Wkono

Hvordan bli en garbage collector

Å ha søppel samles inn og tatt bort er en av samfunnets mest nødvendige aktiviteter. Søppeltømmere trenger å være fysisk form, i stand til å kjøre lastebiler og glade for å jobbe lange timer, inkludert svært tidlig om morgenen eller sent nattskift. Søppelrydding kan være fra husene i gata, fra selskaper, fra industriområder eller fra bestemte steder som sykehus, skoler og veterinær klinikker. Avfallshåndtering er ikke bare om å kaste ting bort lenger - resirkulering og gjenbruk er nå en stor komponent og hvis du velger denne karrierevei vil i økende grad dominere dine ferdigheter satt.

Trinn

Hvordan bli en garbage collector. Bestem om du har temperament for å samle søppel.
Hvordan bli en garbage collector. Bestem om du har temperament for å samle søppel.
 1. 1
  Bestem om du har temperament for å samle søppel. Du må være i stand til å løfte tunge gjenstander, håndtere vanskelige former (folk kaste ut noe og alt), og du må være glad for å bli skitten. Vær sikker på at du ikke er altfor følsomme for lukter. Har du noe imot å jobbe utendørs uansett om det er kokende varmt, sludd regn eller en snøstorm? Har du noe imot det tidlige morgenen eller sene kvelder som kan forventes av deg? Har du temperament å håndtere fornærmende og tankeløs huseiere som forventer du å kaste sine uønskede sløyd baderomsinnredning i komprimator?
 2. 2
  Vurdere de ferdighetene du trenger å eie. Mens formelle kvalifikasjoner er vanligvis ikke nødvendig, og det meste av treningen vil bli gjennomført on-the-job, vil du trenger visse ferdigheter. Slike ferdigheter kan omfatte en lastebil førerkort, evnen til å kjøre en gaffeltruck, drive komprimeringsutstyr, mekaniske reparasjoner til enheter som brukes på lastebilen, etc.
 3. 3
  Finn ut om det er en aldersgrense. Noen steder vil bare ansette folk over 18 år. Hvis du er en moden og gamle arbeider, bør du være i stand til å søke så lenge du er fysisk plass. Hvis du fortsatt er på skolen, snakke med en karriere rådgiveren om hvordan du søker på en stilling. Hvis du allerede er i arbeidsmarkedet, ta kontakt med kommunen for å finne ut hvem det har kontrahert sin søppelrydding til. Eller det kan være så opplagt som å sjekke Gule Sider for telefonnumre. Ring bedrifter og spørre dem om det er noen åpninger. Også spør dem hvilke ferdigheter er forventet. Spør også om de gir on-the-job trening i noen av disse ferdighetene.
 4. 4
  Forstå at hvis du foretrekker å være selvstendig næringsdrivende, kan du kontakte din lokale småbedrifter foreningen og søke hjelp til å sette opp en søppelrydding tjeneste. Du må kanskje spesialisere seg i en nisje som ikke allerede er betjent, slik som industriell innsamling, gjenvinning etc. Jo mer åpen du er til forskjellige begreper om søppel og måter å gjenbruke den, redusere den og resirkulering, er mer vellykket egen bedrift sannsynlighet for å bli i denne miljøbevisste alder.
 5. 5
  Søke om tillatelse hvis det er nødvendig. Hvis du håndterer biologiske midler, giftig, farlig eller brannfarlig avfall, kan det hende du trenger spesiell lisens til å bevise at du har fått tilstrekkelig opplæring i håndtering av disse stedene. Dersom du henter avfall fra et sykehus, medisinsk / veterinær praksis eller industrielle området, er dette mest sannsynlig å være et problem.
 6. 6
  Gå for et jobbintervju med en bedrift, og du må kanskje sitte en fysisk test. Spør virksomheten hva dette består av, og vurdere om du trenger å spørre legen din spørsmål om tidligere plager eller sykdommer som kan føre til problemer.
 7. 7
  Spør din arbeidsgiver hva slags utstyr du har til å finansiere selv, hvis noen. I den viktigste en arbeidsgiver skal levere sikkerhetsutstyr, men du kan forventes å finansiere noe av det selv. Du er oppe for hele kostnaden av sikkerhetsutstyr hvis du kjører din egen virksomhet. Slikt utstyr kan omfatte stål-avkortet støvler, heavy duty hansker, reflekterende jakker, hjelmer og sikkerhet bukser.

Tips

 • Hold arbeidsklær atskilt fra ditt hjem klær. Historier florerer av lukten av søppel være svært vanskelig å fjerne fra klær, selv etter vask. Ved å komme hjem, alltid kle av seg et eller annet sted som vaskeri, la klærne der (eller vask straks), dusj og sette på nye klær. Dette vil hindre at lukt fra reiser om hjemmet ditt.
 • Gjør din forskning hvis du har tenkt å åpne din egen søppel virksomhet. Mens resirkulering er dagens slagord, hvis gjenvinningsstasjoner er ikke der, og etterspørselen etter resirkulerte produkter nedgang, og virksomheten vil bli såret. Mens mange tiltak er underveis for å forbedre resirkulering og gjenbruk, er mye av det fortsatt på politisk scenen heller enn å bli implementert, så vær klar over hva byen din gjør. Diversifisere og kjøre flere forskjellige søppelrydding strengene for å dekke alle muligheter. Få en god regnskapsfører / finansiell planlegger og advokat / jurist for å hjelpe deg i planleggingen.
 • Lønn: dette virkelig kan variere. Lønn for søppel arbeidere har vært økende gjennom årene, i anerkjennelse av deres verdifulle bidrag til samfunnet og den økende ferdigheter sett kreves. Et raskt søk på nettet avslørte noe mellom US13440€ py til US48510€. Ett område sa 59 710€ i NYC, men dette sannsynligvis gjenspeiler det faktum at det er en nesten daglig samling. I Storbritannia er tallene rundt £ 11 000 til £ 30 000, avhengig av ditt nivå. Det er trolig høyere hvis du eier og kjøre en søppelrydding bedrift, men du vil ha faste utgifter, lønn og andre utgifter til faktor i.
 • Tror ikke at du ikke kan fortsette opp stigen i avfallshåndteringen. Du kan. Kanskje starter på bunnen er riktig for deg nå, men vurdere kurs i avfallshåndtering (sertifikater, vitnemål osv.). Din arbeidsplass bør være i stand til å gi informasjon. Søke å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter aktivt, slik at du kan ha ansvar for mannskap, eller en del av en avfallsplan planlegging team eller til slutt sjefen!
 • I mange land er søppelrydding leid ut av kommuner og bedrifter til private søppelrydding bedrifter. Hvis du fortsatt bor i et område hvor lokale myndigheter sysselsetter søppeltømmere direkte, ikke forvent at dette skal forbli saken hele din karriere.

Advarsler

 • Dette er ikke en enkel jobb - søppeltømmere er veldig hardt arbeide og de går hjem oppbrukt.
 • Ikke engang vurdere dette arbeidsforholdet hvis du har rygg, arm eller ben problemer eller mangler du styrke. Det er en anstrengende jobb som kan bygge en flott fysikk hvis du allerede er i god form, men kan skade noen kroppen lider av eksisterende problemer.

Ting du trenger

 • God kondisjon
 • Utholdenhet
 • Høflig holdning
 • Fleksibilitet og framsyn om den fremtidige retningen for avfallshåndtering