Wkono

Hvordan være en vin salgsrepresentant

Vin salgsrepresentanter satt i en mye hardt arbeid, men de får også smake vin og snakke om det for en levende. En kjærlighet til vin er en avgjørende for å lykkes, men de arbeidsoppgaver av en vin salgsrepresentant samtale for gode salg ferdigheter, så vel. Vanligvis vin selgere foreta regelmessige samtaler til restauranter i deres territorium og foreslå produkt til distributører, restauratører, ledere, kokker og vinkelnere. De organiserer også hendelser for å fremme vin, føre vinsmaking og utdanne servere om vin service. Noen representanter er ansvarlig for å lage og distribuere markedsføringsmateriell.
Of course, for å diskutere vin kompetent, må vin reps kjenner deres produkt. De kan reise til vingårdene der vinen er laget, delta på smaksprøver, ta klasser og lese bøker. Utdanning kan begynne med studier og on-the-job training, men en karriere i bransjen krever at reps holde tritt med de nyeste trendene. For de med en lidenskap for vin, oppsøke nye og uvanlige årganger er en del av moroa.

Trinn

Hvordan være en vin salgsrepresentant. Oppfylle de grunnleggende kvalifikasjoner som vanligvis er nødvendig å være en vin salgsrepresentant.
Hvordan være en vin salgsrepresentant. Oppfylle de grunnleggende kvalifikasjoner som vanligvis er nødvendig å være en vin salgsrepresentant.
 1. 1
  Oppfylle de grunnleggende kvalifikasjoner som vanligvis er nødvendig å være en vin salgsrepresentant.
  • En gyldig førerkort og ren kjøring posten er ofte nødvendig, som salgsrepresentant jobbene involverer hyppige reiser.
  • I mange tilfeller, bør du være i stand til å løfte 50 pounds (20 kg) slik at du kan tote rundt bokser og kasser vin når det er nødvendig.
  • Når du ser gjennom stillingsannonser for vin selgere, vil du se fraser som "selvgående" og "entusiastisk" komme opp gjentatte ganger. Hvis du ikke er utadvendt, kan du ikke nyte en karriere som vin salgsrepresentant. Du må bygge relasjoner til å tjene provisjoner.
 2. 2
  Få den nødvendige erfaringen til å jobbe som en vin rep.
  • Mange vin salgsrepresentant jobber krever et par års erfaring med salg av vin i et bestemt marked. Mens kunnskap om vin er viktig, er like viktig å kunne navigere nettverket av restauratører og distributører i din region.
  • For å få en oppføring nivå vin rep jobb, erfaring i restaurantbransjen, enten som leder, server eller bartender, kan hjelpe. Å jobbe i en vinbutikk er også en god måte å få et inntrykk av hvordan systemet fungerer som du bygger din smaker skarpsindighet.
 3. 3
  Bli med i en gruppe smaker som møtes jevnlig for å utsette deg selv for viner fra ulike regioner og finne ut hvordan de er laget. Smaksprøver kan også være et godt sted å lære om sammenkobling.
 4. 4
  Les om vin.
  • Du kan lese tidsskrifter som "Wine Spectator" og "Decanter." Vin magasiner som disse har vin vurderinger fra etablerte kritikere, intervjuer med vin beslutningstakere og restauratører, trender i vin å gjøre, og "best of"-lister som markere årganger skal se etter.
  • Bøker som undersøkelsen vinen verden er et godt sted å begynne, for eksempel, "The Oxford Companion to Wine" er en respektert autoritet.
 5. 5
  Se gjennom vinbutikker å finne ut hva de lager, og undersøke restaurant vinkart. Du kan lære mye ved å forstå hva som er på en vinliste og hvorfor.

Tips

 • I Europa, må du være minst 21 år for å være en vin salgsrepresentant.