Wkono

Hvordan bli elektroingeniør

Har du noen gang drømt om å designe helt ny elektronikk? Har du lyst til å bidra til å skape verdens raskeste datamaskin? Eller har du lyst til å bygge en bil som går på strøm?

Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, kan en karriere innen elektroteknikk være akkurat riktig for deg.

Trinn

Hvordan bli elektroingeniør. Studer perquisites for engineering i videregående skole.
Hvordan bli elektroingeniør. Studer perquisites for engineering i videregående skole.
 1. 1
  Studer perquisites for engineering i videregående skole. Disse klassene vanligvis inkluderer fysikk, kjemi, matematikk og godt avrundet liberal arts courses.Study matematikk skikkelig.
 2. 2
  Delta institutt for elektriske og elektroniske engineering (IEEE) møter for å finne ut mer om hva beidere gjør i sitt yrke. Du kan selv finne en mentor for å hjelpe deg å nå dine tekniske mål.
 3. 3
  Studien noe som appellerer til deg i elektronikk-feltet som en hobby. Hobbyer kan føre til en bedre forståelse av hvordan ting fungerer. Noen foreslåtte hobbyer kan omfatte skinke radio eller audiofile arbeid som speaker bygningen. Du kan også lære hvordan datamaskiner fungerer, og hvordan du løser dem.
 4. 4
  Gå på college og få en grad i ingeniørfag. For å være en elektroingeniør, vil du også ønsker å utmerke seg i matematikk, og. Ingeniører må også være gode problemløsere og gode medarbeidere.
  • Ta noen klasser i prosjektering kan hjelpe hvis du ikke er sikker på om du er helt interessert i elektroteknikk eller ikke.
 5. 5
  Se lenger inn i mange grener av elektroteknikk. Ja, uansett gren du velger vil bli vurdert elektroteknikk, men betyr det alle elektriske engineering arbeidsplasser skapt like? No way! Utforsk de forskjellige retninger du kan gå med elektroteknikk og velg det som passer deg best.
 6. 6
  Kontroller at du har noe å vise på. Inkluder hvorfor du tror at du er den beste for jobben og har ressurser til å sikkerhetskopiere den.
  • Inkluder tidligere jobber og hvor mye erfaring du har med elektroteknikk, eller bare ingeniørfag generelt.
  • Fokuser på dine prestasjoner.
  • Ikke gjør vanlige gjenoppta feil. Betal for en gjenoppta skrive tjeneste, om nødvendig.
 7. 7
  Alltid gjøre ditt beste og prøve å forbedre. Enten du studerer i videregående skole eller på heltid elektroteknikk jobb, aldri gi opp uten en god grunn. En klok person sa en gang: "Hver sky har en sølv fôr." Det er ingeniørene 'jobb å finne at fôr og få mest mulig ut av det.

Tips

 • Starte så tidlig som mulig ved og prøver hardt på skolen.
 • Ikke følge mengden og gjøre dette bare fordi "alle andre gjør det." På den annen side, ignorere noen andre som prøver å overtale deg ut i elektroteknikk når du ønsker å gjøre det selv.
 • Den typiske årslønn for en elektroingeniør mai 2008 var 63 700€.
 • Elektroteknikk er ikke den eneste karriere der ute! Sørg for å utforske andre mulige jobb valg.

Advarsler

 • Elektroteknikk er ikke ofte bare en 40-timers-en-ukers jobb. Når det er tidsfrister for å møte og utfordringer å overvinne, kan dette tallet lett øke.