Wkono

Hvordan bli en bil designer

En bil designer, eller automotive designer, er ansvarlig skape innovative, men praktiske, design av nye biler. Dette betyr, som en bil designer, til du hånden skisse bilen design og arbeid med ingeniører produsere prototyper av bilene før designene bli virkelighet. Imidlertid er en bil utforming karriere svært konkurransedyktige. Dermed, hvis du er interessert i å jobbe i bilen design bransjen, må du vite hvordan du blir en bil designer.

Trinn

Hvordan bli en bil designer. Oppfylle poste videregående utdanning krav for å gå inn design skolen.
Hvordan bli en bil designer. Oppfylle poste videregående utdanning krav for å gå inn design skolen.
 1. 1
  Oppfylle poste videregående utdanning krav for å gå inn design skolen. Vanligvis vil skolene ikke lar deg legge inn en bil utforming stor direkte fra videregående skole.
  • Gjennomføre minimum år med kunst og design kurs på en høyskole eller universitet. Du kan enten få en knytte grad eller overføring til en design skole etter ett år.
 2. 2
  Arbeidet med å bygge en portefølje. Design skoler ofte kreve at du viser en portefølje av ulike bil design å bli vurdert for opptak.
 3. 3
  Skaff en bil utforming grad. En bachelorgrad tar ca fire år å fullføre.
  • Din første året består av å ta generelle kurs som design teori og tegning.
  • Du deltar i et internship i ditt tredje år.
  • Du kan også ta avanserte bil deign kurs for å lære om modellbygging, eller lage prototyper, presentasjonsteknikker og CAD ferdigheter.
 4. 4
  Sikre en bil design jobb.
  • Ser på nettet, nettverk med andre bil designere eller verve hjelp fra en rådgiver for å finne en bil design jobb.

Tips

 • Bil design høgskoler varierer. Noen høyskoler er i nærheten av bilindustrien og har sterke bånd til et selskap. Dette betyr at hvis du delta på en av høgskolene, kan du være i stand til å delta i prosjekter på disse bil selskaper. Besøke høyskoler og snakke med elevene for å sikre at din college av valget er en passe med dine mål og gir deg de tilkoblinger for å få en bil design jobb.
 • Du må kanskje starte med en entry-level bil design jobb før han ble en bil designer.

Advarsler

 • En bachelorgrad i bilen design er den pedagogiske krav for å gå inn i feltet. Dermed gjør en mastergrad i bilen design ikke har en stor fordel når det gjelder å få en jobb. Imidlertid kan masterstudiet hjelper deg å forbedre din bil utforme ferdigheter.
 • En sivilingeniør ikke automatisk oversette til en karriere i bilen designer, men en som en studio ingeniør. Et studio ingeniør arbeider med bilen design for å sikre at tekniske standarder er oppfylt.
 • Du bør ha nødvendige ferdigheter som å vite dataassistert konstruksjon (DAK) programvare og å ha sterke matematikk, naturfag og kommunikasjon ferdigheter til å arbeide vellykket arbeid i bilen design feltet.