Wkono

Hvordan bli en rettsmedisiner

En rettsmedisiner eller rettsmedisiner har varierende grad av ansvar og krav basert på jurisdiksjon. Ifølge staten California regjeringen kode er rettsmedisineren ansvarlig for å undersøke omstendighetene i voldelige, plutselige eller ubetjent dødsfall. Se "California Government Code Section 27491" for mer informasjon.

Trinn

Hvordan bli en rettsmedisiner. Major i biologi eller en pre-medisinsk program.
Hvordan bli en rettsmedisiner. Major i biologi eller en pre-medisinsk program.
 1. 1
  Major i biologi eller en pre-medisinsk program.
 2. 2
  Forskning de statlige lover for det tiltenkte medisinsk program (i tillegg til noen stater du kan ligge i for fremtiden) om coroners og medisinske sensorer. Definisjonene, funksjoner og krav til disse jobbene varierer fra stat til stat, land til land.
 3. 3
  Delta på medisinstudiet etter undergraduate skole.
  • Ta så mange biologi, rettsmedisinske biologi, rettsmedisinsk antropologi, mikrobiologi, anatomi og kjemi kurs som du kan i løpet av high school og college.
  • Ta valgfag som er knyttet til ditt fagområde, for eksempel: regjeringen og rettsvitenskap, offentlig forvaltning, undervisning og opplæring, og også tannbehandling kurs når de er tilgjengelige i medisinske skole.
 4. 4
  Spesialiserer seg på et aspekt av eksamen i tillegg til å forstå de generelle aspekter av ditt felt.
  • Spesialiseringer kan inkludere rettsmedisinske entomologi, toksikologi og jus. Dette vil gjøre deg i stand til å være verdifull på en regional skala i tillegg til lokalt nivå.
  • Få praksisplasser og / eller bosted arbeidet med medisinske sensorer og rettsmedisinere så snart du kan.
 5. 5
  Bli stat lisensiert (hvis nødvendig) og bestått alle statlige undersøkelser og medisinsk bord eksamener.
 6. 6
  Skriv opp en og begynne å bruke. Flertallet av medisinske sensorer vil arbeide for universiteter, sykehus eller offentlige etater.

Tips

 • Varamedlemmer coroners arbeide for rettsmedisineren. Varamedlemmer coroners vanligvis studere til å bli begravelsesbyrået eller morticians. Noen stater krever skolegang og testing for sertifisering.
 • Lær forskjellen mellom coroners, medisinske sensorer og morticians fra professorer, leger og karriere rådgivere.
 • A "rettsmedisinsk sensor" er svært forskjellig fra en vanlig ME. FME-er spesialtrent til å håndtere død av forbrytelser, håndtering av bevis, etc. (Fra en DVD om California ME Michael Baden, søke etter den på Netflix.)
 • Hver stat har en annen definisjon av hva en rettsmedisinerne jobben funksjoner er, og hvordan du kan bli en. I noen tilstander dette er en valgt posisjon og som ikke krever de samme legitimasjon som et medisinsk sensor.
 • Diskuter yrkesrettet planlegging med en rådgiver på skolen, eller med professorer ved universitetet som har erfaring på dette feltet.

Advarsler

 • Organer kan komme frem til rettsmedisinsk kontor i enhver tilstand, av naturlige årsaker til frosne solid, skeletonized, svekket, etc. Bodies kan være av spedbarn til eldre, og de kan ha dødd og led av en rekke grusomme måter. Mens slike grusomme forhold bør selvsagt føre til nød, er det viktig at rettsmedisineren skal ha mot til å arbeide under slike forhold.
 • Coroners vanligvis arbeider "på vakt", spesielt mens praktikant eller for de første fem årene etter at innleide.
 • Det kan være en stor forskjell mellom en rettsmedisiner og en rettsmedisiner, eller ingen forskjell i det hele tatt. Dette er utelukkende definert av fylket, statlige og nasjonale forskrifter, og hvis er opp til deg å finne ut hvor du skal praktisere og hva som kreves før du kommer dit.
 • Rettsmedisinere og medisinske sensorer ikke fungere som de er avbildet på tv-serier. De fungerer mer eller mindre som kirurger, og refererer ofte arbeidet til spesialiserte medisinske sensorer. Tilfeller ikke løses av en enkelt rettsmedisineren i et svakt opplyst rom over en helg.