Wkono

Hvordan forberede en phd som en undervisning

Besluttet stablet høyere og dypere livsstil er for deg, men du er bare en ren undervisning? Det finnes tiltak du kan ta for å gjøre ytterligere skritt som litt enklere.

Trinn

Hvordan forberede en phd som en undervisning. Snakk med dine professorer om dine ambisjoner, spesielt professorer i ditt interessefelt.
Hvordan forberede en phd som en undervisning. Snakk med dine professorer om dine ambisjoner, spesielt professorer i ditt interessefelt.
 1. 1
  Snakk med dine professorer om dine ambisjoner, spesielt professorer i ditt interessefelt. Ikke bare har de vært gjennom prosessen med å skaffe en PhD, men de vet andre professorer og institusjoner i feltet. De vil ha inn tips, og kan selv være i stand til å legge inn et godt ord for deg senere.
 2. 2
  Snakk med nåværende hovedfagsstudenter i ditt felt. De kan snakke om hvordan de har forberedt, hva du kan forvente, og hva de ville ha gjort annerledes. De har også stor inne kuler på professorer og programmer.
 3. 3
  Kjenn din ment spesialitet. Du vil ha en enklere tid på jakt etter en stilling hvis du kan søke presist. I tillegg vil du høres mer troverdig og dedikert.
  • For eksempel: ikke si: "Jeg ønsker å studere fugler". I stedet sier: "Jeg er veldig interessert i beite vaner av troster".
 4. 4
  Ta mange relevante klasser. Den siviløkonom programmet du ønsker å komme inn bryr seg ikke hvor mange kunst klasser de tok - de ønsker å se en evne til økonomi. Ta de vanskeligste klasser i ditt felt college tilbud.
 5. 5
  Arbeid hardeste i de relevante klasser. Dette er karakterene din grad skolen vil bryr seg om. Husk at siste to årene er det viktigste når det kommer til GPA.
 6. 6
  Få forskningserfaring i det planlagte feltet. Dette vil bære mye vekt i programmet. Plus, kan veiledere potensielt skrive brev anbefalingsbrev.
 7. 7
  Tilegne seg ferdigheter knyttet til ditt felt. For eksempel, hvis du ønsker å gå inn i oseanografi, lære å håndtere småbåter.

Tips

 • Du trenger ikke å bære rett på fra lavere grad til høyere grads studier. Vurdere andre alternativer, gjerne ta et år ut å reise eller tilbringe litt tid i arbeidsstyrken.
 • Holde ut for en topp valg, i stedet for å slå til på et program som ikke oppfyller dine behov. Hvis du ikke får i ett år, vent og prøv igjen.
 • Graduate skolen handler om forskning. Når du har møtt GPA og GRE poengsum krav til din skole, forskning legitimasjon bære vekten.

Advarsler

 • Sørg for at du er sikker på en PhD er for deg. Det kan høres ut som gøy og være i stand til å sette Dr foran navnet ditt kan høres flott, men det er en kostbar og tidkrevende prosess.
 • Det tar mye mental styrke til å håndtere opp med kravene til graduate school, spesielt hvis du har en veldig krevende professor. Av den grunn mange forskerskoler har psykiske klinikker som er gratis for studenter.