Wkono

Hvordan starte et kjærlighetsbrev

Kan ikke uttrykke skriftlig hva du kunne i ord? Etter å ha en hard tid å finne ut hvor du skal begynne et brev som uttrykker akkurat hva du føler? Les videre for å finne noen tips som kan få ballen til å rulle for dine kjærlighetsbrev behov.

Trinn

Hvordan starte et kjærlighetsbrev. Du kan aldri danne noen form for forhold med en annen person hvis du ikke inn på hvordan du virkelig føler om dem.
Hvordan starte et kjærlighetsbrev. Du kan aldri danne noen form for forhold med en annen person hvis du ikke inn på hvordan du virkelig føler om dem.

Skrive din egen brev

 1. 1
  Bestem ditt fag. Det er nok best for deg å skrive et kjærlighetsbrev til enten noen du allerede tett med (en kjæreste, knuse, etc.), men du kan også bruke et kjærlighetsbrev som en måte å fortelle noen du er glad i dem hvis de don 't vet hvordan du føler deg enda. Selv om det er tilrådelig at du uttrykker disse følelsene til gjenstand for hengivenhet i person, noen ganger et brev kan være et tilstrekkelig alternativ. Evaluere forholdet for tiden med nevnte person. Er du på det punktet for å fortelle dem at du elsker dem? Hva er målet i å skrive brev? Hva ønsker du at de skal kjenne igjen? Nettopp svare på disse spørsmålene er den beste måten å sikte brevet.
 2. 2
  Få ditt materiale. Hvis du har tenkt å sende brev i posten, trenger du papir, en konvolutt, en penn eller blyant, frimerker, og adressen som du ønsker å sende brevet til. Hvis du ikke sender brevet i posten, vil du åpenbart ikke trenger frimerker eller mottakerens adresse. Husk at i stedet for deg selv, du bruker papir og blekk og så utseendet på brevet ditt så reflekterer deg. Hvis du skriver tydelig og på en ren ark, det viser at du virkelig tok seg tid til å uttrykke ordene du skriver, mens noen scrawled ord på en sammenkrøllet papir i all hast dratt fra en bærbar sender et budskap om likegyldighet.
 3. 3
  Skriv! Følg hjertet ditt når du skriver til noen du bryr deg om. Det er bedre for deg å uttrykke dine følelser i dine egne, kanskje klønete eller ikke poetiske ord, enn å bruke tvang ord som du tror mottakeren vil finne "riktig". Den beste måten å starte denne prosessen kan være å skrive ut, på et eget ark, alle de tingene du ønsker å si til den du adressere brevet til. En setning eller to om hvordan å snakke med din forelsket, kjæreste, kjæreste, etc. lyser opp dagen mer enn noe annet vil være langt mer overbevisende enn noen klisjé om hjertet ditt stopper når du ser dem eller hvordan pusten er tatt bort av sine blotte nærvær. Men hvis du beskrive hvordan du føler og fortsatt synes det høres litt corny, hold deg til det! Du kan aldri danne noen form for forhold med en annen person hvis du ikke inn på hvordan du virkelig føler om dem.

Tips

 • Vær tålmodig. Hvis de riktige ordene ikke kommer sammen med en gang, ikke bekymre deg over det! Med tiden vil dine følelser alltid komme gjennom i å skrive hvis du fortsette å prøve på det.
 • Vær deg selv! Hold det du skriver så personlig og original som mulig.
 • Ta deg god tid. Beskikket tid i dag til å reflektere over hva du ønsker å skrive og virkelig fokusere på oppgaven. Å ha første, andre og tredje utkast til et brev kan bare hjelpe.

Advarsler

 • Det kan ikke arbeide! Selv om du kanskje har fått brevet hele ditt hjerte, noen ganger folk bare ikke føler det på samme måte. Forstå at ting skjer for en grunn. Det vil være noen andre der ute for deg som vil sette pris på deg for hvem du er! Prøv ikke å dvele ved hva du kunne ha sagt bedre fordi det kan meget vel være at selv om du skrev noe fantastisk, det var bare ikke si å være for den personen.
 • Ikke vær skumle. Hvis personen du sender brev til har fortalt deg at de ikke er interessert, ikke plage noen videre! Mens noen ganger skrive hva du føler for dem i en godt gjennomtenkt måte kan bidra, ta det for langt og besatt skrive til dem kan helt slå dem bort fra deg.