Wkono

Hvordan å bli en vellykket ebay selger

Enten du bare ønsker å ha det litt gøy, bruke eBay å rydde på loftet, gjøre noen ekstra dollar, eller selv starte og eBay virksomhet, må du

beherske de "grunnleggende" å selge vellykket på eBay. Følgende tips er en god start, men du må fortsette å lære å mestre teknikkene for eBay suksess.

Trinn

Hvordan å bli en vellykket ebay selger. Bestemme hvilke typer av produkter å selge.
Hvordan å bli en vellykket ebay selger. Bestemme hvilke typer av produkter å selge.
 1. 1
  Bestemme hvilke typer av produkter å selge. Alle ønsker å selge den nyeste forbrukerprodukt, men sannheten er at det er mye konkurranse fra etablerte selgere og selv store online selskaper som har oppdaget eBay. Den beste element for å selge på eBay er noe brukt, eller en veldig spesialiserte (nisje) produkter som få andre selger.
  • Hvis du skal selge nye varer, sørg for at du kan kjøpe dem billig nok til å selge og gjøre en fortjeneste. En kilde er avslutning og avvikling selskaper som selger overstocks og sesongmessige elementer som returneres av varehus.
  • Vurdere forbruksvarer. Ideen her er å få gjenta bedriften via ditt nettsted fra kunder som kjøper fra deg på eBay.
  • Søk i oppføringer på eBay for å se hva som selger. Gå til http://listings.eBay.com for å se hva som blir oppført og solgt. Tallet i parentes etter kategoritittelen er antall auksjoner for et gitt element. Generelt, jo høyere tall, jo mer action og salg.
  • Finn en nisje. Dette vil bidra til å bestemme hvilken type person du skal selge til, og hvilke typer produkt du ønsker å selge. Du vil også ha mindre konkurranse. Glem prøver å selge datamaskiner, digitale kameraer, iPod og plasma-TV. Det er ingen måte du kan konkurrere med de store gutta med mindre du har tonnevis med penger.
 2. 2
  Bli en ekspert på ditt produkt. Hvis du vet mer om produktet området, vil du kunne kjøpe til bedre priser og folk som føler spesialisere deg i noe vil være mer komfortabel å kjøpe fra deg. Når du blir en autoritet i feltet, er et helt nytt univers av virksomheten og muligheten åpnet seg for deg. Folk har en tendens til å kjøpe visse typer ting på eBay fra de samme selgerne om og om igjen.
 3. 3
  Fortsett auksjonen utdanning. Les bøker og skolehåndbøker, besøke chatterom og oppslagstavler, delta på en eBay Universitetet når det kommer til din by, gå til eBay Live, og fortsette å lære hele tiden.
 4. 4
  Få en omsetningsavgift nummer. Dette vil tillate deg å kjøpe fra mange engros selskaper som ikke ville forholde seg til noe annet. Hvis du er usikker på hvem du skal kontakte i staten, bare ringe ditt lokale handelskammer og de vil råde deg eller gi deg telefonnummeret eller Internett-adressen for å registrere.
 5. 5
  Automatisere auksjonene dine med en auksjon management service. De gir auksjon maler hvor du skriver inn dine overskrifter og tekst, sette inn bilder, sette pris, vilkår, lengden på auksjon og laste auksjonene dine til enhver tid eller dagen du angir. Disse tjenestene kan også spore din beholdning og salg, sende automatiske e-post til kundene, gir en PayPal eller kredittkort gateway og automatisk sende tilbakemeldinger når betaling er mottatt.
 6. 6
  Bygge troverdighet. Vær troverdig. Fjern alle tvil om troverdigheten din. Du kan gjøre dette gjennom å presentere selv positivt gjennom din tilbakemelding, blir lidenskapelig viet til virksomheten din og ved å være en ekspert. Lag en profesjonell om meg siden. En av deg selv vil menneskeliggjøre den elektroniske erfaring kan gi fantastiske resultater. Din auksjon overskrift og elementet beskrivelse er der alt begynner.
 7. 7
  Lag en kraftig notering. Overskriften er reklame og ditt element beskrivelse er din selger. På nettet, hvor du er potensielle kjøperen oppfatter deg og ditt produkt er alt. Pass på å bruke makt ord i auksjonen tittel (overskrift). Rare, Unique, kraftig, New, uvanlig, Stunning, Top Notch, First Class, etc. Bare pass på å ikke overdrive. Ikke kalle noe "sjeldne" hvis det ikke er. En nøye utformet salg brev (varebeskrivelse) kan øke deg resultater eksponentielt uten å måtte bruke en ekstra krone.
  • Husk at 65% av eBay budgivere finne det de leter etter ved å bruke søkefunksjonen. Pass på å bruke nøye utvalgte og nøyaktig stikkord i din tittel og beskrivelse. eBay gir deg 55 tegn i overskriften. Pass på å bruke dem alle. Dette vil hjelpe deg å få treff. Viktige stikkord inkluderer merke, farge, størrelse og modellnummer.
 8. 8
  Stå bak ditt produkt og service. Tilby en ubetinget pengene-tilbake-garanti på alt du selger. Hvis du selger biler eller hus, eller "as-is" brukte varer som kanskje ikke er en god idé - men det enkle tilbud om en fornøyd garanti vil dramatisk øke salget. Selv ulykkelige mennesker går sjelden til problemer med å sende noe tilbake. Kostnadene ved å tilby de få refusjon vil bli langt ut vektet med økt volum av salget. I det minste gi en garanti for at elementene er akkurat som beskrevet, og du vil gi full refusjon dersom de ikke er. Hvis du har en returrett (og du bør) være sikker og stave det ut klart på slutten av auksjonen beskrivelse eller i form eBay gir deg å gjøre dette.
 9. 9
  Vurdere å annonsere på eksterne nettsteder. Begynne å annonsere på forumer eller andre nettsteder som har medlemmer som er relevante for det du selger. Bare ikke spam. Til slutt, når du begynner å gjøre profitt, bør du vurdere å betale annonser på nettsteder som Facebook.

Ting du trenger

 • En datamaskin med internett-tilgang
 • Produkter, også nisje eller brukt, til å selge