Wkono

Hvordan skrive en høyskole interesse brev

En høyskole interesse brev, også kjent som en intensjonsavtale eller egenerklæring, er nødvendig av mange høyere og profesjonelle programmer som en del av innleggelser prosessen. Skrive en effektiv brev innebærer forske informasjon om programmet du ønsker å delta, samt reflektere over din egen bakgrunn, prestasjoner og fremtidige mål. Hver utdanningsinstitusjon har sitt eget format for intensjonsavtalen som må følges nøye. Her er de generelle retningslinjene for å skrive en høyskole interesse brev.

Trinn

Hvordan skrive en høyskole interesse brev. Forskning det pedagogiske opplegget grundig.
Hvordan skrive en høyskole interesse brev. Forskning det pedagogiske opplegget grundig.
 1. 1
  Forskning det pedagogiske opplegget grundig. Les programmet beskrivelse og krav for å sikre at det er riktig passform for dine evner og mål.
  • Gjennomgå kurskatalogen. Gjør deg kjent med institusjonens faglige eller faglig fokus. Ta note av klasser som appellerer til deg og områder der du allerede har et solid fundament. Du ønsker kanskje å referere til noen av disse aspektene i brevet.
  • Lær om strukturen i programmet. For eksempel kan programmet faller under paraplyen til en større utdanningsinstitusjon. Bli kjent med den overordnede strukturen for å unngå å gjøre noen feil i brevet når adressering institusjonen.
 2. 2
  Undersøk dine egne prestasjoner og mål.
  • Reflekter over dine prestasjoner. Nå som du er kjent med ønsket program, bør du vurdere dine tidligere prestasjoner som justerer godt med programmet. Akademisk, sysselsetting, frivillig og fritidsaktiviteter kan alle søke. For eksempel, hvis du søker på et graduate program i undervisningen, kan du nevne dine førskolen undervisning opplevelser, Childhood Education kurs fullført, og noen frivillig undervisning du gjorde på ditt lokale samfunnshus.
  • Klargjøre dine akademiske og profesjonelle mål. En klart definert og uttalt mål formidler inntrykk av at du er fokusert og disiplinert.
 3. 3
  Bestem verdien av programmet i møte dine akademiske eller profesjonelle mål. Vurdere hvordan oppmøte av det aktuelle programmet, og ikke bare noe program, vil hjelpe deg å nå dine mål.
 4. 4
  Oppdatert og adressen din college interesse brevet. Sett dato øverst til venstre. Inneholde navn og adresse på programmet under datoen. Finne ut det nøyaktige navnet på opptakskomité eller personen som skal motta brevet og start hilsenen med «Kjære».
 5. 5
  Begynn brevet med en sterk innledning. Uttrykke din interesse for programmet og hvorfor du spesifikt har valgt det.
  • Tegn på informasjonen du har samlet i forskning. Bruk programmet fakta du samlet, samt dine refleksjoner om dine prestasjoner og mål, å formulere noen klare og konsise innledende utsagn om din interesse for programmet og dets innretting med dine mål.
 6. 6
  Diskuter de viktigste fakta om din bakgrunn i brødteksten i brevet.
  • Svar på de konkrete spørsmålene institusjonen. Følg institusjonens utpekt format og lengde, og holder seg til temaene de har bedt deg å ta opp.
  • Forklar din interesse i programmet. Utdype din visjon for hvordan programmet vil lede deg å nå dine ultimate mål.
  • Oppsummer dine relevante prestasjoner. En grad, publisert forskning, arbeidserfaring i programfaget og tekniske ferdigheter er eksempler på fag å røre på i brødteksten i brevet.
 7. 7
  Skriv konklusjonen. En effektiv college interesse brev forlater opptakskomité med en klar forståelse av hvem du er og hva du håper å oppnå. Lukk brevet ved å formidle at du er sterkt motivert, dedikert til å utmerke seg i programmet, og fokusert på å oppnå din akademiske og / eller profesjonelle mål.
 8. 8
  Lukk brevet. Bruk ord som "Vennlig hilsen" eller "Warm regards" for lukking av brevet. Pass på å signere brevet.