Wkono

Hvordan bli en interiørarkitekt

Hvis du har en forkjærlighet for å dekorere og en egen evne til å arrangere møbler og suger kuk velge innredning og farger, kan en karriere som en interiørarkitekt være perfekt for deg. I motsetning til interiørdesign, er opplæring og sertifisering ikke nødvendig. Alle med ferdigheter og evne til å markedsføre seg selv kan begynne å jobbe som en interiørarkitekt. Siden konkurransen er høy, og det er en del arbeid involvert med å komme i gang, er det viktig å lære å bli en interiørarkitekt og markedet selv effektivt.

Trinn

Hvordan bli en interiørarkitekt. Vurdere dine ferdigheter, styrker og svakheter.
Hvordan bli en interiørarkitekt. Vurdere dine ferdigheter, styrker og svakheter.
 1. 1
  Vurdere dine ferdigheter, styrker og svakheter. Hvis folk jevnlig kompliment dine dekorere ferdigheter og slå til deg for råd, det er et godt tegn på at du har den naturlige talent for å være en interiørarkitekt. Men når man jobber for andre, vil du bli utsatt for en rekke ulike smaker og stiler. Du må kunne vise en omfattende kunnskap om plass planlegging, tekstiler og materialer, og du vil også være i stand til å arbeide med ulike personligheter. Liste områder som kan være utfordrende, og begynne å jobbe på dem.
 2. 2
  Få opplæring. Du trenger ikke å ha en grad å fungere som en interiørarkitekt, men noen klasser eller sertifiseringer kan gi deg troverdighet. Mange samfunnet høgskoler tilbyr kollegaer grader og høgskoler har ofte sertifisering programmer eller korte kurs om interiørdesign. Online programmer og klasser i hjemmet staging eller organisering kan være nyttig, også. I tillegg til alt dette, kan du begynne å lære deg umiddelbart med selvstudium. Lære det grunnleggende, typer materialer, dekorere historie og dekorere stiler.
 3. 3
  Praksis interiørdesign så mye du kan. Frivillig til å hjelpe venner og familie med dekorere prosjekter. Se etter frivillige prosjekter med lokale organisasjoner. Se etter organisasjoner som Habitat for Humanity, og lokale krisesentre. Selv dekorere plasser for spesielle hendelser er god opplevelse.
 4. 4
  Sette sammen en portefølje av arbeidet ditt. Sørg for å ta bilder av alle prosjekter som du fullfører. Hold papirkopier samt vise frem arbeidet ditt på Internett. Grupper på Flickr, hgtv og andre design nettsteder samt dekorere blogger alle tilbyr muligheter til å vise frem ditt arbeid samt nettverk med andre som deler din interesse og gi deg mer informasjon om hvordan du kan bli en interiørarkitekt.
 5. 5
  Finne kilder for materialer og forsyninger. Uten en lisens, kan du ikke være berettiget til designer rabatter. Men du kan begynne å forhandle med leverandører hvis du kjøper i bulk. Du kan også lære å finne rimelige kilder for materialer som lagerbeholdninger butikker og sparsommelighet butikker.
 6. 6
  Se etter en jobb i interiørdesign eller visual merchandising. Konkurransen er høy, så et høyt betalende, profesjonell jobb kan ikke være lett å finne. Men du kan komme i gang ved å arbeide i en møbelforretning, design center, eller lokale varehus. En jobb som gir en sjanse til å gjøre noen dekorere og visual merchandising - arrangere elementer som tiltrekker kjøpernes oppmerksomhet og er en fryd for øyet - vil legge til din erfaring og portefølje.
 7. 7
  Start din egen virksomhet hvis tid og midler tillater. Starte opp kostnadene kan være lav, du trenger en virksomhet lisens for staten og byen og noen kontorlokaler. Hvis du ikke har tid til å gjøre arbeid i felten, bør du vurdere en virksomhet som en virtuell dekoratør der du kan vurdere en kundes hjem gjennom bilder og diskusjon, satt ut oppgaver som må gjøres og gi linker til elementer for å kjøpe.:)