Wkono

Hvordan få en god score på SISTEDenne artikkelen er nøyaktigheten er i tvil. Se en diskusjonsside.
Vennligst faktum sjekk, og fjerne denne kunngjøringen når artikkelen har blitt forbedret. Du kan også kommentere en diskusjonsside. Merknad lagt til 2013-01-24.

Du trenger prep bøker, tid og besluttsomhet. Som en profesjonell SISTE veileder og blogger i NYC, jeg vil fortelle deg nøyaktig hva du må gjøre for å oppnå en topp SISTE score. Hold leser å finne ut hvordan eller besøke min hjemmeside (link under).

Trinn

Hvordan få en god score på SISTE. Lær noen grunnleggende logikk.
Hvordan få en god score på SISTE. Lær noen grunnleggende logikk.
 1. 1
  Ta det tidlig.
  • Hvis mulig, ta SISTE i oktober eller februar dine yngre år. Dette lar deg gjøre det meste av din studere i løpet av sommeren eller vinteren pause på et mer bedagelig tempo. Du ønsker å sikre at det å studere for SISTE ikke vil overdøve fra junior-års karakterer. For mange studenter vente med å ta den SISTE til oktober eller desember i sine siste år. Men siden jusstudiet søknader blir gjennomgått og vedtatt kort tid etter at de er sendt inn, tidlige søkere møter mindre konkurranse. Ved å ta SISTE tidligere, unngår du granskning at de som tar den i 11. time vil møte.
 2. 2
  Lær noen grunnleggende logikk.
  • Studenter ofte balk ved tanken på å memorere lister over logiske lover. Men det er bare noen få logiske relasjoner som du virkelig trenger å vite for SISTE - den contrapositive, den inverse, og converse. Forplikte dem til minnet, og du vil begynne å legge merke til dem gjennom logikk spill og logiske resonnement seksjoner.
 3. 3
  Være flink.
  • Hopp rundt på logiske resonnementer og leseforståelse seksjoner og gjøre det som er enklest for deg. Men logikk spill spørsmålene er i en bestemt rekkefølge innenfor hver kamp, ​​så anbefaler jeg at mine elever dem gjøre i rekkefølge (se tips # 6 av den grunn). Husk at alle spørsmål er verdt like mye, og det er ingen straff for å gjette. Du kan laste ned fra juni 2007 SISTE eksamen gratis fra Law School Opptak Council (PDF). Mange bedrifter selger bøker med "SISTE" i tittelen, men de inkluderer ikke en eneste virkelige spørsmålet. Sørg for å bare bruke ekte SISTE materialer som inneholder siste SISTE eksamener, fordi det er ingenting som the real thing.
 4. 4
  Ta tidsbestemte praksis eksamener.
  • Få vant til å ta en lang eksamen. Den SISTE består av fem 35-minutters seksjoner (inkludert en unscored eksperimentelle delen) i tillegg til en unscored skriftlig prøve. Det er bare én ti-minutters pause, som finner sted mellom tredje og fjerde avsnitt. Som om alt som ikke var ille nok, er det vanligvis administrert morgen. Bygg din utholdenhet ved å ta flere praksis tester. Pass på at når du tar en praksis eksamen, spleise på en del fra en annen eksamen for å representere den eksperimentelle delen. Med en halv time brukte boblende i ditt navn og adresse, så er du der for om over fire timer (hvis du er heldig). Snakke med en administrator og prøv å reservere klasserommet hvor du faktisk vil være å ta eksamen, slik at du kan ta en praksis eksamen der.
 5. 5
  Studier som det er kampdag.
  • Øv på den tiden av dagen når eksamen vil være, og prøve å studere under reelle testforholdene. Sørg for at ditt studium området er rolig og uten forstyrrelser. Dempe mobiltelefon, og logge ut av Facebook og Gmail. Prøv å studere i minst 1-2 timer om gangen for å komme i sonen. Også ta noen praksis eksamener i kafeer og biblioteker. Dette vil hjelpe deg bli vant til distraksjoner og ergrelser i ditt tilfelle testsenteret er mindre enn ideell.
 6. 6
  Lage enkle diagrammer for logikk spill.
  • Opprette en solid diagram vil spare deg for mye tid, så sørg for en på bunnen av siden (det er ingen skrap papir på SISTE). For hver "hvis"-spørsmål i spill, tegne en liten diagram ved siden av det spørsmålet. Jeg forteller alltid mine elever å redde sitt arbeid fra tidligere spørsmål, i stedet for å slette den. Dette tillater dem å se tilbake på det senere i spillet. Et par minutter her eller der er avgjørende i slik at du til slutt i de tildelte åtte minutter og 45 sekunder per runde.
 7. 7
  Ikke bekymre deg om skriftlig prøve.
  • Selv om det er unscored, og hjernen din er bundet til å være stekt på slutten av fem 35-minutters seksjoner, krever LSAC fortsatt det. Ellers vil SISTE scorer ikke være gyldig. Gjør det enkelt for jusstudiet innleggelser rådgivere å lese. Skriv i skriptet hvis du er i stand til å gjøre det leselig. Jo lengre det er, og jo flere avsnitt bryter du bruker, jo bedre. Dette gjelder for college seminar papirer også.
 8. 8
  Trene og spise sunt.
  • Hvis du ikke allerede trener og spiser sunt, er nå den beste tiden å starte. Du kan føle at hjernen din er en maskin, men det er faktisk organisk Gooky grå ting. Hvis du tar vare på den med trening, som får blodet flyter, og en god balanse mellom proteiner, hele korn karbohydrater og sunt fett (valnøtter, mandler, peanøttsmør, etc...), som gir den energi, er det Vil ta vare på deg på testdagen.
 9. 9
  Bare ta det en gang.
  • Prøv å gjøre det første gang den eneste gangen. Ikke ta det første bare for å øve. Selv om de fleste lover skoler ikke lenger gjennomsnittlig SISTE score når formelt beregne sjansene dine, vil de se alt. Du har sannsynligvis ikke ønsker en første date for å se et bilde av deg når du først våkner om morgenen. I stedet vise deg selv på ditt beste. Det samme gjelder for testresultater.
 10. 10
  Velg ditt testområde nøye.
  • Dessverre er ikke alle testanlegg skapt like. Studentene har fortalt meg at testsentre kan være ubehagelig varmt eller kaldt, så sørg for å ha flere flyttbare lag bare i tilfelle. På noen testsentre, pultene er for liten og test proctors er inhabil, så spør venner, rådgivere og andre kunnskapsrike enkeltpersoner for å få råd om hvilke testsentre å unngå.

Ting du trenger

 • Flere Prep Books
 • PrepTests 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 og 56.
 • De neste 10 Faktisk, Offisielle SISTE PrepTests
 • 10 Mer Faktisk, Offisielle SISTE PrepTests
 • 10 faktiske offisielle SISTE PrepTests
 • Den offisielle SISTE SuperPrep
 • Juni 2007 SISTE eksamen (PDF)
 • SISTE logikk spill Bible (2003)
 • Logic Made Easy: Hvordan vite når Språk fører dere vill
 • Informal Logic: en pragmatisk tilnærming
 • Elementær logikk: Revidert utgave
 • Hvordan å løse det: et nytt aspekt av matematisk metode
 • The Little Luxe Book of Sudoku: 335 lett til hard Puslespill og The Little Black Book of Sudoku: 400 Puslespill