Wkono

Hvordan justere kontorstolen høyde

Justering av høyden på en kontorstol er nødvendig for å sikre god holdning samt for å unngå ryggsmerter og klemte nerver. Både gamle kontorstoler modeller (kalt ikke-pneumatisk) og nye kontorstoler modeller (pneumatisk) er lett å tilpasse med begynnelsen av en bolt eller pressing av en spak. Pass på å justere kontorstolen henhold til de spesifikke høyden på skrivebordet du vil være på oftest så vel som for din høyde.

Trinn

Hvordan justere kontorstolen høyde. Sett stolen foran skrivebordet, bord, eller hva planet du skal sitte på i kontorstolen du trenger justeres.
Hvordan justere kontorstolen høyde. Sett stolen foran skrivebordet, bord, eller hva planet du skal sitte på i kontorstolen du trenger justeres.
 1. 1
  Sett stolen foran skrivebordet, bord, eller hva planet du skal sitte på i kontorstolen du trenger justeres. Denne måten vil du vite det høydejustering som må gjøres på stolen.
 2. 2
  Finn knappen, lever, eller snu bolt som styrer kontorstol høyde. For pneumatiske stolene vil dette være en spak eller knapp. For ikke-pneumatiske stoler, vil dette være en tykk vending bolten. Alle spaker, knapper og snu bolter er vanligvis plassert rett under setet på kontorstolen selv.
 3. 3
  Stå ved siden av eller foran din pneumatisk kontorstol og trykker spaken enten opp eller ned (avhengig av hvilken vei den trenger å gå for å være riktig stol høyde). Trykke opp vil gjøre stolen går opp mens du trykker ned vil gjøre stolen gå ned. Bruk bare en hånd for å gjøre dette, så du vil trenge den annen side for følgende trinn.
 4. 4
  Trekk opp eller presse ned på setet på stolen med den andre hånden. Gjør dette forsiktig, sakte flytte stolen bare inches (eller centimeter) om gangen.
 5. 5
  Slipp spaken eller knappen når du har justert stolen til dens passende høyde. Stolen skal automatisk låse seg på plass når du slipper spaken eller knappen.

Ikke pneumatiske stoler

Løsne snu bolt rett under setet på stolen ved å vri den mot venstre.

 1. 1
  Skyv stolen opp eller ned til den går ned i ønsket justert stol høyde.
 2. 2
  Stram snu bolten ved å dreie det rett før det setter inn i en låst posisjon.
 3. 3
  Forsiktig sitte ned i den justerte kontorstolen. Denne høyden på stolen er korrekt når du er i stand til å sitte i stolen med føttene flatt på gulvet, er knærne bøyd i en litt større enn en 90-graders vinkel og er plassert lavere enn midjen din. Hvis stolen høyde fremdeles er feil, gjentar du trinnene til stolen har nådd korrekt høydejustering.

Tips

 • Noen stoler har en egen låsemekanisme, så sørg for å dobbeltsjekke at du stolen er låst på plass før du setter din fulle vekt på den.
 • Hvis det er to spak eller bolter, er en som brukes for stolens høyde, mens den andre benyttes for rygglenet på kontorstol. Hver modell og versjon av kontorstol er forskjellig, så du trenger for å spille med alle spakene, knapp, og snu bolter før du forstår hvilket verktøy styrer hvilken del av stolen.
 • Selv om de fleste kontorstoler er justerbar med noe vekt på dem, det fører til mindre slitasje på stolen hvis du justere høyden uten noen vekt på det i det hele tatt. Også justere høyden på kontorstolen for ofte vil bære det ned mye raskere.