Wkono

Hvordan bli en historiker

Hvis du ønsker å bli en historiker, så det ville være lettere for deg hvis du liker historie og er gode på det.

Trinn

Hvordan bli en historiker. Bestem deg for ditt område av interesse.
Hvordan bli en historiker. Bestem deg for ditt område av interesse.
 1. 1
  Bestem deg for ditt område av interesse. Hvilke aspekter av historie som interesserer deg? Det kan være så bred som den naturlige historien til Jorden, eller så spesifikk som historien om familien din. Det kan være et sted, en person, en idé, en gang i historien, en trend, eller en kombinasjon
 2. 2
  Finn inspirasjon. Finn kunst, musikk, skriving, eller lignende som interesserer deg i ditt fag. Vær oppmerksom på disse kildene kan eller ikke kan være historisk korrekt, men det er et emne for å utforske senere. Hvis du ikke er inspirert, vil du ikke liker historie.
 3. 3
  Ta historie klasser. Lære å studere historie på en systematisk måte er kritisk. Heldigvis er de fleste mellomledere, videregående og høyere utdanning tilbyr historie klasser. Selv om du ikke kan ta historien om fransk jazz i ungdomsskolen, vil lære å studere verdenshistorien faktisk hjelpe deg å studere historie senere. Selv ut av skolen, kan du oppsøke lokale historie klasser som kan finnes gjennom lokale ressurser, for eksempel et historisk samfunn.
 4. 4
  Søk hjelp fra institusjoner. For nesten alle felt av historien, det er ett eller flere museer eller andre institusjoner. Selv om du ikke kan gå på person, mange har nettsteder tilgjengelig. Hvis du har konkrete spørsmål eller behov for ressurser, oppsøke folk i staben.
 5. 5
  Les, forskning, og spørsmål. Finn bøker om emnet du liker, sjekk ut den nyeste forskningen på nettet, stiller spørsmål ved bevisene.
 6. 6
  Fylle hullene. Ingen har alle svarene, selv eksperter. Når du studerer generell historie, vil du finne at visse aspekter av historien kan underholde deg spesielt, eller du oppdager at noe kan være ufullstendig og søker deg å finne hva som er "mangler".
 7. 7
  Foreta tilkoblinger. Historien er komplisert, og kommer på en person, sted, tid, teknologi, etc. fra mer enn ett synspunkt vil bidra til å belyse problemstillinger.
 8. 8
  Gå for primærkilder. De beste ressursene er første hånd: et intervju med noen "som var der", en kjemisk analyse, en europeisk borgerkrig dagbok, en japansk inskripsjon oversatt av deg personlig. Lær å bruke disse når det er mulig. Dette kan på sikt kan bety å lære et språk, arkeologi, honing en spesifikk ferdighet, eller intervjue eldre mennesker.
 9. 9
  Jo mer, jo bedre. Jo mer informasjon du samler og bruker effektivt vil bidra til å øke vekst som en historiker. Du kan komme til det punktet du må lære å effektivt katalogisere samlingen din, biblioteket eller arkiv. Også være oppmerksom på bevaring protokollen for å beskytte skjøre eller bedervelige gjenstander, som gamle papir eller fotografier.
 10. 10
  Bli med på en historisk eller levende historie samfunnet. Historikere lærer best når de kan dele med hverandre. Bli med i en gruppe som er interessert i faget ditt i stor grad kan forbedre din opplevelse. Levende historie eller Re-enactment grupper er stadig mer populære og tilby hands-on forståelse av historien til mange perioder, fra antikken til moderne.
 11. 11
  Skrive og publisere artikler. Hvis du har noen reelle ambisjoner om å virkelig bli en historiker, vil du begynne med korte essays og artikler som du vil mest sannsynlig starte på college med den hensikt å utvikle dem til lengre artikler for Historie Journals eller begrenset eller for enkelt publikasjon.
 12. 12
  Passerer den på informasjonen du finne og oppdage kan ha blitt videreført av noen nå vært død lenge. Ikke hamstre dine kilder, relikvier, tekster, intervjuer, informasjon og gjenstander. Hvis du samle nyttig informasjon, være sikker på at de til slutt blir sendt videre til en institusjon, pålitelig familiemedlem, byen historiske samfunn, universitet, eller hva vil ta seg av virkelig historiske dokumenter.
 13. 13
  Sørg for å holde begeistret mens du leser historien.

Tips

 • Hvis du liker historie, og tror du at du er god til det, da dette ville være en god jobb for deg. Det er ingen vits å få en jobb som du ikke liker.
 • Gå til en lokal historisk sted, og se om du kan gjøre et kurs eller liten læretid der. De er bundet til å ønske mer ivrige historie elskere der!
 • Ikke begrens deg til historien du er kjent med. Noen ganger kan du bli forelsket i et emne du aldri ville ha normalt sett før. En europeisk kan definitivt bli en historiker av egyptologi med nok arbeid og engasjement.
 • Studere og lære så mye som du kan. Formell utdanning er en utmerket kilde, men det er nok av selvlærte historikere enn kan være like kunnskapsrik som sine Universitetet kolleger.
 • Plukke opp noen interessante bøker du ser, uansett tidsperiode eller emne, du vet aldri hva du kan lære eller rett og slett finne deg selv interessert i og lage flere tilkoblinger.
 • Ta mye forskjellig historie og historie-relaterte kurs i skolen. Dette vil gi deg muligheten til å se ulike kulturer og se hvordan de utvikles og hvordan de kan ha samhandlet med hverandre.
 • Være villig til å se på et arrangement på en ny måte, og ikke alltid anta at forfatteren er alltid rett.
 • Hvis man fortsatt er i videregående skole, bør de velge et fremmed språk og en datamaskin klasse. Husk at historikere har et bredt spekter av jobber!

Advarsler

 • Skrive ett papir eller boken er svært lite sannsynlig å gjøre deg rik og berømt som en historiker. For de fleste historikere, bare å vite at noen leser deres arbeid og verdsatt er den mest berømmelse noen historikere noen gang vil få.
 • Du kan være feil til tider. Du vil være feil til tider. Godta dette og gå videre, enten finne ut hvorfor noen mener du tar feil og argumentere din side eller ta argumentet og støpe den inn i dine egne ideer. Ikke vær redd for å endre mening flere ganger. Historien er jakten på fakta, det vil si sannheten.
 • Husk Carl Sagan sin leveregel: "Ekstraordinære påstander krever ekstraordinære bevis".
 • Historien er også forklaringen og tolkningen av disse sanne fakta og hendelser. Noen historikere utvikle sine egne teorier eller låner dem fra andre mennesker for å forklare mer og mer om fortiden. Noen ganger, historikere uenige disse ulike teorier, og kunne krangle om dem. Mesteparten av tiden disse diskusjonene er en vanlig del av prosessen med å lage historie og å være historiker.
 • De fleste historikere ikke klarer å lage en levende selge artikler og bøker. Mange er lærere eller tilfeldigvis liker et bestemt emne og kan ha funnet tid til å skrive om det.