Wkono

Hvordan skrive farvel bokstaver

Farvel! See ya! Vi har nådd et veiskille, og jeg er på vei ned en annen vei. Ja, det er tid til en del måter, og du vil være klart hvorfor det er, og du ønsker å gjøre det uten den emosjonelle gi-og-ta av en samtale. Hva gjør jeg? Skriv en farvel brev! Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan skrive farvel bokstaver. Si hva du har på hjertet.
Hvordan skrive farvel bokstaver. Si hva du har på hjertet.

Den hurtig-n-skitne

 1. 1
  Være direkte. Det er farvel, tross alt. Hvorfor gjøre det mer komplisert enn det er. Har sjefen din virkelig trenger en fremstilling av alt han gjorde galt eller høyre? Har din ex-å-være virkelig trenger å vite hvordan du føler om den tingen de gjorde det kjørte du sprø? Nope.
 2. 2
  Til sjefen. Unngå å være til vennlig eller uformell, og ikke lufte tøyet her. Bare vær saklig, direkte og profesjonelle. Hvis det er problemer, vet sjefen allerede hva de er. Hvis sjefen er clueless, dette er ikke tiden for å utdanne dem.
  • "Dear Mr. Phlitt, Jeg trekker seg min posisjon på FlittWidgets øyeblikkelig virkning. Du kan nå meg på adressen på filen bør det være nødvendig. Sincerely, David Gonaway."
 3. 3
  Til kollega. Det er ok å være vennlige her-du er sannsynligvis å snakke med noen du komme sammen med. (Vil du gidder å skrive til kollega du ikke kom overens med? Sannsynligvis ikke).
  • "Bill, du var utrolig morsomt å jobbe med, vi har gjort et godt team! Håper gamle Flitt fremmer deg inn i mitt sted. Hvis du trenger å snakke om ting, du har nummeret mitt. Gi meg en samtale. Best, Dave."
 4. 4
  Mot flammen. Ha respekt, være omsorgsfull, men unngå gjelder kjærtegn. De vil enten komme ut som disingenuous, eller enda verre, kynisk. Avslutte det hvordan du vil ha dem til å huske deg.
  • Hei, Stephanie. Jeg likte vår tid sammen, men det er på tide for oss å gå videre. Jeg ønsker deg alt det beste, og jeg vet du vil møte noen som setter pris på din dødelig slange samling. Hilsen Dave "

Gjennomtenkt erindring

 1. 1
  Si hva du har på hjertet. Det vil være mange ganger når en enkel "så lenge, se ya later" er ikke hvordan du ønsker å forlate ting. For disse tider, vil du ønsker å la dem vite ikke bare at du forlater sitt liv, men hvorfor, og hva du synes om den tiden du tilbrakte sammen.
 2. 2
  Vurdere hvem brevet vil bli behandlet. Dette vil avgjøre den grunnleggende stakk av hva du ønsker å si, og hvordan best å si det.
  • For eksempel vil et farvel brev til en elsker være dramatisk annerledes i innhold og tone enn et farvel brev til en forelder eller søsken.
 3. 3
  Bestemme stemningen i brevet. Er du budgivning farvel til mottaker din i en vennlig måte, eller vil dette være din siste gjengjeldelse? Dette er en alvorlig ting å vurdere før du forplikter deg noe å skrive. En dårlig-henrettet farvel brev kan være forvirrende ikke bare til leseren, men til den forfatter samt.
  • Hvis du forlater en profesjonell situasjon, enten å si farvel til din bedrift eller dine kollegaer, holde tonen vennlige og profesjonelle.
  • Hvis du sier farvel til ekte venner, er det sannsynlig at dette ikke er en permanent farvel. Hold tonen lett og optimistisk, og snakke om når du møter igjen.
  • Hvis du sier farvel til en elsker, snakke ærlig, og husk at selv om ting kan ha endret seg, ble de en gang nær deg. Ikke tilby falskt håp, og heller ondskapsfull bebreidelser.

Skriv brevet

 1. 1
  Velg ditt medium. Vil dette være en håndskrevet brev, en e-post, eller en tekstmelding? Hvis du velger å skrive avskjedsbrev på tradisjonelt papir, investere et par dollar i noen klassiske stasjonære er en elegant og gjennomtenkt touch.
  • Sende en tekstmelding er kanskje den mest ungracious medium mulig. I noen tilfeller kan dette være absolutt perfeksjon.
 2. 2
  Lage en disposisjon. I motsetning til de dramatiske scener i filmer, bør brevskriving ta litt mer innsats enn tårer eller sint skrape noen ord på papir. En disposisjon er en fin måte å rette dine tanker og organisere nøyaktig hva du ønsker å si før du begynner å skrive. Det siste du ønsker å gjøre er å glemme noe viktig, eller å gå tur uten mål og mening.
 3. 3
  Begynne å skrive. Ikke vær bekymret hvis det tar flere trekk, ofte, den beste tanken ut brev gjøre. Ta deg tid til å perfeksjonere brevet, da det kan godt være den siste kommunikasjonen du noen gang har med mottakeren. Også, ta deg tid og krefter på å skrive pent og leselig, og å stave alt riktig. Dette endrer ikke innholdet i brevet, men det vil sikkert påvirke mottakerens endelige inntrykk av deg.
 4. 4
  Ta en pause, og deretter lese brevet ditt. Før du plasserer din brev i konvolutten, eller treffer på Send--knappen, la det bosette. Når det ikke lenger er friskt i tankene dine, vil du finne det mye lettere å rette eventuelle feil, enten de er enkle staving og grammatikk feil, eller i tonen og innholdet i leveransen din. Å ha en betrodd venn titt over brev ditt kan være svært nyttig, også.
 5. 5
  Laste konvolutten. Inkludert noen små flourishes til din endelige korrespondanse kan være en gjennomtenkt og classy måte å si farvel.
  • For profesjonelle farvel til kolleger, din nye visittkort kan en fin touch.
  • For venner og familie, er en spesiell fotografi av deg selv eller en delt minne et kjærkomment tilskudd
  • Hvis farvel brevet er å en elsker, kunne noen tegn på hengivenhet eller av forholdet også omrøring.
 6. 6
  Forsegle den konvolutten. Når du er helt fornøyd med din skriftlige, lese, og reviderte farvel brev, brett den pent og putt den i en med noen bilder, kort, eller andre minner. Forsegle den, stemple det, og slippe den i postkassen eller trykk "send".

Tips

 • Hvis du planlegger et håndskrevet brev, bør du vurdere å bruke en fyllepenn snarere enn en kulepenn. The Resultatet vil være mye mer elegant.
 • Hvis den brevet er å en elsker, legge til en svært lys misting av din parfyme eller cologne til papiret. Gi dem en siste eim av din personlige duft kan svi deg inn i deres sinn for alltid.

Advarsler

 • Husk at selv om du kanskje har tenkt for et farvel til å være endelig, har sjansen til en måte å spille triks på de beste av oss. Ikke ta noe som du kan bli flau av i fremtiden. En farvel brevet ikke er et passende tidspunkt å endelig fortelle kjæresten din at han har forferdelige luktende føtter, fordi det er alltid en mulighet for at du kan kjøre inn i ham eller date ham igjen i fremtiden.
 • Selv om du sender en ondskapsfull brev, være bedre person. Ikke bøye seg for lavt eller levere nedverdigende fornærmelser, eller du risikerer å vises umoden.
 • Husk at alt du skriver til noen bli vist til noen andre. Ikke ta med ting du ikke ville være komfortabel med at andre ser når du sender brev, er det mottakeren er å beholde og gjøre med som de ønsker.

Ting du trenger

 • Skrivesaker.
 • En penn (helst en fyllepenn).
 • En ordbok og synonymordbok.
 • Passende porto eller aktiv e-postkonto.
 • Parfyme eller cologne (den viktigste delen)