Wkono

Hvordan komme inn Harvard University

Harvard er den eldste college i Europa og kanskje den mest prestisjetunge. Ligger i Cambridge, Massachusetts, har Harvard produsert amerikanske presidenter, 500 Fortune administrerende direktører, og Academy Award-vinnende skuespillere. Harvards opptak standarder er strenge, og konkurransen om opptak til skolen er hard. Studentene håper å gå til Harvard én dag må legge et solid fundament av akademiske og extracurricular prestasjoner tidlig i sin high-school karrierer og opprettholde det nivået av fortreffelighet til konfirmasjonen. Hvis du ønsker å komme inn Harvard, følg disse tipsene.

Trinn

Hvordan komme inn Harvard University. Opprettholde en høy GPA.
Hvordan komme inn Harvard University. Opprettholde en høy GPA.

Demonstrere faglig dyktighet

 1. 1
  Opprettholde en høy GPA. Selv om innleggelser offiserer vil ikke være å bryte ned døren bare fordi du har en nesten perfekt GPA, vil ha gode karakterer holde deg i gang for opptak til college. De fleste Harvard søkere faller innenfor topp 10-15% av sin klasse, så du bør sikte på å ligge i dette området til å bli seriøst vurdert. Hvis GPA er godt under dette området, vil de andre delene av programmet må være utrolig imponerende å gjøre opp for det.
  • Opprettholde gode karakterer i videregående skole forteller innleggelser offiserer at du er en hard arbeider og at du vil være i stand til å holde tritt med rigor av kursene ved Harvard. Du kan vise at du kan skille seg ut i andre deler av programmet.
  • Du bør vise dyktighet i alle fag. Selv om du kan være sterkere i enkelte fag og svakere enn andre, bør du være en eksepsjonell student i nesten hver klasse.
  • Ikke mist motet hvis GPA er ikke fullt så høy som du ønsker den skal være. Hvis karakterene dine har bedret seg fra freshman år inntil den tid du bruker, vil offiserer bli imponert, og hvis det var en dukkert i karakterene dine på grunn av en personlig situasjon, kan du forklare det i essayet ditt.
 2. 2
  Få høy score på SAT eller ACT og AP tester. Gjør svært godt på SAT eller ACT og AP tester vil vise opptak offiserer at du er en hard arbeider med fremragende akademiske prestasjoner. Akkurat som å ha en perfekt GPA ikke vil gjøre deg til en shoo-in, en høy SAT score og sterke AP testresultatene vil ikke garantere deg en plass i Harvard, men det vil holde innleggelser offiserer interessert i programmet.
  • Ikke bli bekymret hvis skolen ikke tilbyr massevis av AP tester. Ikke alle skoler tilbyr 20 forskjellige AP tester, og innleggelser offiserer vil vite om din videregående skole ikke. Bare prøv å gjøre det bra på testene som skolen tilbyr.
  • Sørg for å ta testene til rett tid. Hvis du ønsker å imponere Harvard med SAT poengsum, må du ta det i god tid før søknaden skyldes. Ta testen under junior året for å gi deg selv nok tid til å gjenerobre den hvis det er nødvendig.
  • Sjekk Harvard krav til den siste mulige test dato for ACT eller SAT. Det er alltid bare en uke eller et par uker etter at søknaden forfallsdato, men du bør allerede ha en utmerket poeng når du søker.
  • Harvard krever også at du tar to lø II tester.
  • Ikke glem å ha din poengsum rapporter som sendes direkte til Harvard inntakskontoret.

Har imponerende utenomfaglige aktiviteter

 1. 1
  Demonstrere fortreffelighet gjennom deltakelse i en klubb. Selv om karakterene dine og poengsummene vil bevise at du er i stand til faglig dyktighet, vil ekstra fritidsaktiviteter gjør du skiller seg ut som et unikt individ som er investert i å forfølge sine interesser. Finne to eller tre klubber du er interessert i, og gjør en innsats for å utmerke seg i disse områdene, og selv nå en lederrolle vil vise at du er en dedikert, godt avrundet individ.
  • Husk å ha kvalitet fremfor kvantitet. Virkelig står ut i bare én eller to klubbene er mye mer imponerende enn å bli fem eller seks klubber bare så du kunne nevne dem på college søknad.
  • Bli en leder. Ikke bare med i en klubb, men kjøre for sekretær, eller til og med president. I de fleste klubber, må du jobbe deg opp fra en mindre lederrolle i hodet rolle.
  • Start engasjement under freshman year. Du bør delta i klubber og andre aktiviteter tidlig på slik at du kan vise en oversikt over engasjement og forpliktelse.
  • Vis dine lederegenskaper ved å delta i Studentrådet og jobbe deg opp til å bli president i klassen din.
  • Hvis du liker å skrive eller bruke teknologi, bli med i skoleavisa eller årbok.
  • Hvis du liker politikk eller debattere, bli med i Model FN team eller debatt team.
  • Hvis du elsker språk, bli med i fransk eller spansk klubb.
  • Hvis du elsker å handle, være en del av skolens teatertrupp.
  • Du kan også bli med i en klubb eller organisasjon utenfor skolen din som har å gjøre med din menighet eller lokalsamfunnet.
  • Ikke mist motet hvis du ikke har mye tid til å forfølge interesser utenfor skolen fordi du må jobbe etter skolen. Selv om du bør likevel gjøre det beste du kan, vil du være i stand til å sette din arbeidserfaring på søknaden din også.
 2. 2
  Skill deg ut ved å bli en sport eller skolekorpset. Selv om du ikke trenger å være en olympisk idrettsutøver eller en verdensklasse musiker å komme inn Harvard, deltar i en sport eller bli med i skolekorpset vil få deg til å skille seg ut. Selv om klubbene kan være tidkrevende, tar en sport eller spille et instrument krever for deg å øve eller konkurrere nesten hver dag etter skolen slik at den viser et dypt nivå av engasjement.
  • Hvis du deltar i en sport, prøve å jobbe opp til en lederposisjon. Husk at du ikke må ofte være den beste utøveren å være lagets kaptein. Du må være den mest dedikerte eller mest godt likt.
  • Husk at mens mange idretter krever ti eller flere timer med engasjement i uken, kan du også gjøre en sport for bare én eller to av de tre idretter sesongene. For eksempel kan du kjøre på tvers av landet i høst, men ta vinteren av å fokusere på studiene og klubber, og deretter kjøre våren spore neste sesong.
  • Hvis du spiller et instrument, bør du også arbeide for å få en ledende posisjon i laget ditt band.
 3. 3
  Frivillig i din kommune. Frivillig arbeid i samfunnet er en fin måte å vise din gavmildhet og stort hjerte. Det er også en fin måte å imponere innleggelser offiserer. Det finnes utallige måter å frivillig i samfunnet, enten du gjør det gjennom skolens Key Club, eller finne muligheter gjennom din lokale menighet eller ungdomshuset. Her er noen store ting å gjøre:
  • Frivillig til å hjelpe barn å lære å lese i ditt lokale bibliotek.
  • Frivillig i en alderdom eller veteran hjem i ditt område.
  • Frivillig i en lokal hjemløse ly eller suppekjøkken.
  • Frivillig til å rydde opp i samfunnet på en lokal park oppryddingen hendelsen.
  • Bidra til å bygge boliger for Habitat for Humanity.
  • Tilbringe sommeren frivillig eller bygge boliger i et fremmed land.
 4. 4
  Forfølge dine interesser i løpet av sommeren. Selv om sommeren er ment å være en ferie, hvis du virkelig ønsker å imponere Harvard, kan du ikke bare tilbringe sommeren slapper rundt i badedrakt og ser på reality-TV. Selv om du bør ta litt tid å dekomprimere fra alt det harde arbeidet du har gjort, bør du også finne en måte å fortsette å følge dine drømmer og forfølge dine interesser. Hvis du ikke gjør noe i løpet av sommeren, kan opptak offiserer mener at du ikke tar initiativ med mindre du faktisk er i skolen. Her er noen ting du kan gjøre:
  • Reise til et fremmed land eller et språk camp til å forfølge din interesse på et fremmed språk.
  • Ta en sommer klasse i noe du liker på et lokalt college.
  • Bruk mer tid på å utvikle dine talenter. Gå til band camp eller boot camp for fotballspillere.
  • Få et internship på et sted som er relatert til dine interesser. Hvis du liker vitenskap, prøve å få arbeid i et laboratorium.

Forbered et fantastisk program

 1. 1
  Skriv et essay om et emne viktig for deg. Ditt essay bør gjøre to ting: det skal vise opptak offiserer hva en original, interessant, og drevet person du er, og at du har top-notch skriveferdigheter. Du bør ta deg tid til å skrive et essay som er meningsfullt for deg og la nok tid for deg selv til å korrekturlese den når du er ferdig. Du kan finne retningslinjene for essay på siste side av søknaden. Det bør være 250-500 ord. Her er noen tips.
  • Være original. Skriv noe som bare du kan skrive. Vis hva som gjør deg spesiell.
  • Vis din sterke karakter. Fortelle en historie som viser din utholdenhet, arbeidsmoral, kreativitet, eller til og med din evne til å lære av dine feil.
  • Være overbevisende. Hekt innleggelser offiserer fra åpning linje, og holde sine interesser med livlig språk, varierte setninger, og engasjerende tema.
  • Være kortfattet. Ikke gå over hele verden grensen. Opptak offiserer vil være å lese tusenvis av essays, og de vil ikke sette pris på om du ikke kan følge instruksjonene.
  • Enkelte populære innleggelser essay emner inkluderer å skrive om dine prestasjoner i en klubb eller en sport, som beskriver din familie og bakgrunn, eller skrive om en livsforvandlende opplevelse.
  • Få tilbakemeldinger. Kjør ditt essay av en betrodd venn eller familiemedlem og din engelsklærer, hvis du kan. De kan hjelpe deg å fange grammatikk feil, og de kan også fortelle din essay hadde sin tilsiktede virkning.
  • Alltid korrekturlese arbeidet. Når du er ferdig, sjekk din essay for grammatikk og tegnsetting feil. Husk at innleggelser offiserer er ikke bare interessert i innholdet i essayet ditt, men også av hvor godt du kan skrive.
 2. 2
  Har den beste læreren evalueringer. Harvard krever at du sender inn to lærer evalueringer for å gi mer innsikt i dine prestasjoner i klasserommet. Plukk to lærere som kjenner deg godt og har et unikt perspektiv på dine sterke sider i klasserommet og din karakter.
  • En lærer kan beskrive din dyktighet i hans eller hennes klasserom, så vel som dine bidrag til diskusjon i klassen. Plukk en lærer som virkelig har sett deg på din akademiske best. Hvis læreren er også din atletisk trener eller klubb leder, kan han gir en ytterligere dimensjon til anbefalingen.
  • Plukk to lærere fra to ulike fag. Ikke spør din sophomore og junior år engelsklærere å skrive anbefalinger, eller det kan se ut som du bare utmerke seg i ett fag.
  • Plukk noen som du vet vil skrive en knockout anbefaling. Spør eldre elevene om de anbefaler en viss lærer, eller om det er en lærer som har et rykte for å være sent med anbefalinger eller ikke å skrive noe for spesifikke. Du bør ikke bare plukke en lærer eller en person som har en nær tilknytning til deg, men noen som du vet vil skrive noe detaljert og positiv.
 3. 3
  Legg supplerende materiale dersom de er nødvendige. Selv om du bør generelt unngå å gjøre din søknad plasskrevende enn den trenger å være, hvis du virkelig føler at du har en eksepsjonelt talent for å vise Harvard som ikke faller inn i den tradisjonelle program, sende det sammen. Husk å vise skjønn. Bare dele disse materialene hvis du føler at du er virkelig eksepsjonell på noen måte.
  • Hvis du er en eksepsjonell musiker, kan du sende en tape av deg selv å spille musikk.
  • Hvis du er en fantastisk skuespiller, sende langs en tape av deg selv i din siste skole spille.
  • Hvis du er en prisbelønt kreativ forfatter, sende langs en novelle.
 4. 4
  Fyll ut selve programmet i en gjennomtenkt måte. Du må fylle ut enten Felles søknad eller Universal College Søknad om Harvard. Dette er stedet hvor du vil gi informasjon om din biografi, din familie, dine utenomfaglige aktiviteter og arbeidserfaring, og dine æresbevisninger, aktiviteter og arbeidserfaring. Gjør dette nøye, og på en måte som viser at du vet hvordan du skal følge instruksjonene.
  • Være grundig. Fyll ut all plassen du får uten å gå over grensen.
  • Skriv pent. Hvis du fyller ut søknaden for hånd, demonstrere din flid gjennom god håndskrift.
  • Være imponerende. Beskriv dine aktiviteter og æresbevisninger i den mest imponerende måte. Du trenger ikke å lyve for å få mest mulig ut av dine prestasjoner.
 5. 5
  Sørg for at alle aspekter av programmet ditt er fullført før du setter den i posten. Hvis du glemmer på element av programmet, vil du ikke bli vurdert for kandidatur. Hold en sjekkliste over alle elementene du trenger før du sender din søknad på eller sende det på nettet. Her er hva du trenger:
  • Programmet.
  • Ditt essay.
  • Din SAT eller ACT score rapporten. Du bør sørge for å ha testing selskapet sende resultatet direkte til Harvards inntakskontoret.
  • Dine to SAT II score rapporter. Igjen, disse skal sendes til inntakskontoret ved testing selskapet.
  • To lærere rapporter (anbefalinger).
  • Harvard supplement. Dette er en kort program som vil gi mer informasjon om dine faglige og utenomfaglige interesser.
  • Din økonomisk støtte søknaden (hvis du er kvalifisert).
  • Skolen rapporten og mid-års skoleoppgave. Fyll ut informasjonen på toppen av disse og levere dem til rådgiver på skolen. Skolen Rapporten skal leveres inn innen rådgiveren din før søknaden din skyldes, og mid-års rapport skal være slått på i begynnelsen av februar.
   • Husk at hvis du er tillatt å Harvard, vil den endelige skoleoppgave også slås inn, så du bør opprettholde en registrering av fortreffelighet.
  • Din søknad avgift eller søknadsgebyr vakle. Påmeldingsavgiften er 60€.

Send inn søknaden din

 1. 1
  Slå din søknad i tide (eller tidlig). Den Harvard søknad prosessen innebærer en rekke trinn oppnådd over en periode på flere måneder. Hvis du søker om opptak for en høstsemesteret tidlig eller for den vanlige innleggelser fristen, må du slå i din søknad i tide. Søknaden vil bli tilgjengelig i midten av august, og du bør få et forsprang på den. Her er noen viktige datoer å huske:
  • Tidlige tiltak kandidater til 2013 fall bør gjelde innen 1. november og vil motta varsel per 13. desember. Harvard anbefaler at disse kandidatene levere inn sin søknad innen 15. oktober.
  • Regelmessige Decision kandidater bør gjelde ved 1 januar og vil motta varsel per 28. mars. Harvard anbefaler at disse kandidatene levere inn sin søknad innen 15. desember.
  • Hvis du virkelig ønsker å gå til Harvard, søke tidlig. Avgjørelsen er ikke bindende, så du har frem til 1. mai til å gjøre vedtak og å sammenligne økonomisk støtte pakker fra høyskoler dersom de er nødvendige. Selv Harvard sier at du ikke vil få en fordel for å søke tidlig, bør du gjøre det for å vise ditt engasjement for Harvard. Du vil også føle deg mer rolig hvis du vet at du har blitt akseptert til Harvard tidlig!
  • Hvis du søker tidlige tiltak, vil du ikke være i stand til å gjelde for alle andre høgskoler tidlig. Det eneste unntaket er hvis du også bruke til din lokale offentlig institusjon.
 2. 2
  Møtes for et intervju hvis du blir valgt til å gjøre det. Når du søker til Harvard, kan du bli bedt om å møte en alun for et intervju i ditt lokale område. Du bør gå til dette møtet for å vise at du virkelig er interessert. Det vil ikke gjøre eller ødelegge sjansene for å få inn, men hvis du virkelig ønsker å gå til Harvard, så bør du gjøre alt du kan for å gjøre din Harvard drømmen til virkelighet.
  • Vær rask, høflig, høflig og engasjerende hvis du møter.
  • Forbered noen spørsmål å spørre om Harvard opplevelse.
  • Ikke bekymre deg hvis du ikke blir bedt om å ha et intervju. Dette kan bare være fordi det var vanskelig å arrangere et møte mellom deg og noen i ditt område.
 3. 3
  Vente på en avgjørelse. Når du har slått på søknaden din, er det ikke mye du kan gjøre enn å vente på avgjørelsen. Du kan angi om du vil at din beslutning via e-post eller et offisielt brev på søknaden din. I mellomtiden, her er hva du kan gjøre:
  • Opprettholde en registrering av fortreffelighet. Selv om du kan slappe av litt, dette er ikke tiden for å slakke av, kuttet klasse, eller slutte å være en fremragende student. Harvard vil ta dine mid-år, og (hvis du er akseptert) sluttrapporter alvor.
  • Planlegg en campus besøk. Hvis du ikke allerede har besøkt campus, sjekk den ut for å se om det føles som en god passform.
  • Gjelde for andre høgskoler. Harvard er en drøm skolen for selv de mest fantastiske student, så sørg for at du søker til noen sikkerhet skoler samt andre Ivy League og prestisjefylte høyskoler.
  • Ikke besette. Det er ingenting du kan gjøre for å endre vedtaket når søknaden din er i posten, så nyt din senior år og gjøre det du vanligvis gjør.
  • Reagere hensiktsmessig. Hvis du får inn, kast deg en stor fest! Og hvis ikke, ikke svette det. Det kan føles som din drøm skolen, men du skal ha den tiden av livet ditt på en annen fantastisk institusjon før du vet ordet av det. Av de 34 303 studenter som søkte om Harvards klasse av 2016, bare 2706 var innlagt. Ikke mist motet hvis du føler at du har oppfylt alle krav og fortsatt ikke dugde.

Tips

 • Alltid sjekke ut Harvard hjemmeside for oppdatert informasjon om innleggelser tidslinjer og krav.
 • Hvis du virkelig ønsker å gå til Harvard, starte spillet plan så snart du går inn high school. Du bør starte dine planer for faglig dyktighet og utenomfaglige engasjement så tidlig som mulig.
 • Lage kopier av alle dine applikasjoner materialer slik at du har dem bare i tilfelle.
 • Hvis du har arven status ved Harvard, må du huske å nevne det i søknaden.

Advarsler

 • Ikke gjør noe beklagelig når du kommer inn i Harvard. Hvis du jukse på high school eksamener eller delta i en alvorlig forseelse, vil din status som Harvard student tilbakekalles.
 • Vil ikke oppgi din score eller prestasjoner på søknaden din. Hvis Harvard finner ut, vil du bli diskvalifisert og i alvorlige problemer.
 • Uansett hvor trygg du føler om ditt potensial til å bli en Harvard student, gjelder for en rekke skoler, slik at du holder mulighetene åpne.