Wkono

Hvordan komme inn grafisk design

Hvis du har tenkt å jobbe for en større design firma, vil du nesten helt sikkert trenger en grad i grafisk design. Men selv om du kommer til å være en frilans grafisk designer, er det en god idé å få så mye utdannelse som du kan.

Trinn

Hvordan komme inn grafisk design. Lær verktøy av handelen.
Hvordan komme inn grafisk design. Lær verktøy av handelen.
 1. 1
  Få en utdannelse. Hvis du har tenkt å jobbe for en større design firma, vil du nesten helt sikkert trenger en grad i grafisk design. Men selv om du kommer til å være en frilans grafisk designer, er det en god idé å få så mye utdannelse som du kan. Selv et sertifikat program kan hjelpe deg å lære mye mer om handelen din.
 2. 2
  Lær verktøy av handelen. Prøv å bli kjent med noen av de store grafisk design programmer der ute. Disse inkluderer Adobe Indesign, Microsoft Publisher, Quark Xpress og CorelDRAW. Mens du vil sannsynligvis utvikle en forkjærlighet for ett bestemt program, er det best å bli kjent med flere.
 3. 3
  Se deg rundt etter ideer. En god designer har alltid et lager av ideer for å tegne. Hold en notisbok hvor du kan notere ned ideer når de kommer til deg. Hold et øye med dagens trender.
 4. 4
  Finn din personlige stil. Du bør være i stand til å utvikle en stil som er helt din egen, og som vil gjøre deg unik i design verden. Dette vil hjelpe deg å få en jobb eller å lande klienter. Ikke vær redd for å være annerledes. Det er hvor store ting skje!
 5. 5
  Lande en jobb. Hvis du prøver å få leid av en markedsføringsfirma, gjør deg klar for litt hardt arbeid. Ha en profesjonell CV forberedt på at vil markere din utdanning, erfaring og talent. Fremheve det aktuelle området er din største styrke. Og være forberedt på å starte på bunnen og jobbe deg oppover. Hvis du jobber som frilans grafisk designer, må du markedsføre deg selv. Utvikle en markedsføringskampanje som vil fortelle potensielle kunder hvorfor de bør velge deg over alle andre.
 6. 6
  Jobber hardt hver gang. Når du får en stilling eller lande en klient, gi alt du har. Aldri slakk av på en jobb. Sett hver unse av kreativ energi du har i hver jobb du gjør, selv om det virker som en mindre jobb. Det vil lønne seg til slutt, i form av anerkjennelse eller flere kunder.

Tips

 • Husk: holde læring! Hold gjør forskning og ta klasser.
 • Over tid, kan du prøve å utvikle din egen stil, noe som skiller deg ut fra resten.
 • Alltid kommunisere med kundene dine og finne ut nøyaktig hva de leter etter.
 • Ikke gi bort arbeidet ditt. Designere bør aldri trenger å lage noe gratis.