Wkono

Hvordan bli en kjendis personlig assistent

Celebrity personlige assistenter tjene en masse penger og har en utrolig livsstil som folk flest bare kan drømme om. Til gjengjeld for screening fan post, besvare telefoner, og planlegger fester, er kjendis personlige assistenter tillatt å legge inn et eksklusivt verden og leve som en stjerne.

Trinn

Hvordan bli en kjendis personlig assistent. Utvikle dine ferdigheter.
Hvordan bli en kjendis personlig assistent. Utvikle dine ferdigheter.
 1. 1
  Velg en type kjendis
  • Skuespillere og rockestjerner er ikke de eneste som trenger personlige assistenter. Du kan bestemme deg for å hjelpe profesjonelle idrettsutøvere, politikere, direktører, bestselgende forfattere, velstående familier, motiverende høyttalere, dot-com millionærer... utgangspunktet alle med nok penger kan betale noen for å være en personlig assistent. Det er nok best å jobbe for noen i et felt du er interessert i, fordi jo mer du vet, jo mer du har å tilby. Potensielle arbeidsgivere vil finne deg mer attraktivt som en ny leie.
 2. 2
  Utvikle dine ferdigheter
  • Cpas trenger å vite litt om alt, og vet hvor du skal finne ut mer. Kjendiser er for tiden på utkikk etter internett-savvy, teknologisk kompetente medarbeidere som kan vise dem hvordan de skal overføre informasjon fra deres palm pilot til datamaskinen, kan du sende en e-hilsen til mamma, eller holde orden på sin personlige økonomi.
  • De fleste kjendiser er også interessert i dine skrive ferdigheter, etikette kunnskap og fest planlegging eller gaveinvestering evne. Fremfor alt, kjendiser trenger å vite at du ikke vil avsløre sine intime hemmeligheter til National Enquirer, så sørg for at du blir vant til å praktisere kunsten skjønn også.
 3. 3
  Få litt trening
  • Det er i dag ingen formell langsiktig utdanningsprogram for å bli en personlig assistent, men du kan utvikle mange av de nødvendige ferdigheter i relaterte programmer, som for eksempel datakurs, husholdning ledelse kurs (for butlere og hushold ledere) og hendelsen planlegging kurs som tilbys av community colleges. Finn noen gode informasjonskilder på internett som tilbyr gratis hvordan-til informasjon, ressurser og nyttige linker for Executive personlige assistenter - gjør et søk på personlige assistent tips og råd. Vokt dere for "konsulenter" som hevder å ha kjendis personlig assistent erfaring. Pass på å bla gjennom sitt nettsted for å se etter bevis på at de er som de sier.
 4. 4
  Få litt erfaring
  • En fin måte å lære ferdigheter av å være en kjendis personlig assistent er å være en ikke-kjendis PA først. Du kan også oppdage at det å være en personlig assistent til en ikke-kjendis er mer din hastighet hvis du virkelig liker å organisere, men liker ikke å stresse med kjendis livsstil.
 5. 5
  Finn en ledig jobb
  • Nettverk er et viktig første skritt: la alle vite at du er en CPA som er på jakt etter arbeid. Tenk på alle de folk du kjenner, familie og venner likt. I det enorme nettverk, er det noen som er nærmere en kjendis enn du er? Du kan også møte kjendiser gjennom frivillig arbeid, jobbet som produksjonsassistent på en film satt, og stillingsannonser.
 6. 6
  Kontakt en kjendis
  • Selv om du ikke kan snakke med kjendiser selv, kan du vanligvis komme i kontakt med sin publisist, agent eller selv deres nåværende personlig assistent. Selv om de ikke er ute etter en assistent umiddelbart, kan de ha en åpning i fremtiden, eller kjenner noen som gjør. Det finnes mange bøker og nettsteder tilgjengelig som liste adresser og kontaktinformasjon for kjendiser.
 7. 7
  Unngå vanlige feil
  • Det ville være flott om du bare kunne innlede en samtale med noen som en agent og få en umiddelbar henvisning til en kjendis. Men de fleste som starter ut ikke synes det er lett å si de riktige tingene på toppen av hodet. Dette er da å ha et skript kan være en enorm hjelp. Et skript er rett og slett en oversikt over hva du vil si. Å høres ut som en profesjonell unngå å oppgi for mye personlig informasjon om deg selv, høres altfor ivrige, eller nevne at du håper å starte din egen showbiz karriere. I stedet fokusere på hva du har å tilby kjendis.
 8. 8
  Bli med et byrå
  • De fleste cpas enig i at dette er en stor inntog inn i bransjen. Når du har funnet en (mer enn et dusin byråer er oppført i FabJob Guide til å bli en kjendis personlig assistent), sende en kort e-post spørring spørre hvem du skal kontakte om å bli en CPA for en av sine klienter. Registrer deg med så mange byråer som mulig. Ifølge Brian Daniel, eier av www.findcelebrityjobs.com, kan et byrå ikke hjelpe deg så mye. Du har en bedre sjanse til landing en jobb på egen hånd fordi arbeidsgiverne ikke liker å betale de enorme plassering avgifter som byråer kostnad.
 9. 9
  Ess intervjuet
  • Ifølge Jonathan Holiff, tidligere personlig assistent til flere kjendiser, "Forutsatt at du har ferdighetene og temperament, det kommer egentlig ned til en personlighet kamp." Du vil mer enn sannsynlig nødt til å gå gjennom en rekke intervjuer før du får møte din kjendis. Ikke la det faze deg, bare være ærlig og direkte med alle du møter. Og når du møter din kjendis? Ikke sprut. Konsentrer deg om å være profesjonell og etablere en umiddelbar rapport med dem.
 10. 10
  Bli med faglige organisasjoner
  • Det er profesjonelle organisasjoner som bistår kjendis personlige assistenter med deres karriereutvikling. Når du begynner å arbeide som en CPA, vil du være i stand til å delta i disse organisasjonene, og de vil bli en uvurderlig kilde til støtte og informasjon.