Wkono

Hvordan bli en tatovering artist

Tatovering er en gammel kunst, og som sådan ikke krever formell utdanning. I stedet må tatovering kunstnere vise sine evner gjennom sitt kunstneriske talent, sin forpliktelse til håndverket, og deres erfaring som en sertifisert lærling. Les denne artikkelen for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan bli en tatovering artist. Fullføre videregående skole.
Hvordan bli en tatovering artist. Fullføre videregående skole.
 1. 1
  Fullføre videregående skole. Oppnå en high school diplom eller fullføre General Education Development (GED) kravet. Du må ha en av disse sertifiseringene og være minst 18 år gammel for å bli en tatovering artist.
 2. 2
  Tenk på din kunstneriske talent. Tattoo kunstnere må være ekstremt dyktige skuffer med en detaljrikdom og et øye for farger. Hvis du ikke har noen formell art trening, og deretter vurdere å ta en innledende tegning kurs før forfølge tatovering artisteri.
  • Hvis du allerede er en dyktig skuff, fortsetter å praktisere håndverket og utvikle en portefølje av det beste arbeidet. Å ha en kvalitet portefølje vil hjelpe deg når du søker om læreplass.
  • Du må også ha gode visjoner og stødig hender til å være en tatovering artist.
 3. 3
  Søk om læreplass med en erfaren tatovør. Dette vil gi deg hands-on erfaring og tillater deg å lære de riktige teknikkene fra mestere.
  • Prøv å finne en hederlig artist og / eller studio for å fullføre læretiden med.
  • Velg en mentor med flere års tatovering erfaring.
  • Lengden av læretiden vil variere avhengig av statenes krav til tatovering sertifiseringer.
  • Noen læreplasser er gratis, mens andre er ganske dyrt. Gjøre noen undersøkelser for å finne den rette for deg.
 4. 4
  Ta et pedagogisk kurs i tatovering. Mens læretid vil lære deg de praktiske ferdigheter som er involvert, vil du også trenger å lære om sykdomsforebygging og hud sykdommer / infeksjoner. Denne typen informasjon kan være inkludert i den skriftlige prøven som staten krever for sertifisering.
 5. 5
  Motta en tatovering sertifisering. De spesifikke kravene for tatovering sertifisering vil variere fra stat til stat, men de fleste statene krever at du har fullført et visst antall timer jobbet som lærling og bestått en skriftlig eksamen.
 6. 6
  Hold lisens strøm. Igjen, kravene varierer mellom stater, men mange stater krever at du fornyer din tatovering lisens hvert år eller så ved å fylle flere kurs.
 7. 7
  Finne kunder og holde din portefølje oppdatert. Den beste måten å bygge en sterk kundebase er å utføre tatoveringer på så mange som mulig og gjør utmerket arbeid. Det er viktig å få positiv omtale fra kundene dine slik at du vil bli henvist til venner og familiemedlemmer. Du bør holde din portefølje oppdatert som jobben din utvikler seg, og husk å ta dine beste og mest unike arbeid.
  • Hvis du ønsker å åpne din egen tattoo studio, bør du melde deg på business management kurs som fokuserer på små bedrifter. Du må skrive en forretningsplan, finne et sted, kjøpe programvare for å spore pengene, og sjekke med staten om de nødvendige lisenser og helse koder for tatovering studioer.

Advarsler

 • Husk at tatoveringer er permanente. Vær alltid forsiktig når du gir noen en tatovering.
 • Vær sikker på at du forstår riktig hygiene og sikkerhetstiltak er nødvendig ved administrering av en tatovering for å forebygge skader eller infeksjoner.
 • Ikke praktiserer tatovering dine venner eller noen andre før du har fullført riktig trening.