Wkono

Hvordan bli en underleverandør

En underleverandør er sin egen sjef. Som sådan, hvordan prosjektet er fullført og metode eller metoder som brukes til å utføre arbeidet han er leid inn for å utføre er hans valg. Her er noen trinn for å hjelpe deg å bli en underleverandør.

Trinn

Hvordan bli en underleverandør. Innhente alle nødvendige lisenser.
Hvordan bli en underleverandør. Innhente alle nødvendige lisenser.
 1. 1
  Innhente alle nødvendige lisenser. Avhengig av lokale myndighetenes krav, kan det hende du bare trenger en virksomhet lisens, men noen jurisdiksjoner krever at du få profesjonelle lisenser som er spesifikke for den type arbeid du gjør. Underleverandører i arbeid på byggeprosjekter, for eksempel, kan kreve å ha en entreprenør lisens i visse jurisdiksjoner.
 2. 2
  Lær alle regler og lover for den type arbeid du vil gjøre. Mye informasjon er tilgjengelig fra småbedrifter interessegrupper, lokale regulatoriske kontorer, og til og med det offentlige bibliotek. Fordi lover og regler varierer sterkt avhengig av type arbeid du vil være underleveranser, spesifikke detaljer er ikke i omfanget av denne artikkelen.
 3. 3
  Skaffe ansvarsforsikring: I de fleste tilfeller, underleverandører betale for sin egen ansvarsforsikring i motsetning til en arbeidsgiver som gir dette for sine ansatte. Underleverandører kan også være nødvendig å ha risiko skadeserstatning, arbeideren kompensasjon forsikring og andre dekning spesifikke for deres arbeid.
 4. 4
  Kjenner alle lover og kjenner dine rettigheter som underleverandør eller ansatt til å beskytte deg mot de som kan prøve å utnytte deg. I konstruksjon, kan en underleverandør kunne, for eksempel, å utøve en byggmester lien mot en generell entreprenør på et prosjekt for å sikre at han er betalt i sin helhet for utført arbeid.
 5. 5
  Sørg for at underentrepriser avtalen dekker hele omfanget av arbeidet med prosjektet, planlegging krav, forsikring krav, ytelse bonding, materialer innredet av deg / av andre, og detaljer om hvordan og når du vil bli betalt for utført arbeid.
 6. 6
  Vær forberedt på å jobbe på forskjellige steder. Underleverandører er mer sannsynlig å arbeide off-site. Ansatte generelt arbeid på stedet under direkte kontroll av arbeidsgiver. Å være en vellykket underleverandør kan det hende du må reise for å forfølge dine ønskede arbeid.
 7. 7
  Still dine timer etter behov. Underleverandører kan sette sine egne timer og hvordan og når arbeidet skal utføres, avhengig av prosjektets tidsplan og avtalefestede krav.
 8. 8
  Har tilstrekkelig kontantstrøm. Underleverandører betale alle sine utgifter og fakturerer for refusjon for jobben. Derimot, kan arbeidsgiver betale en medarbeiders utgifter, for eksempel reisekostnader, overnatting og måltider når du arbeider hjemmefra.
  • Underleverandører kan gi alle sitt eget utstyr, mens en arbeidsgiver vanligvis betaler for alle forsyninger og utstyr som kreves for jobben.
 9. 9
  Finn dine klienter. En underleverandør får sine egne kunder, mens en arbeidsgiver gir generelt kundene.
 10. 10
  Forvente å måtte holde upskilling selv. Underleverandører oppsøke og betale for sin egen trening.
 11. 11
  Forstå økonomi. Underleverandører får full avtalte lønn for jobben, mens arbeidsgiverne betaler lønn eller lønn for jobben.
  • Underleverandører er ansvarlig for å betale alle sine skatter. Dette er i motsetning til arbeidsgivere, som må holde tilbake skatter fra en ansatt.

Tips

 • Tenke langsiktig, herunder å sette mål, og opprettholde gode relasjoner med leverandører, forhandlere og kilder, samt den virksomheten du utfører arbeid for.
 • Inkludere overhead i prisanslag for arbeidsplasser. Hvert element brukt under et prosjekt har kostet forbundet med det.
 • Holde detaljerte registreringer av alt arbeid som utføres, spesielt hvis endringer er nødvendig i løpet av prosjektet som kan påvirke planlegging, kostnader, eller omfanget av arbeidet.

Advarsler

 • Sette bort avtaler må inneholde en fullstendig omfang av arbeidet, spesifisert liste over materialer du må levere, samt spesifikasjoner for dem, og en detaljert tidsplan for når fasene av arbeidet må være ferdig.