Wkono

Hvordan komme inn en kunstskole

Kunst og Design omfatter et bredt spekter av legitime og selv lukrative yrker, blant annet grafisk design, (kunst) utdanning, arkitektur, industriell design, spill kunst / design, filmproduksjon, og så videre. Forfølge en kunstfaglig utdanning, kombinert med de riktige ferdigheter og evner, kan du gjøre et levebrød ut av å gjøre det du elsker å gjøre. For de som er villige til å gå videre til et mer avansert nivå og tjene til livets opphold med dine ferdigheter, er en kunst grad svært nyttig. Det er ingen øvre grense for suksess du kan oppnå i kunst, og mange har oppnådd berømmelse og millionær eller milliardær status gjennom kunst, inkludert Walt Disney, Pablo Picasso, Andy Warhol, Steven Spielberg, John Lasseter, Yves Saint Laurent, og Frank Gehry.

Trinn

Hvordan komme inn en kunstskole. Hva slags utdannelse er det du søker?
Hvordan komme inn en kunstskole. Hva slags utdannelse er det du søker?
 1. 1
  Hva slags utdannelse er det du søker? Vil du ha en grad eller bare for å ta noen kurs. Lokal kunst sentre tilbyr et utvalg av billige verksteder hvor du kan teste din kreativitet. Men hvis du ønsker å lage en levende med dine ferdigheter kan være lurt å melde deg på et studium. De lar deg utvikle dine tekniske og kritiske ferdigheter, samt gi faglige sammenhenger i det valgte feltet.
 2. 2
  Bestemme hvilken art skoler du kanskje ønsker å delta. Du må forskerskoler for å finne ut hva majors de tilbyr. Internett er en av de første stedene sving for informasjon. Det kan være vanskelig å sortere gjennom all tilgjengelig informasjon. Men hendelser som den nasjonale utøvende og visuell kunst College Messer og nasjonale portefølje dager er gode steder å møte representanter og få mer inngående kunnskap om en rekke institusjoner. Du kan også være lurt å begynne med å spørre dine kunst lærere for forslag.
 3. 3
  Sette sammen en portefølje av grafikken. Anerkjente kunstskoler vil kreve en. Formålet med porteføljen er å hjelpe hver enkelt skole å forstå en søkers kunstneriske potensial. Derfor er mapper ikke alltid evaluert bare på grunnlag av demonstrert dyktighet. Studenter som har hatt betydelig tilgang til studio art instruksjon forventes å vise større dyktighet enn de som eksponering for kunst trening har vært relativt beskjeden. Noen skoler krever studenter å sende arbeid i bestemte medier eller tegne bestemte elementer (Som den berømte RISD sykkel krav). Andre skoler krever bare at studentene levere 20 stykker og la resten til dem. Pass på at du er klar over kravene for hver skole du søke. Ikke send reproduksjoner av verk av eller basert på arbeid av andre artister, og heller ikke tegninger som du gjorde på fotografier eller illustrasjoner, de ønsker å se dine originale ideer og utførelse som ikke er basert på andre verk.
 4. 4
  Tidsplan og et intervju, portefølje gjennomgang og tur med dine perspektiv skoler. High school seniorer vanligvis gjøre dette mellom oktober og januar. Tenkt på hva du kommer til å fortelle og vise dem. Gjør deg kjent med den enkelte skole og forberede seg til å spørre informerte spørsmål.
 5. 5
  Forbered din portefølje ved å velge 15-25 av dine sterkeste brikker for presentasjon. Du kan også være lurt å ta med en skissebok med deg. Du trenger ikke å kjøpe en dyr portefølje å vise arbeidet ditt. Bare sørg for at arbeidet er organisert og presentabel. Unngå å vise arbeid som mer enn tre år gammel. Kunst Skolene er ikke interessert i arbeidet du gjorde da du var i Middle School.
 6. 6
  Møt opp i tide. Være gjennomtenkt og høflig når turné skolen. Kunstskoler tilby et miljø der elevene står fritt til å utforske selvutfoldelse til det ytterste. Vær forberedt på å møte kunst i gangene eller studioer som utfordrer konvensjonelle verdier.
 7. 7
  På din portefølje gjennomgang være forberedt på å få kreative tilbakemeldinger om arbeidet ditt. Vis dem din portefølje, og forklare detaljene til dem. Snakk om din prosess, ideer og ting som inspirerer deg. Det kan være lurt å ta en penn og papir for å skrive ned forslag eller kunstnere anmelderen mener du bør forskning. Takker for intervjuet, spør anmelderen for deres kontaktinformasjon.
 8. 8
  Kontroller at du har møtt alle andre krav som sender lør / act / TOFEL score, skrive en personlig essay, og sende inn vitnemål.
 9. 9
  Du kan ikke bli pålagt å presentere din portefølje i person. I så fall må du sende 35mm lysbilder, digitale bilder, eller utskrifter av arbeidet ditt.

Tips

 • Hvis ved en tilfeldighet du ikke blir akseptert inn i skolen du ønsker, se etter en annen institusjon som kan bedre suite dine behov og nivå av erfaring. Noen studenter også bestemme seg for å delta Community College først å bygge opp sin portefølje, deretter på nytt som en utvekslingsstudent.
 • Gå moderne kunstgallerier å lære av levende kunstnere. Videregående skoler ikke lærer elevene om samtidskunsten, er så nødt til å gjøre forskningen selv. Sjekk ut Artforum og ArtNews Magasiner hos din lokale bokhandel. Disse magasinene er jam fullpakket med bilder fra innflytelsesrike levende kunstnere. Hvis du ser et bilde du liker skrive ned navnet på artisten og se dem opp hjemme.
 • Hvis en person i videregående skole gjelder på samme skole som deg, være oppmerksom på at arbeid basert på et oppdrag kan være lik din klassekamerat arbeid og skolene vil legge merke til. Prøv å unngå for mange skoleoppgaver i din portefølje.
 • Hvis du skal sende post bildene av din portefølje sørge disse bildene nøyaktig gjenspeiler kvaliteten på porteføljen din. Dårlig gjort lysbilder av arbeidet ditt kan påvirke sjansene for å komme inn i skolen av ditt valg.
 • Ikke glem om karakterene dine. De fleste anerkjente kunst skoler vil at du skal være en god forfatter og en god artist. Ikke se bort fra ting som testresultater heller. Den faglige delen av søknaden din vil ofte bli brukt av skoler for å avgjøre merit-baserte stipender.
 • Delta National Portfolio Day. Det fremmer skoler som tilbyr fireårige grader innen kunst og design. Disse hendelsene gjør at du kan få tilbakemelding på din portefølje fra professorer, studenter og innleggelser rådgivere fra mange respekterte institusjoner i en dag.
 • Forskning skolene du søker til. Er de godkjent? Hvis du har besluttet å overføre som vil akseptere studiepoengene du har tjent? Er det noen kjente alumni? Hva er skolens nasjonalt omdømme?

Advarsler

 • Noen ganger hva skolene er ute etter og hva du har å presentere er forskjellige. Krass kritikk, nedslående råd, og avvisning er ikke uhørt i kunstverdenen. Ikke gi opp bare på grunn av en skuffende opplevelse. Så lenge du legger frem din beste innsats og er høflig men vedvarende, oddsen er på din side som du vil finne en hederlig skole som passer dine behov og talent.
 • Ikke alle Kunst skoler er de samme. Noen Kunst skoler er for-profit tekniske ventures. Disse skolene er ofte ikke regionalt akkreditert, så hvis du bestemmer deg for å overføre kan du ikke motta noen kreditt for kursene du har fullført. De kan heller ikke kvalifisere for føderal økonomisk støtte programmer. Dersom en skole ikke krever en portefølje, ta en alvorlig titt på kvaliteten av studenter og lærere på denne skolen.