Wkono

Hvordan få en salgsjobb uten salgserfaring

Salg arbeidsplasser innebære tjene interessen til potensielle kunder og deretter konvertere dem til kunder. Selgere er nødvendig i nesten hver handel og industri, og gode selgere har ofte muligheten til å tjene høye lønninger. Det er ikke nødvendig at du har salgserfaring å skaffe sysselsetting i salg feltet. Følg denne fremgangsmåten for å få en salgsjobb uten erfaring.

Trinn

Hvordan få en salgsjobb uten salgserfaring. Lær så mye du kan om salg.
Hvordan få en salgsjobb uten salgserfaring. Lær så mye du kan om salg.
 1. 1
  Lær så mye du kan om salg. Kunnskap er grunnlaget som kompetanse er bygget. Derfor utvider salget kunnskap er grunnleggende for å lykkes som en selger, og er særlig nødvendig å bevise din potensial til arbeidsgivere når du ikke har erfaring med salg. Les bøker på salg, delta på fagseminarer, spør en salgs-pro for veiledning og se salgsopplæring videoer på nettet for å utdanne deg selv på hva det tar å være vellykket på en jobb i salg.
 2. 2
  Tenke din personlige salg filosofi. Du bør være i stand til å forklare dette til potensielle arbeidsgivere. Bruk det du har lært om salg, hva du vet om kunder og dine grunner for å ville være en selger, formulere en visjon om hvordan du ønsker å nærme seg oppgaven med å selge og hva du tror du kan få til en salgsjobb som er unik for deg. For eksempel, hvis du er spesielt interessert i psykologi, og vet at du har en veldig seig personlighet, så salget filosofi kan omfatte vurdering av kundens innerste, ubevisste behov, så appellerende til disse behovene konsekvent og vedvarende, før kunden tar kontakt med deg for en salg.
 3. 3
  Bruk det du har. Når du oppretter en CV eller fylle ut en søknad om jobb i salg, er det viktig å huske at du ikke nødvendigvis trenger å ha en historie av sysselsettingen i salg industrien å ha salgserfaring.
  • Tenk på din sysselsetting historie som ikke salgsrelaterte, men som låner til kvalifisering for salg jobbene du er interessert i. For eksempel, hvis du søker på en stilling som selger demonstrere elektroverktøy i et hjem forbedring butikken, så det ville være verdt å liste din fortid konstruksjon og offentlige taler erfaring.
  • Forskning salget jobben du søker for å fastslå den spesifikke karakter kvaliteter arbeidsgiver er på jakt etter, og deretter bestemme hvordan du kan gå om representerer de kvaliteter på søknaden din. For eksempel, hvis arbeidsgiver angir et ønske om "ærlige, organiserte og utadvendt" selgere, så kan du bruke real-life eksempler, salgsrelaterte eller ikke, som eksemplifiserer din besittelse av disse egenskapene.
 4. 4
  Se etter entry-level salg arbeidsplasser som tilbyr opplæring. Din beste sjanse for å få til salg uten erfaring kan være å finne en arbeidsgiver som er villig til å ta sjansen på å ansette og lære en nybegynner.
 5. 5
  Ess intervjuet. Tenk intervjuet et salg samtale, og din største mulighet til å bevise at du vet hvordan du skal selge.
  • Bevis til intervjueren at du har forberedt. For eksempel kan du dra-off din introduksjon ved å si noe sånt som: "Når forske denne posisjonen, fant jeg et vell av informasjon på nettstedet ditt, så vel som i en rekke fagtidsskrifter."
  • Vise at du har de grunnleggende kvaliteter av en god selger: tillit, aktiv lytting, artikulasjon, positivitet og presentasjon.
  • Fortelle en historie om din beste noensinne salg. Selv om du aldri har hatt en jobb i salg, har du mest sannsynlig har, på ett eller annet tidspunkt, overbevist eller overtalt noen (eller en gruppe mennesker) i din favør. Din historie bør inneholde en forklaring på hvordan du gikk om "selge" ditt publikum med på ideen din, samt en beskrivelse av hva gevinsten var, for begge sider.
  • Gjør det klart at du er en achiever ved å beskrive noen av livets største prestasjoner, uansett hva de måtte være. For eksempel kan du ha vært quarterback på skolens fotballag, var president for ditt barns PTA, vant førsteprisen i et piano konkurranse eller hadde en novelle publisert i en velkjent tidsskrift.
  • Uttrykke ditt ønske om å være en selger, og å forplikte seg til en salgsjobb at du kan utmerke seg på.
 6. 6
  Følg intervju med et takkekort. Hvis du ikke hører fra arbeidsgiver innen den tid forventet, satt i en oppfølgingssamtale. Når det gjelder å skaffe en jobb innen salg, betaler utholdenhet av.

Tips

 • Sørg for å tilpasse din CV for hver salgsjobb du søke om. For eksempel, hvis overskriften lyder: "Søker en posisjon i salg," så det bør tilpasses på en måte som er spesifikk for den jobben du arbeider med: "Søker en entry-level konto rep posisjon i denne bransjen."
 • Når vi leter etter en jobb i salg, er det en god idé å bruke bare for posisjoner i bransjer du allerede er kunnskapsrik i. For eksempel, hvis din tidligere erfaringer er i regnskap, er det mer praktisk å søke på en jobb som selger investeringsplaner enn det er å søke jobb i legemiddelomsetningen.

Advarsler

 • Mange salgsjobber er provisjonsbasert, som betyr at du bare får betalt når du selger. Som du skal gå i til salg feltet uten noen erfaring og kanskje ikke vet hva du kan forvente, bør du ha en betydelig besparelse å falle tilbake på dersom læringskurve ta lengre tid enn du har tenkt for.