Wkono

Hvordan å få en vellykket prep school intervju

De fleste prep skoler (eller høyskole forberedende skoler) krever et intervju fra potensielle kandidater. Siden hver elev og hver skole er forskjellig, det er ingen magisk formel for suksess, men her er noen forslag som du kan følge for å gjøre opplevelsen mer behagelig og mer lønnsomt.

Trinn

Hvordan å få en vellykket prep school intervju. Snakk med selvtillit.
Hvordan å få en vellykket prep school intervju. Snakk med selvtillit.
 1. 1
  Kle pent. Dette vil vise at du bryr deg om å komme inn i skolen og er profesjonelle. Alltid kle minst semi-formelt. Jeans, uansett hva toppen de er koblet sammen med, er alltid et nei.
 2. 2
  Introduser deg selv. Voksne elsker høflig tenåringer. Du bør hilse på ansatte og din Turistguide (mest sannsynlig en student), med respekt. "Yo! Waddup dawg?" er nok ikke det beste valget av ord. En enkel "Hello!", Etterfulgt av et håndtrykk og et smil, bør gjøre triks.
 3. 3
  Få avgjort. Du vil sannsynligvis være med opptak rådgiver for alt mellom 20 minutter til en time, så du vil være komfortabel. Din Opptak Rådgiveren tror kanskje du er uinteressert hvis du stadig urolig. Du bør også skru av alle elektroniske enheter på dette tidspunktet, hvis du ikke allerede har gjort det. Kan du forestille deg hvor flau du ville være hvis din mobiltelefon begynte å hvine melodi "European Idiot" som du forklarte den imponerende track record?
 4. 4
  Lytt nøye. De fleste av spørsmålene under et intervju er enkle spørsmål om de ulike aspekter av livet ditt, spesielt på skolen liv og ditt sosiale liv, de er ikke ment å være triks. Som et resultat, er omfattende blanding (og overdreven belastning) ikke nødvendig. Din Opptak rådgiveren kjenner sin jobb godt, han vet hvor han ønsker å ta intervjuet. Så lenge du er oppmerksom, bør du være i orden.
 5. 5
  Hold deg til emnet. Du ønsker å være så fokusert som mulig under hele besøket, men spesielt under intervjuet. Selv enstavelsesord ikke er riktige, bør du også unngå forseggjort taler. Du bør komme til poenget så snart som mulig og svare på alle spørsmål klart.
 6. 6
  Forbli rolig. Din Opptak rådgiveren ønsker å bli kjent med deg, slik at han kan avgjøre hvorvidt du er en god match for skolen. Nervøsitet er normalt, er hysteri ikke. Det siste en svært konkurransedyktig prep skolen trenger er en følelsesmessig ustabil student som ikke er i stand til å håndtere stress. Et opptak rådgiver er ikke en type psykolog. Intervjuet bør ikke brukes som en mental terapitime.
 7. 7
  Snakk med selvtillit. Det er nok middelmådige mennesker der ute. Hva du trenger å gjøre er å overbevise din Opptak rådgiveren at du er den beste, og at du fortjener det beste. Du må selge deg selv gjøre dem tror at du vil være et flott tillegg til sin skole. Fortell dem alle dine prestasjoner, men ikke skryte være ydmyk du ikke ønsker å virke arrogant. Du ønsker å fremstå som en godt avrundet individ. En rekke fritidsaktiviteter er en ekte pluss. Siden hver skole har et annet fokus, men fremheve disse attributtene som du mener er mest verdifulle. For eksempel, hvis en bestemt skole har en sterk vitenskap avdeling, understreker din interesse i miljøstudier. Fortell dem om de tingene som gjør deg annerledes, du vil være unik.
 8. 8
  Stille spørsmål. Ikke bare er evnen til å stille gode spørsmål et tegn på intelligens, men de gjør også virke deg interessert. Skoler generelt, spesielt videregående skoler, er fulle av studenter som heller være hjemme foran TV. Prep skoler ønsker motiverte studenter som vil gjøre det bra i et konkurranseutsatt miljø. Være interessant, ikke være bare en annen søker som kommer inn gjennom døren. Intervjueren er den eneste vurdere søknaden som faktisk har møtt deg, du trenger dem til å kjempe for deg.
 9. 9
  Takke de ansatte. Igjen, voksne elsker høflig tenåringer. Husk å fortelle Opptak rådgiveren hvor mye du likte besøket. Selv om du ikke føler deg som om ting gikk altfor godt, ønsker du å dra på en god tone. Skriv din intervjueren en takk notat. De vil gi deg sine kort, sende dem et notat takke dem for deres tid. Post den! Selv om du har e det ser ut som du bruker mer tid hvis du sende det til dem. Sende den til skolen med navn på den det vil gå i postkassen deres.

Tips

 • Intervjuet er ikke den eneste faktoren i programmet. Hvis du rotet opp, kan du alltid gjøre ting opp med off-the-diagrammet SSAT / iSee score og en kreativ essay.
 • Fag som politikk eller økonomi bør unngås. Intervjuet er verken tid eller sted for å snakke om aksjemarkedet eller krigen i Irak.
 • Du ønsker å være på ditt beste mentalt og fysisk. Minst åtte timers søvn og en næringsrik frokost kan gjøre underverker.
 • Sist, men sikkert ikke minst: Kos deg! Hvis du er elendig, vil folk kunne fortelle.
 • Oppretthold øyekontakt med fakultetet. Alltid behandle dem med respekt
 • Passende antrekk er foreslått. For de fleste tradisjonelle prep skoler, omfatter dette en dress og slips for gutter og en bluse med enten kjole bukser eller skjørt for jenter. Mer liberale skoler kan ikke kreve slik formell kjole, så sørg for at du informerer deg på forhånd.
 • Tenk på hva du skal si før du sier det.

Advarsler

 • Det er en forskjell mellom selvtillit og arroganse. Du bør være trygg på dine evner, men likevel ikke direkte arrogant.
 • Selv om du ønsker å virke som en kvalifisert kandidat, bør du aldri lyve om dine prestasjoner. Hva kommer rundt, går rundt. Seriøst.
 • Moderasjon er nøkkelen til suksess. Du vil skal vises interessert, men ikke overivrig, høflig, men ikke falske.