Wkono

Hvordan bli akseptert i fysioterapi skoler

Fysisk terapi er behandling av skade eller smerte ved trening eller andre korrigerende midler, og det er en krevende og konkurransedyktig felt. Som en del av helse yrke, må fysioterapeuter forstå anatomi, biologi, medisinsk diagnose og fysikk, samt behandlinger for vanlige plager. Potensielle fysioterapi studenter bør prøve å identifisere sin retning så tidlig som mulig og skreddersy sin læreplan mot helsefag. De bør også være forberedt på å jobbe hardt mentalt og fysisk krevende klasser. Mange skoler velger bare 30 studenter fra over 200-600 søkere, slik erfaring, utholdenhet og hardt arbeid er nødvendig for å bli akseptert i en fysioterapi graduate program. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal bli akseptert i fysioterapi skoler.

Trinn

Hvordan bli akseptert i fysioterapi skoler. Begynn forberedelsene i videregående skole eller community college, ved å ta avansert vitenskap kurs.
Hvordan bli akseptert i fysioterapi skoler. Begynn forberedelsene i videregående skole eller community college, ved å ta avansert vitenskap kurs.
 1. 1
  Begynn forberedelsene i videregående skole eller community college, ved å ta avansert vitenskap kurs. Hvis du vet at du ønsker å være i en helse-relaterte felt dette tidlig, vil du få mulighet til å bevise din interesse gjennom en hengivenhet til vitenskapen, fysisk form og karakter punkt gjennomsnittet.
 2. 2
  Være viet til fysisk form. Fysioterapi er et aktivt yrke hvor du må vise kundene hvordan de skal fullføre sine oppgaver. Sport eller fysiske hobbyer vil legge til en fysisk terapi program, fordi de viser en dedikasjon til den generelle helsen.
 3. 3
  Gjelde for en høyskole eller universitet for å få en bachelor of science (BS) grad. Denne lavere grad kan være i pre-helse, pre-med, pre-fysioterapi eller fysisk terapi assistent kurs. Du må forutsetningene i naturfag for å bli akseptert i en graduate school program i fysioterapi.
  • Forbered deg til å gjøre graduate school etter å ha mottatt din lavere grad. De fleste skoler tilbyr ikke en fysisk terapi grad studenter.
  • Mest fysioterapi graduate programmer krever forutsetning klasser i biologi, anatomi, fysikk, statistikk, kjemi og psykologi, med vekt på laboratoriearbeid. Du bør også forbedre dine kommunikasjonsevner, som fysioterapi krever god kommunikasjon med pasienter.
 4. 4
  Opprettholde en karakter punkt gjennomsnitt (GPA) på 3 0,0 eller over. Mest fysioterapi skoler krever en undervisning på høyskole GPA på over 3,0, men de foretrekker enda høyere gpas. Mange skoler mener en GPA er et godt bevis på hvor hardt du vil jobbe når du delta i deres program.
 5. 5
  Påfør og ta Hospitering programmer eller fysioterapi praksisplasser. Sette noen ekstra timer du har i sommer eller etter skolen mot å jobbe i et fysisk terapi miljø. Disse programmene, betalt eller ubetalt, også hjelpe deg til å jobbe tett og nettverk med fysioterapeuter som kan gi referanser i fysioterapi skolen søknad.
  • Du vil vanligvis trenger minst tre referanser når du bruker på en fysioterapi skolen. En av disse referansene bør være en fysisk terapeut. Du kan være i stand til å følge dine referanser for alle skolene som du velger å bruke.
 6. 6
  Ta Graduate Record Examination (GRE) etter endt BS grad. De fleste skoler vil være på utkikk etter minst en score på 450 i de kvantitative og verbal seksjoner og en høy skriftlig score. Du kan avtale å ta GRE gjennom skolen eller gå til ets.org / gre / å finne lokale testsenter.
 7. 7
  Identifisere hvilke høgskoler eller universiteter i ditt område og prisklasse tilby fysioterapi utdannet grader. Denne læreplanen er ikke universelt undervist ved alle skoler, så peiler seg inn på de som du har potensial til å bli med. Be om informasjon fra fysioterapi avdeling eller gå online for å se om du trenger å søke om å bli universitet eller høyskole før han begynte i fysioterapi skolen.
  • Hver fysioterapi skolen er litt annerledes. Alle skoler vil liste sine krav til søknaden på nettet eller i sine brosjyrer. Det kan være lurt å velge en skole som er i tråd med din erfaring og kvalifikasjoner.
 8. 8
  Gjelde for en rekke skoler. Selv om hver skole mest sannsynlig krever en søknad avgift, vil du øke sjansene dine for å få til en skole hvis du søker til 3-5 skoler. Hvis du får inn mer enn en, kan du velge hvilken skole du liker best.
  • Være grundig i programmet. Unngå skrivefeil og be vennene dine til bevis arbeidet ditt. Du kan også be om tips fra noen fysioterapeuter som du har jobbet for. Gi alle papirene som trengs som forespurt, eller søknaden din kan bli oversett.
 9. 9
  Arbeid som en fysisk terapi assistent (PTA), hvis du ikke får inn i skolen med en gang. 2-års Associates grader er tilgjengelig fra en rekke skoler eller community colleges. Fysioterapi assistenter også arbeide med pasienter og bistå fysioterapeuter, slik at denne erfaringen kan hjelpe deg å komme inn i en fysisk terapi skolen i et par år.
  • Hvis du allerede har fullført en pre-helse grad, kan du være i stand til å fullføre en PTA kvalifisering i mindre enn to år. Du kan også være i stand til å få en annen type jobb i en fysioterapi kontor gjør administrativt eller fakturering arbeid.
 10. 10
  Søke på nytt hvis du ikke får inn graduate programmer. Ikke mist motet, som de fleste programmene vise bort hundrevis av studenter hvert år. Det kan være lurt å utvide base av skoler som du bruker på hvert år, for å hjelpe sjansene for å bli tatt.
  • Hold kontakten med fysioterapeuter, hvis du ikke får i det første året. Prøv å få erfaring og få råd fra studenter som har trådd i kraft til og mottatt en grad fra programmet.

Tips

 • Noen studenter tar sine forutsetninger på et community college i noen år, og da gjelde for et universitet å fullføre en bachelorgrad. Community colleges ofte koster mindre, og dette kan hjelpe deg å ha råd til ekstra år på graduate school. Du må sørge for at høgskolen og dens kurs er fullt akkreditert.

Ting du trenger

 • Avansert realfagene
 • Høy grade point gjennomsnitt (GPA)
 • Hospitering eller praksisplasser
 • Graduate school programmer
 • Søknad avgifter
 • GRE Test
 • Referanser
 • Fysioterapi assistent kvalifisering (valgfritt)
 • Søknadsskjema