Wkono

Hvordan å opptre på en komedie klubb

Vi alle er morsomt liksom. Hvis du tror du er morsom og ønsker å være en komiker, her er hvordan å starte fra bunnen.

Trinn

Hvordan å opptre på en komedie klubb. Ring din lokale komedie klubb og spør "reservasjon kontorist", hvis de har en åpen mic kveld.
Hvordan å opptre på en komedie klubb. Ring din lokale komedie klubb og spør "reservasjon kontorist", hvis de har en åpen mic kveld.
 1. 1
  Ring din lokale komedie klubb og spør "reservasjon kontorist", hvis de har en åpen mic kveld. Finn ut hvordan du registrerer deg og hvor mange "minutter" du trenger. Vanligvis er 3-5 minutter.
 2. 2
  Besøk klubben på åpen mic og sjekke det ut.
 3. 3
  Skriv 3-5 minutter av materialet.
 4. 4
  Reserver open mic utseende.
 5. 5
  Tid og polere din fungerer som best du kan.
 6. 6
  Ankomme tidlig på natten av apparatet, og introdusere deg selv til MC
 7. 7
  Finn ut hvor og når de vil "lette" å fortelle deg at den tiden er ute. Eksempel: Vi skal holde opp dette lyset i ryggen høyre hjørne når du har et minutt igjen.
 8. 8
  Be om en runde med applaus for vår vert george hackarama eller hva han heter mens du justerer mic stativ eller tar mikrofonen ut av stativet.
 9. 9
  Utfør din handling etter beste evne.
 10. 10
  Se etter lyset.
 11. 11
  Holde seg innenfor fristen. IKKE "kjøre lyset." Hvis du får signal og skulle akkurat til å starte en annen bit, kuttet til nærmere eller bare si god natt.
 12. 12
  Si takk og god natt.

Tips

 • Gå til klubben et par ganger før du utfører, og se hva slags vitser gå over bra med den mengden. Hver klubb har et annet publikum, og noen ganger et sett som jobbet på ett sted ikke vil fungere godt i neste
 • Den type vitser som er best avhenger av atmosfæren. Skitne vitser er best lagret for en liten, kveldsåpne publikum på en underjordisk bar, mens en stor, stadion-typen publikum eller hus med en Broadway innstilling eller en med lyse farger går best med rene vitser.
 • Tilby å kjøpe headliner en drink eller en tur hvis du ønsker å få venner.
 • Alltid tips servitørene hos din lokale klubb selv om du drikke er comped.

Advarsler

 • Ikke gå over tid.
 • Komikere deler ikke "spøk vitser" med hverandre. Motstå fristelsen for enhver pris.
 • Hvis folk irritere, forstyrre eller avbryte ytelse bør du ikke gå på en tirade. Vennligst ikke trekke en Richards.
 • Aldri kritikk annen tegneserier materiale eller gi dem et forslag til handling sin med mindre du blir direkte spurt. Seriøst du ikke hjelper noen. Du vil bli hatet eller i beste fall tolerert og latterliggjort.

Ting du trenger

 • En bred kunnskap om humor.
 • Riktig kjole er best, spesielt når du utfører på en profesjonell arena.
 • Det eneste en stand-up humoristisk behov er mot. Hvis du ikke har det så kan du erstatte en desperat behov for oppmerksomhet kombinert med manglende evne til å føle skam. De fungerer like godt.