Wkono

Hvordan komme inn yale

Yale University, som ligger i New Haven, Connecticut, ble grunnlagt i 1701 og er et Ivy League skole. Den totale påmelding er generelt mindre enn 12.000 studenter. Yale får mange flere søkere enn skolen er i stand til å akseptere hvert år, noe som betyr at innleggelser prosessen er svært selektiv. Du trenger ikke bare trenger gode karakterer, men du må finne noe som gjør at du skiller deg ut fra mengden

Trinn

Hvordan komme inn yale. Få gode karakterer mens du er i videregående skole.
Hvordan komme inn yale. Få gode karakterer mens du er i videregående skole.
 1. 1
  Få gode karakterer mens du er i videregående skole. Når du har brukt, er det første Yale vil se på din akademiske resultater.
 2. 2
  Utfordre deg selv med vanskelige college prep læreplanen i videregående skole. Fordi Yale er et Ivy League skole, opptak offiserer ser for studenter som har bevist at de kan overleve en tung kurs belastning.
 3. 3
  Ta SAT eller ACT flere ganger under junior og senior år for å bedre sjansene dine for å få høyest mulig poengsum. Selv om skoleprestasjoner Yale topp bekymring, vil opptak offiserer også undersøke dine testresultater. Yale vanligvis ikke ta opp studenter som scoret mindre enn 700 på noen del av SAT eller som scoret under 30 på ACT.
 4. 4
  Involvere deg med aktiviteter utenom skolen. Yale ser på søkernes sysselsetting historie, fritidsaktiviteter og samfunnsengasjement. Når det er mulig, ta på seg lederroller i dine aktiviteter.
 5. 5
  Fullfør felles søknad og yale supplement. Du kan fylle ut både online ved å besøke Felles søknad nettstedet. Betale løpende påmeldingsavgiften med et kredittkort eller elektronisk sjekk.
  • Du kan også laste ned og sende disse skjemaene til Yale, men et overveldende flertall av søkerne sende dem på nettet. Adressen for Yale er Office of Undergraduate Opptak, Yale University, PO Box 208235, New Haven, Connecticut, 06520-8234. Inkluder en sjekk eller postanvisning betales til Yale University.
 6. 6
  Spør to av high school lærere til å skrive en personlig attest for deg. Lærere kan sende inn bokstavene nettet ved hjelp av en link du gir dem fra Common Application nettstedet.
  • Yale er på jakt etter anbefalinger som fremhever dine prestasjoner i klassen, så vel som energi, motivasjon, forhold til dine klassekamerater, intellektuell nysgjerrighet og innvirkning på din klasserommet.
 7. 7
  Spør videregående skole veiledning rådgiveren å sende inn en attest på dine vegne og den offisielle videregående skole karakterutskrift. Anbefalingen skal bidra Yale forstå vanskeligheten av klassene i videregående skole, samt generell informasjon om bakgrunnen din, inkludert eventuelle lederroller du har lagt til grunn.
 8. 8
  Send inn din SAT eller ACT score om felles søknad nettstedet. Besøk Standardisert Testing side på Yale nettsted for å finne ut om programmet du søker på krever noen andre tester.
 9. 9
  Spør videregående skole veiledning rådgiveren å sende en mid-års rapport om felles søknad hjemmeside så snart de første semester senior karakterer er tilgjengelige. Yale ønsker å sikre at søkere er å opprettholde et høyt nivå av akademisk suksess gjennom sitt siste år.
 10. 10
  Vente i opptil tre uker etter at du har sendt søknaden din for en e-post fra Yale som har instruksjoner for hvordan du konfigurerer eli-konto. E-posten vil bli sendt til den adressen du følger med på søknaden din. Du kan bruke Eli konto for å spore hvilke dokumenter Yale har fått og for å sjekke status på søknaden din.