Wkono

Hvordan bli en drafter

Tegnere lage tegninger og planer. Andre arbeidstakere bruke disse tegninger og planer om å bygge ting. Tegningene som tegnere gjør er veldig spesifikk. De viser målinger, materialer og instruksjoner. Tegnere bruker matematikk og tekniske ferdigheter for å legge til numre i sine tegninger. Hvis du liker å snu ideer til bilder, tilbringer arbeidsdagen på en datamaskin eller tegnebord, lage eksakte målinger, jobbe som et team og jobbe med detaljer det kan være jobben for deg.

Trinn

Hvordan bli en drafter. Meld deg på rett kurs for å få ballen rullende i dette arbeidsfeltet.
Hvordan bli en drafter. Meld deg på rett kurs for å få ballen rullende i dette arbeidsfeltet.
 1. 1
  Meld deg på rett kurs for å få ballen rullende i dette arbeidsfeltet. Videregående kurs i matematikk (spesielt geometri), naturfag som fysikk, datakurs og CAD utkast klasser kan alle være nyttig bakgrunn å ha.
 2. 2
  Vær forsiktig med å velge en høyskole eller teknisk skole. Hver institusjon som tilbyr tegning / design kurs varierer mye, så vel som kvaliteten av klassene.
  • Finn ut om de klassene du vil ta vil fokusere på en bestemt spesialitet, for eksempel arkitektur eller ingeniørfag. Standardene for utarbeiding og programmene som brukes er litt forskjellig for ulike felt. Du vil forlate åpne de fleste alternativene hvis du
 3. 3
  Forbedre dine kommunikasjonsevner. Du må artikulere dine planer om å byggherrer, ingeniører, arkitekter og andre. Offentlige taler klasser kan hjelpe deg å kommunisere disse ideene mer tydelig.
 4. 4
  Lære ulike CAD-systemer og annen tegning programvare som teknologien er raskt fremme i det 21. århundre. Svært få tegnere produsere tegninger manuelt.
  • Skille mellom todimensjonale og tredimensjonale utkast systemer, og lære begge, hvis mulig. Tredimensjonal utkast systemer kan virke vanskeligere å mestre i starten, men de er mer kraftig for modellering tredimensjonale objekter, og de har i stor grad blitt industristandarden, spesielt innen mekanisk design. Todimensjonale systemer er fortsatt brukes til ulike formål, ofte sammen med 3D-systemer.
 5. 5
  Lær om symboler og språklige forbundet med den valgte feltet. Du må kanskje ringe ut en skrue tråd eller forstå litt om sveise symboler eller geometriske dimensjoner og toleranser hvis du gjør maskintegning.
 6. 6
  Lære minst noen grunnleggende design. Om ikke annet, vil denne kunnskapen kunne hjelpe deg med å kommunisere med ingeniører, arkitekter og designere som vil være dine kolleger. Det vil også gi deg en fordel i din karriere hvis du kan bidra til å fylle i noen av designdetaljer. Kan en ingeniør generere krav og en liste over deler, men la noen layout avgjørelser for deg? Kan du designe og utarbeide en enkel del, for eksempel dekselet eller pakning, hvis du vet hvor det er plass til på en paring del?
 7. 7
  Lære litt om databaser. Selv om de ikke er involvert i utarbeiding, kan du finne det nyttig å ha en viss forståelse av databaser på brukernivå. Mange bedrifter bruker databaser som repositories for tegninger og materiallister.
 8. 8
  Få et internship. Det vil gi deg et konkurransefortrinn, og du vil starte din karriere med mer erfaring.

Tips

 • Ifølge Bureau of Labor Statistics, er sysselsettingen i denne karrieren feltet forventes å vokse saktere enn gjennomsnittet. De fleste åpninger skulle oppstå å erstatte tegnere som overfører til andre yrker, forlate, eller som går av.
 • Ikke vær redd for å begynne i det små. Mye av big-time tegnere jobbet for små selskaper under tett oppfølging på entry level. Du må få den rette erfaring til å bli en type tegneren som du ønsker å være.
 • Snakke med så mange mennesker som mulig om din karriere. Kjenne andre tegnere kan bare styrke din karriere.
 • Å bidra til å lindre problemer med tretthet, anstrengte øyne, rygg ubehag, og hånd og håndledd problemer, bør tegnere ta regelmessige, korte pauser.
 • De fleste utkast stillinger krever en to-årig knytte grad.
 • Tegnere med riktig utdanning kan arbeide i interiør design, arkitektur, elektrisk eller mekanisk engineering, eller for trebearbeiding selskaper.

Advarsler

 • Det tar mye hardt arbeid og dedikasjon til å bli en tegneren. Det kan også ta jobber på noen jobber du kanskje ikke liker, for å komme til det stedet du ønsker å være. Vær tålmodig og ikke gi opp målet ditt.
 • Ikke alle utkast skoler er skapt like. Spør potensielle arbeidsgivere om hvilke skoler de anbefaler vil hjelpe deg å komme inn i en skole som tilbyr opplæring i dette yrke med god utdanning og disiplin i feltet.
 • Jobber i utkastet tendens til å være vanskelig å få. Vær forberedt på flere avvisninger når landing den første jobben.
 • Selv om de fleste heltidsansatte tegnere fungerer vanligvis en standard 8-timers dag, 5 dager i uken, kan de må jobbe overtid for å møte jobben frister.
 • Svært få tegnere jobber deltid.
 • Tegnere kan oppleve tretthet, anstrengte øyne, rygg ubehag, og hånd og håndledd problemer på grunn av dem til PC-arbeidsplasser i lange perioder gjør detaljert arbeid.
 • Vær forberedt på å ta hyppige oppfriskningskurs som teknologiutviklingen. Hvis din arbeidsgiver tilbyr opplæring, godta det.

Ting du trenger

 • Tegnere som gjør manuelle tegninger må elementer som en vinkelmåler, trekanter, utarbeiding penner og blyanter, utarbeiding papir, skalaer, maler, viskelær skjold og så videre.
 • Tegnere som bruker datamaskiner til å tegne må den aktuelle tegningen programvare som AutoCAD, en minnepinne for lagring av arbeid, og så videre.
 • Siden tegnere utføre mange matematiske beregninger, kalkulatorer er avgjørende. Lær å bruke en vitenskapelig kalkulator, spesielt for avanserte beregninger som trigonometri.