Wkono

Hvordan skrive en egenerklæring for en lavere søknad

Hvert år tusenvis av oppgradere eldre gjelder for mange av de samme universitetene håper å få i. For å velge en "godt avrundet" person som skiller seg fra flokken av klonede sauen, universitetene ofte sender studenter har en egenerklæring. Den personlige utsagn er et sted for studenter å vise opptak offiserer sitt sanne jeg. Det er et sted for studenter å la deres personlighet ta kontroll.

Trinn

Hvordan skrive en egenerklæring for en lavere søknad. Veldig nøye lese alle materialer som du er gitt.
Hvordan skrive en egenerklæring for en lavere søknad. Veldig nøye lese alle materialer som du er gitt.
 1. 1
  Veldig nøye lese alle materialer som du er gitt. Disse personlige uttalelser ofte inneholde konkrete referanser til en del av livet ditt, og blir evaluert ut fra hvor godt du svarer den gitte spørsmålet.
 2. 2
  Begynne din personlige uttalelse med en fullstendig setning readdressing det opprinnelige spørsmålet, men gi ditt eget svar. (F.eks hvis spørsmålet var "Hva var den beste opplevelsen i videregående skole karriere, kan svaret være formulert" Den beste opplevelsen i mitt high school karriere var... ').
 3. 3
  Fortsette gjennom uttalelsen gir svært spesifikke og detaljert grunner eller rettferdiggjøring hvorfor føler slik du gjør. Bare svare på spørsmålet regelrett er ikke nok en grunn for dem til å tro deg, så du bør tilbringe mesteparten av din personlige utsagn som gir konkrete livserfaringer som rettferdiggjør din posisjon eller personlige følelse på gitt tema.
 4. 4
  Avslutt med stil. Bare stopper etter noen grunner og livserfaringer ikke er nok, må du gjøre leseren forstå at du ikke var bare springende. Knytte sammen alle de grunnleggende elementene du har skrevet om så langt, og oppsummere hovedpoenget.

Tips

 • Få personlig. Ikke vær redd for å rive på heartstrings av leseren. Høyskoler i dag er på utkikk etter folk som både tenker og føler.
 • Snakk fra hjertet. Disse personlige uttalelser er sannsynlig å bli lest av noen administrator eller veileder, ikke en akademiker eller professor, så ikke prøv å bare imponere leseren med fancy ordgyteri eller retorikk.
 • Prøv å introdusere nye ideer på en komisk måte. En egenerklæring som gjør folk til å le er bedre enn en egenerklæring som ikke vekker ikke noen følelser.
 • Kontrollere arbeidet. Ikke vær fornøyd med bare det første utkastet, bør du ha lært bedre enn i videregående skole. Finn noen du føler deg komfortabel og kvalifisert la revidere egenerklæring og gi det til dem.
 • Høyskoler virkelig bruke og lese disse personlige uttalelser, så sørg for å sette noen virkelige arbeid i det.
 • Rådfør deg med din college rådgiveren og / eller engelsklærer hvis du har problemer

Advarsler

 • Sørg for å bruke riktig grammatikk. Ingenting ser verre til en administrator enn en potensiell student som sier "Takk for at du vurderer å unnta meg inn i høgskolen."
 • Vær forsiktig avsløre forbrytelser du har begått, er du ikke juridisk beskyttet mot seg selv incrimination gjennom disse personlige uttalelser. Dessuten tviler jeg på noen college ønsker å høre om "den gangen du slo av en Piggly uregelmessige."
 • Husk at hvis du prøver å være morsom, betyr at sarkasme ikke lese godt så prøv å bruke regelrett humor i stedet.