Wkono

Hvordan bli en TV-reporter eller nyhetsanker

Å være en TV-reporter / anker tar offer. På overflaten virker det som en glamorøs jobb, men de av oss som har jobbet i bransjen vet at det er nettopp det motsatte. Det er imidlertid ingen annen jobb som det i verden. Hvis du liker deadline press, gjør noe nytt hver dag og gjøre en forskjell det kan være jobben for deg. På slutten av dagen vil du være stolt av deg og noen ganger oppmuntre unge mennesker til å jobbe sammen.

Trinn

Hvordan bli en TV-reporter eller nyhetsanker. Hvis du ønsker å starte på et lite marked TV-stasjon.
Hvordan bli en TV-reporter eller nyhetsanker. Hvis du ønsker å starte på et lite marked TV-stasjon.
 1. 1
  Hvis du ønsker å starte på et lite marked TV-stasjon: Alle har visjoner om å ta over NBC Nightly News anker pulten, men sannheten i saken er en liten del av folk som får inn TV-nyhetene virksomheten vil aldri gjøre det til en topp ti markedet. Det er en god idé å starte din karriere i et lite marked, fordi du kan lære alle aspekter av virksomheten. Du vil sannsynligvis gjøre alt som; rapport, produsere, anker, skyte video, redigere og kanskje til og med kjøre sufflør med foten! Du vil også få muligheten til å gjøre feil. Publikum er mye mer tilgivende i Mobile, Alabama enn de er i New York City.
 2. 2
  Vær villig til å få lite lønn... i hvert fall i begynnelsen av din karriere: Den gjennomsnittlige reporter jobb i et lite marked får betalt mellom 11 200€ og 13 440€ i året. Sjokkert sant? I motsetning til det mange tror de fleste TV-personligheter er ikke rulle i deigen. TV-nyheter er et felt der tilgangen oppveier etterspørselen. I utgangspunktet er det flere som ønsker å være på TV enn det er ledige stillinger. Det er en del av grunnen til at lønnen ikke er konkurransedyktig. Også, hvis du starter på et lite marked stasjon, vil du få lite marked lønn. Det er innholdet i virksomheten. Hvis lage en masse penger i din karriere er viktig for at du ikke får inn TV-nyheter!
 3. 3
  Glem ferien hjemme: Sannheten er at du vil neppe noen gang får ferie av. Du vil mest sannsynlig skal jobbe. Etablerte viktigste ankere på TV-stasjoner vil mest sannsynlig få ferien off som betyr at du vil bli sittende fast på jobben. Hvis du stadig flytte markedene hvert par år for å øke din lønn og erfaring vil du alltid være den nye gutten på blokken, noe som betyr at du vil ikke ha ansiennitet. Så, du kan Thanksgiving, jul, nyttår, fjerde av juli og Labor Day farvel. Også "feier" måneder (når stasjonene overvåke hvor mange mennesker ser) vil være utenfor grensene for ferietid. Disse månedene er: februar, mai, juli og november.
 4. 4
  Være villig til å flytte hvor som helst for å få din første jobb: Jobber er så konkurransedyktige at du ikke kan være kresen når landing din første jobb. Jada, kan det være lurt å holde ut for San Diego, California, men hvis Biloxi, Mississippi tilbyr deg din første jobb bør du nok si ja.
 5. 5
  Gå på college: De fleste TV-stasjoner krever at du har en høyskole grad fortrinnsvis i kringkasting journalistikk. Noen skoler som har topp broadcast journalistikk programmer er Brigham Young University, Universitetet i Missouri Columbia, Northwestern University, Syracuse University og Arizona State University.
 6. 6
  Lære å snakke godt: Din stemme er nøkkelen i dette feltet. Du bør konsentrere seg nå på projeksjon, enunciation og bøyning. Alle disse tingene vil hjelpe deg med å levere "script" på en overbevisende karakter. Være autoritativ i talen din. Dette vil gi deg troverdighet hos publikum. Lese aviser og magasiner høyt. til de beste journalistene i feltet når de snakker og prøver å etterligne dem.
 7. 7
  Lær hvordan du: Du selvfølgelig lære noe av dette i skolen. Skrive for TV er svært forskjellig fra å skrive en semesteroppgave. Du må lære å skrive til bildene publikum vil se på TV. Det kalles å skrive til video. I tillegg bør du holde skrive enkle og holde seg borte fra juridisk og klisjeer. Du har bare ett skudd for å få oppmerksomheten til folk hjemme.
 8. 8
  Være villig til å jobbe hele tiden: Du kan plasseres på morgenen skift, kveldsskift, en delt skift og helgen skift til enhver tid. Nye journalister spesielt har svært lite å si i de timene de jobber. Jobbe overtid er svært vanlig og få stasjoner betale overtid.
 9. 9
  Lag en CV tape: En CV tape er en snelle som viser et utvalg av dine rapportering / forankring ferdigheter. Det begynner vanligvis med en skifer - en kort visning av navn og kontaktinformasjon. Skiferen er vanligvis etterfulgt av en montasje, som er en kort segment av overbevisende levende bilder, prøver av rapportering og forankring. Montasjen blir så fulgt av tre av dine beste historier. Den beste måten å få din første CV tape er å gjøre en i skolen ellers kan være ganske dyrt. Når båndet er gjort du sender den på DVD-format sammen med en søknad og CV på nyheter direktører på stasjonene du er interessert i. Deretter venter deg og krysse fingrene.
 10. 10
  Være vedvarende: Ikke stopp før du får den første jobben! Utholdenhet er en uvurderlig ferdighet noe reporter / anker bør ha.

Tips

 • Bli en profesjonell forening for kringkasting journalister som National Association of Kringkastere, Radio Television News Directors Association, National Association of asiatiske journalister, National Association of Svarte Journalister eller National Association of spanske journalister, for å nevne noen.

Advarsler

 • TV-nyheter er en liten og blodskam feltet. Alle kjenner alle og omdømme spres raskt.
 • TV-nyheter er ikke for sarte sjeler. Hvis du har problemer med stress og arbeider på en tidsfrist, kan du prøve et annet felt. Hvis følelsene dine er lett såret dette ikke kan være det beste feltet for deg.