Wkono

Hvordan å bli en profesjonell fotograf

Profesjonell fotografering er en utmerket karriere valg for alle som ønsker å få betalt for å bruke sine kreative talents.Photography er der virkeligheten møter minner. Det er ett felt der alder og college grader er ikke så viktig som et godt øye, et kvalitetsprodukt, og selvdisiplin. Fotografi er en konkurransedyktig felt, men, så vær forberedt på å begynne i det små, mens du perfeksjonere håndverket og bygge en portefølje av det beste arbeidet. Tipsene nedenfor skal hjelpe deg i gang.

Trinn

Hvordan å bli en profesjonell fotograf. Start ut ved å snakke med andre fagfolk på feltet.
Hvordan å bli en profesjonell fotograf. Start ut ved å snakke med andre fagfolk på feltet.
 1. 1
  Start ut ved å snakke med andre fagfolk på feltet. De er vanligvis villige til å gi råd til personer interessert i sitt felt. I tillegg hvis du snakker med de riktige personene de vil fortelle deg fallgruvene og upsides helt fra starten. Spør om du kan følge dem rundt for en dag med arbeid.
 2. 2
  Vurdere å melde deg på et fotografi studium, eller ta klasser på en kunstskole. Du vil lage forbindelser og få råd og kritikk. Når du er klar, kan du kjøpe det beste utstyret du har råd. Husk at dette er en investering og vil gjøre en stor forskjell i din fremtid. Prøv å holde seg til navn merkevare elementer for å sikre at du vil få service og deler tilgjengelig når, og om nødvendig.
 3. 3
  Forstå at din største investering bør være objektiv. De bør være den avtakbare typen som du kan sette på et annet kamera kroppen hvis du bestemmer deg for å oppgradere senere.
 4. 4
  Studer how-to fotobøker. Lys og komposisjon kan enten lage eller bryte et fotografi, og det er mange gode trinn-for-trinn-studien guider som vil lære deg teknikker proffene bruker. Mye av denne informasjonen kan også bli funnet ved hjelp av søkemotorer (f.eks: Google).
 5. 5
  Praksis å få erfaring. Skyt, skyt, skyt. Alltid å ha kameraet parat vil gjøre deg i stand til å ta bilder på forskjellige steder og i ulike fag.
 6. 6
  Evaluer hvert bilde du tar. Be andre om å kritisere arbeidet ditt. Sett dine tvilsomme skudd i en egen fil, slik at du kan gå tilbake senere og rette eventuelle feil på ditt bildebehandlingsprogram. Mange proffer vil fortelle deg at de nesten aldri tar en 100% perfekt bilde. Programmer som Photoshop og / eller Corel Photo Paint vil alltid være hendig når du gjør et godt bilde stor.
 7. 7
  Strebe etter originalitet. Foto redaktører setter proffene som kan gi en gammel underlagt et friskt utseende, så ikke vær redd for å eksperimentere. Når jeg prøver å ta et flott bilde, kan du noen ganger ta opptil 100 eller enda flere skudd eksperimenterer før du tar den du virkelig ønsker. Vær tålmodig og ikke gi opp.
 8. 8
  Bygge en kvalitet portefølje. Kjøp en god kvalitet lær ringperm, og ta en håndfull av dine beste utskrifter og sette dem i plastlommer. Merke hver med ditt navn, adresse og telefonnummer, slik at når en klient ber om å få se eksempler, du er forberedt.
 9. 9
  Invester i et fotografi markedsføring guide. Dette er bibelen at de fleste proffene bruker til å markedsføre sitt arbeid. De beste gir fullstendig kontaktinformasjon for magasinet, gratulasjonskort, og bokutgivere.
 10. 10
  Tast fotografering konkurranser. Dette er en utmerket måte å begynne å bygge en CV studiepoeng, spesielt hvis du vinner.
 11. 11
  Spør små bedrifter i ditt område hvis de ville har en liten utstilling av arbeidet ditt i retur for sporadiske fotografiske tjenester.
 12. 12
  Gjør cds av alt arbeid. Dette er spesielt viktig for digitale fotografer. Mange kunder i dag faktisk foretrekker vise bilder på CD-er.
 13. 13
  Copyright arbeidet ditt. Du får plass til hundrevis av lavoppløselige bilder på en CD og opphavsrett dem alle for en lav avgift som apposed til copyrighting individuelle "gode" bilder. Du kan gjøre dette ved copyrighting det som "det kollektive arbeidet of____".
 14. 14
  Hold god oversikt over dine utgifter. Du trenger dem for din selvangivelse. Du kan også være i stand til å trekke visse utgifter (som ditt kamera, PC, etc) og få en rabatt.
 15. 15
  Ta kurs på små business management hvis du vurderer å åpne et studio. Det er mye å lære opp foran slik at du ikke gjør kostbare feil nedover veien. Utforske ulike typer fotografering, for eksempel fotojournalistikk, dokumentar fotografi, kommersiell fotografering, fine art photography, etc.

Tips

 • En fancy zoomobjektiv kan virke som en god idé, men du vil lære mer om komposisjon med en fast brennvidde 50mm objektiv. De er også billigere og generelt skarpere. Et fast 50mm objektiv vil også ha en større blenderåpning som en 1.8 så du kan fotografere i svakt lys pluss muligheten til å skape et estetisk bokeh.
 • Husk, det er ikke fotoutstyr, men din "øye" (egentlig, din kreativitet og sinn), som gjør en stor fotograf. Med gjenbrukbare minnekort, er bekostning av fotografering med et digitalt kamera minimal (din tid og lagringsmedium) etter det første kjøpet. SHOOT SHOOT SHOOT! Fotografier vil lære deg å bli en bedre fotograf.
 • Nå som du har investert alle dine hardt opptjente penger til fotografering utstyr ikke glem å kjøpe en god kvalitet sak for å beskytte investeringen din. Se etter en som er låsbar, slik at det ikke vil bli stjålet.
 • Med mindre gitt som en gave eller tjeneste eller donasjon, aldri gi bort dine bilder gratis og alltid beholde opphavsretten.
 • Skyting manuelt ved hjelp av et digitalt speilreflekskamera er en veldig god måte å lære og forstå viktige begreper
 • Beskytt øynene! Vil være fotografer (og til og med fagfolk) glemmer de mest kritiske, dyrebare del av deres fotoutstyr. Bruk UV-beskyttende solbriller utendørs, slitasje beskyttende linser ved sliping, pussing, bankende, eller weed-ronket, og får årlige synsundersøkelser fra en profesjonell til å oppdage tidlig, behandle grønn stær, grå stær, etc.
 • Sørg for at du justere hvitbalansen! Hvis du fotograferer i RAW, la kameraet på auto og korrigere det senere ved hjelp din favoritt bilderedigeringsprogram programvare.
 • Ikke kjøp et kamera som bare har automatisk fokus / eksponering / ISO-innstillinger. De fleste høyere end digitale kameraer har både automatiske og manuelle innstillinger.
 • Angående stativer, hvis du ta en og annen videoklippet, sikre at tripod har en "pan head" som vil tillate myke bevegelser mens filming, snarere enn jerky, irriterende panner.
 • Velg en side: Nikon eller Canon. Det er virkelig et spørsmål om personlig smak og hvor intuitivt kameraet føles når du tar bilder. Stick med din valgte merkets tilbehør. (Mer brukervennlighet)
 • Se på blader / foto nettsteder / arbeidet med fagfolk hele tiden. Se kritisk på egen jobb og kjøre de beste bildene tidligere venner / mentorer som er mer dyktig. Jo mer kritisk øye, jo bedre dine egne fotografier. Carry en kompakt, "pek og skyt" kamera overalt, tross alt, kan du ikke ta disse flotte bilder hvis du ikke har et kamera på deg... Fremfor alt, ha det gøy.
 • Prøver og få et kamera med en blitssko (sted å koble til en ekstern blits) og muligens også en ekstern lys kontakt for å gjøre profesjonelle portretter, bryllupsbilder etc.
 • Skyte. RAW-filer. Dette gir deg mer slingringsmonn i dine korrigere eksponering feil. Gjør også justere hvitbalansen i Camera Raw et blunk.
 • Invester i en god heavy duty stativ. Billigere spinkel som er ikke alle som stabil og beseire gjenstand for å ha et stativ alle sammen.

Advarsler

 • En god måte å få utstyret stjålet er å bære kameraet i en egendefinert bilde carrier smykket med, f.eks "Nikon" eller "Canon" - langt bedre å bære kameraet i en gammel bleie bag, ryggsekk, etc. for å unngå å tippe off tyver. www.Stuffbak.com selger økonomiske, holdbare, nummererte etiketter som tillater ærlig finnerne av utstyret midler til å returnere tapte verdisaker for en belønning, som du kan tilby via deres online eller telefon henting tjenester.
 • Når du har utstyret i bilen prøve å holde den i bagasjerommet (stammen) av bilen for å holde det skjult fra ville være røvere. Alternativt holde det dekket med et badehåndkle eller noe lignende.
 • Hvis du er planlegging for å kjøpe brukt utstyr sørge for at det ikke er stjålet. Et godt tegn på originale eierskap er kvitteringen. Noen andre tegn til å peke på lovlige varer er ladere, brukermanualer kabler osv. Hvis disse ikke er tilgjengelige er det en god sjanse for at varene er stjålet. Dette er ikke alltid tilfelle skjønt.
 • Når du bruker et digitalt kamera unngå å slette bilder ved hjelp av PC-en og en kortleser. I stedet kopierer bildene du trenger, og en gang gjort slette bildene ved hjelp av kameraet. Noen eldre minnekort blir uleselig hvis formatert / slettet via en PC. Dette har imidlertid blitt mindre vanlig som produserer bruke bedre standarder for produksjon og mer kompatibilitet ble tilgjengelig.