Wkono

Hvordan bli en telefon skuespiller

Å bli en telefon skuespiller kan være en lukrativ og givende jobb som kan gjøres mens du sitter i komforten av ditt eget hjem. Gitt det faktum at du skal utføre seksuelt eksplisitt materiale på telefon, er det et par ting du bør vite om hvordan du blir en telefon skuespiller før du begynner. Hvis du har noe problem med det, er det noen andre detaljer du bør vite for eksempel hvordan å finne jobb, hva du forventer og lønn.

Trinn

Hvordan bli en telefon skuespiller. Bla gjennom de utallige muligheter når du søker etter en telefon skuespiller posisjon.
Hvordan bli en telefon skuespiller. Bla gjennom de utallige muligheter når du søker etter en telefon skuespiller posisjon.

Lær om telefonen skuespiller jobber

 1. 1
  Bla gjennom de utallige muligheter når du søker etter en telefon skuespiller posisjon. Du kan finne de fleste jobber på Internett, og de vil kreve en første søknad, andre er i aviser og tidsskrifter.
  • Vet hva slags verktøy er nødvendig slik som en fasttelefon og internett.
  • Lær om hva slags samtaler kreves av deg. Noen jobber vil kreve en "anything goes" holdning der det ikke er noen tabuer. Noen har visse emner som ikke er tillatt. Gå med din komfortsone i å velge et selskap å jobbe med.

Finn ut lønn informasjon

 1. 1
  Finn ut spenn, noe som kan være av minutt at den som ringer forblir på linje eller etter timen at du holder deg tilgjengelig for samtaler.
  • Hvis du blir betalt for hvert minutt, vet hvor mye du vil ta imot og ønsket beholdning tid.
  • Hvis du blir betalt hver time, lære hva den nødvendige tid det er at du må være logget inn og tilgjengelig for samtaler.
 2. 2
  Spørre om når du vil motta betaling og om det er månedlig, bi-ukentlig eller på en annen tidsplan.
 3. 3
  Lær hvordan du vil motta betaling. Noen telefonfunksjoner skuespiller jobber tilby direkte innskudd, selv om en del av dem fortsatt betale med papir sjekk.

Vet hva du kan forvente og hvordan du går frem

 1. 1
  Har et område i hjemmet som er stille, hvor du kan ta samtaler uforstyrret.
 2. 2
  Vet hva slags kunder ringe og hva slags samtaler kreves av deg, enten det er en viss karakter du må spille eller en bestemt type fantasy en klient kan være lurt.
 3. 3
  Forskning på nettet når lære å være en telefon skuespiller. Mange søker vil netto du hvilke selskaper for å unngå og hvilke som betaler best.
 4. 4
  Forstå typer fantasier som du kan bli bedt om å utføre. Det er viktig å vite hva du snakker om før en kunde får du på telefonen. En kunde som har å forklare deg hva han eller hun snakker om vil mest sannsynlig finne en annen telefon skuespiller å gjøre forretninger med.
 5. 5
  Finn ut om selskapet krever trolling eller forsyner deg med kunder.
  • Trolling betyr at du vil mest sannsynlig bli betalt en høyere rente, men må få inn kunder så vel som de leveres til deg. Du kan gjøre dette ved å ha en nettside eller gjennom reklame.
  • Noen selskaper vil sende hver klient til deg uten noe arbeid på din del, men disse vanligvis betale en lavere pris siden de gjør alt arbeidet i å få inn nye kunder.

Tips

 • Husk at familie og venner ikke kan ha de samme moralske begrensninger som du gjør og kan finne din bransje tvilsom.