensstatusen kravene for å bli en arkitekt, og muligheter for en karriere i arkitekturen feltet.

Trinn

Hvordan bli en arkitekt. Bestem hva slags arkitekt du ønsker å være.
Hvordan bli en arkitekt. Bestem hva slags arkitekt du ønsker å være.

Forbereder seg på å bli arkitekt

 1. 1
  Forstå yrket. Arkitektur innebærer mer enn en sikkerhet for tegning eller grunnleggende snekring. Arkitekter er involvert i hver fase av prosessen med å lage en ny struktur, fra å bli gravid ideen til struktur design å kommunisere planene til kundene for å føre tilsyn med byggeprosessen og sikre den endelige strukturen er tilfredsstillende. Arkitekter har følgende talenter og ferdigheter:
  • De er kreative. Arkitekter komme opp med originale ideer for å skape godt designet strukturer som utfyller sine omgivelser og passer deres funksjonelle formål. Hver tilsynelatende enkel struktur vi møter ble drømt opp av en arkitekt sikter til sweet spot av skjønnhet og funksjonalitet.
  • De er science-minded. Arkitektur er både en kunst og en vitenskap. I tillegg til å designe bygninger med eleganse og skjønnhet i tankene, må arkitekter forstå hvordan de ulike komponentene i en bygning arbeide sammen for å skape et solid og trygt miljø. En forståelse av matematikk og fysikk er viktig.
  • De er gode formidlere. Arkitekter må effektivt dele sin visjon for en struktur med klienten som skal bygge det. De er gode på å gi presentasjoner, beskriver sine ideer klart og sikre kundetilfredshet.
 2. 2
  Bestem hva slags arkitekt du ønsker å være. Noen arkitekter jobber for firmaer og se prosjekter gjennom fra unnfangelse til ferdigstillelse. Andre bruker sine talenter og ferdigheter i ulike deler av bransjen.
  • Landskapsarkitekter har bakgrunn i plante vitenskaper samt arkitektur, og fokusere på hvordan områder utenfor bygninger spille en komplementær rolle.
  • Noen arkitekter fokusere bare på design, noe som gjør at planene om en byggeoppfølging byggeforskrifter og møte forventningene til klienten.
  • Bygging bedrifter ofte ansette arkitekter som prosjektledere som fører tilsyn med bygging av strukturer.
  • Arkitekter kan fokusere på visse typer bygg, som for eksempel høy sikkerhet fasiliteter, sykehus eller skoler. De kan også arbeide med restaurering av gamle bygninger.
 3. 3
  Snakk med arkitekter. Som du skal bestemme om du ønsker å bli arkitekt, snakke med lisensierte fagfolk for å få en følelse av hva det tar å ha en karriere i arkitektur.
  • Kontakt arkitektur bedrifter i ditt område og spør om du kan sette opp informative intervjuer. Be om arkitektur program anbefalinger og andre råd.
  • Finne en deltidsjobb eller internship på et arkitektfirma til å få en enda bedre følelse av hva feltet er.

Utdannings-og opplæringsinstitusjoner kravene for å bli en arkitekt

 1. 1
  Major i arkitektur. Forskning høyskoler og universiteter med sterke arkitektur programmer. Hovedfag i arkitektur vil sikre at du har de forutsetninger du må angi en arkitektur masterstudiet.
  • Noen skoler tilbyr femårige programmer som tillater deg å kombinere din bachelor-og mastergrad uten å måtte gjelde for separate programmer. Kontroller at programmet du velger er akkreditert av National arkitektoniske accrediting brett (Naab).
  • Kunst, matematikk, miljømessige design, og andre relevante fagretninger er også hensiktsmessige valg for å forberede deg på en karriere i arkitektur. Bare sørg for at du har tatt kurs som kreves for å søke om å oppgradere programmene.
 2. 2
  Få en høyere grad i arkitektur fra et program akkreditert av Naab. Hvis du ikke oppgav en femårig kombinert bachelor-og masterstudiet, vil du trenge en master i arkitektur etter fullført lavere grad. Noen programmer fokus på nyskapende, moderne design, noen på restaurering, og andre på miljøvennlig design. Forskningsprogrammer som dekker dine behov og personlighet.
 3. 3
  Skriv inn et internship utviklingsprogram (IDP) administreres av nasjonale rådet av arkitektoniske registrering boards (NCARB). Hver stat krever at potensielle arkitekter fullføre en IDP før det innvilges lisensstatusen. Programmene er utviklet for å gi hands-on eksponering i de områdene av pre-design, design, prosjektledelse og praksis ledelse.
  • De fleste IDP programmer tar omtrent tre år å fullføre.
  • Det er mulig å begynne en IDP mens du fortsatt er registrert i skolen. Timer med arbeid i et arkitektfirma eller fullføre skoleprosjekter kan telle mot IDP.
 4. 4
  Passere alle divisjoner av arkitekt registrering eksamen (ER). Det ER har seksjoner relatert til mai fasetter av arkitekt yrke, og vurderer om arkitektur kandidaten har kunnskaper og ferdigheter som trengs for å utføre en arkitekt rolle.
  • Testen har flere komponenter enn det som kan gjennomføres på en dag. Kandidatene er pålagt å planlegge en dag for å ta hver del fo testen før de er alle fullførte.
  • Vurdere å ta et seminar eller studere kurs for å forberede seg til ER.

Komme lisensiert som arkitekt

 1. 1
  Oppnår din opprinnelige lisens. Kontakt arkitektur registrering bord i det landet der du skal trene for å finne ut de krav du må oppfylle for første lisensstatusen i tillegg til å fullføre en IDP og bestått ER.
 2. 2
  Få NCARB sertifisering. Når du har din første lisens, fyll ut papirene som kreves for å sertifisert. Denne sertifiseringen viser at du har møtt de høyeste faglige standarder mulig, og lar deg jobbe med kunder over mer enn én stat.
 3. 3
  Begynne å trene. Avhengig av pedagogisk banen og personlige interesser, delta i et selskap som fokuserer på bolighus, næringsbygg, eller begge deler. Vurdere å operere som konsulent som en måte å få føttene våte.

Tips

 • De pedagogiske, opplæring og lisensstatusen kravene gjelder for arkitekter praktiserer i Europa. Ulike krav til dem som praktiserer utenfor USA.