Wkono

Hvordan komme inn Columbia University

Columbia University ligger i New York City og er det eldste universitetet i delstaten New York. På grunn av sin Ivy League status, mottar Columbia University mange flere søknader enn plasser tilgjengelig for sine mange lavere og høyere. Mens noen programmer er mer konkurransedyktig enn andre, kan søkere øke sjansene for å bli tatt ved å planlegge fremover, oppnå høye karakterer og scoret godt på opptaksprøver. Godt skrevet essays er også en integrert del av søknadsprosessen. I tillegg har noen programmer krever CVer og attester. Her er fremgangsmåten for å komme inn i Columbia University.

Trinn

Hvordan komme inn Columbia University. Snakk med tidligere avgangselever på Columbia University.
Hvordan komme inn Columbia University. Snakk med tidligere avgangselever på Columbia University.
 1. 1
  Snakk med tidligere avgangselever på Columbia University. Ta kontakt med program av valget ved Columbia University for å spørre om de har en liste over tidligere studenter du kan snakke med om innholdet av sin faglige erfaring og hvordan de forberedt for programmet.
 2. 2
  Utvikle faglige styrker. Columbias Barnard College er en lavere liberal arts college for kvinner som tar opp studenter som har en sterk faglig fundament. Barnard anbefaler at studentene forberede programmet ved å melde deg på avanserte og akselerert high school kurs i akademiske fag som matematikk, engelsk, naturfag, historie og fremmedspråk.
 3. 3
  Oppnå en høy karakter punkt gjennomsnitt (GPA). The Columbia School of studiespesialisering, et universitet, innrømmer vanligvis studenter med en GPA på 3,8 eller høyere. Hver Columbia University, har egne GPA krav. GPA er bare en av mange faktorer vurderes i en innleggelser program, men en høy GPA vil øke sjansene for å bli innlagt.
 4. 4
  Forbered deg den nødvendige standardisert test. Finn ut hvilken test er nødvendig for dine spesifikke program.
  • Iverksette nødvendige test for et universitet. Du kan bli pålagt å ta Scholastic Assessment Test (SAT) eller European College Testing Program (ACT) for opptak til et universitet.
  • Studere for standardiserte tester som kreves for graduate programmer. Hver graduate program har sin egen test krav. Columbia University Teachers College, for eksempel, krever Graduate Record Examination (GRE), Miller Analogier Test (MAT) eller Test av engelsk som Foreign Language (TOEFL) for internasjonale studenter.
  • Oppnå en høy score på standardisert test. På grunn av konkurransesituasjonen natur Columbia University søknadsprosessen, en høy score på standardisert test, sammen med en høy GPA, vil øke sjansene for opptak. Spør inntakskontoret for gjennomsnittlig standardisert test score til tidligere innrømmet studenter. Avhengig av programmet, er denne informasjonen også på nettet.
 5. 5
  Fyll ut den nødvendige universitetet programmet.
  • Besøk nettsiden til Columbia University programmet. Laste ned et program eller fullføre den elektroniske søknaden.
  • Samle relevante dokumenter knyttet til skoler du har gått, din GPA og testresultater.
  • Besvare alle program spørsmålene grundig og nøyaktig. Gi klare og nøyaktige svar for å eliminere eventuelle misforståelser.
 6. 6
  Skriv et essay.
  • Følg instruksjonene nøye. Følg nøye med på lengden, emne saken og format forespurt for selvbiografisk essay.
  • Be andre om å gjennomgå essay før innsending. La betrodde venner, lærere og / eller slektninger lese essay og kommentere sin klarhet og effektivitet.
  • Korrekturlese essay før du sender den. Send inn en upåklagelig essay, fri for grammatiske feil og skrivefeil.
 7. 7
  Gi brev av anbefalingen. Søknadsprosessen krever vanligvis attester. Få disse brevene fra lærere, arbeidsgivere, samfunnsledere og andre som er nært kjent med din arbeidsmoral, kommunikasjonsferdigheter, karakter og evner.
 8. 8
  Sende inn en CV, om ønskelig. Graduate program programmer krever vanligvis en CV som et vindu inn i arbeidet historie og prestasjoner. Gi et godt polert CV som fremhever dine viktigste arbeidsprosesser prestasjoner.
 9. 9
  Sjekk programmet nettsiden for søknadsbehandling prosedyrer. De ulike programmene viser hvor lang tid det tar å behandle søknaden. Noen programmer, for eksempel Columbia School of studiespesialisering, kan du sjekke status på din søknad online.