Wkono

Hvordan bli en utvekslingsstudent

Å være en utvekslingsstudent vil forbedre livet ditt i årene som kommer som du utvide ditt syn og lære mer om andre kulturer

Trinn

Hvordan bli en utvekslingsstudent. Se etter folk som hadde vært utvekslingsstudenter før og spør dem generelle spørsmål om det.
Hvordan bli en utvekslingsstudent. Se etter folk som hadde vært utvekslingsstudenter før og spør dem generelle spørsmål om det.
 1. 1
  For det første, spør deg selv hvorfor du ønsker å bli en utvekslingsstudent. Hvis formålet er unikt å lære en viss fremmedspråk, registrere deg for en utenlandsk språk klassen. Du må forstå at det å være i utlandet har mye mer å gjøre med kultur og opplevelse enn bare språkferdigheter. Men å lære språket er også en veldig god fordel at utveksling erfaring kan gi.
 2. 2
  Se etter folk som hadde vært utvekslingsstudenter før og spør dem generelle spørsmål om det. Du bør sørge for at du spør dem:
  • Hvor og når de var utvekslingsstudenter;
  • Hvorfor de bestemte seg for å være utvekslingsstudenter;
  • Hvordan de ble involvert i utveksling prosess / gjennom hvilken organisasjon;
  • Hva var de største fordelene de fikk etter utvekslingsprogram konklusjon.
 3. 3
  Ulike land har ulike alternativer åpne for videregående skole og studenter til å studere og leve i utlandet. Tenk på hvilke land du ønsker å leve i, men husk at ethvert land og enhver kultur er fantastisk. Utvekslingen erfaring er ikke begrenset av land. Pass på at noe sted kan gi deg en utrolig opplevelse.
 4. 4
  Det finnes mange flotte utvekslingsprogrammer der ute. Se på web-siden for Rådet om standarder for International Educational Travel (CSIET) på www.csiet.org å få en liste. Noen å vurdere er Rotary: www.rotary.org, YFU: www.yfu-usa.org og AFS: www.usa.afs.org.
 5. 5
  Finn ut hvilke alternativer du ville være kvalifisert for, og hvilke kriterier de har for studenter.
 6. 6
  Finn ut hva prisen er og om stipender er mulig. Og sjekke internett for private studentutveksling som et rimelig alternativ.
 7. 7
  Tenk om de mulige land og gjøre noe arbeid på kulturer, språk og utdanning der.
 8. 8
  Finne, hvis du kan, brevvenner fra det landet.
 9. 9
  Lære minst de grunnleggende tingene av språket i landet du skal til.

Tips

 • Kjøp en ordbok, uansett hvilket land du skal til.

Advarsler

 • Du må være svært fleksibel og justerbar.