Wkono

Hvordan å ikke bli imponert av et kjedebrev

Du kommer hjem fra skolen, eller arbeide. Du tar av deg skoene, slår på TV, og sjekke e-posten. Du ser deg rundt og se en merkelig e-post. Du leser det, og du innser at det er et stykke kjetting post med en skremmende trussel! Hvis du ikke videresende den til 10 personer, vil du få skrekk i livet ditt! Hva gjør jeg? Dette hvordan du forklarer hvordan man skal håndtere dette (dette fungerer også på kommentarer til slike nettsteder som YouTube).

Trinn

Hvordan å ikke bli imponert av et kjedebrev. Vanligvis på toppen er det noe slikt som "ikke les dette" eller "stopp".
Hvordan å ikke bli imponert av et kjedebrev. Vanligvis på toppen er det noe slikt som "ikke les dette" eller "stopp".

Unngå å bli creeped ut

 1. 1
  Tenk: Hva er den kjeden post? Er det, "BBQ på huset mitt! Jeg vil ikke like om du ikke kommer!" Hvis det er, du er fin (det er egentlig ikke en alarmerende ting, bortsett fra en venn som forventer at du skal dukke opp og kan være sår på deg hvis du ikke gjør det). Hvis ikke, fortsett videre.
 2. 2
  Vanligvis på toppen er det noe slikt som "ikke les dette" eller "stopp". Hvis det er, bør du stoppe og slette det. Kjedebrev ofte fortelle deg å "lese" eller "ikke leser" som et knep for å spille på ditt første nysgjerrighet så hvis du leser dem, vil de til slutt treffer deg med en haug med bollox utformet for å presse panikk-knappen eller bruk andre følelser du har mot deg for ett formål only.To får du sprer det videre. Men hvis du er nysgjerrig, eller en opprører eller bare ønsker å lese den, fortsetter. Det er bare et stykke tekst med kanskje noen grafikk og animasjoner. Det kan faktisk ikke gjøre noe for deg.
 3. 3
  Ofte e-post eller kommentar vil være noen historie, ofte om noen monster eller oppdiktet døde ungen angripe mennesker. Ikke miste hodet og bli skremt. Det finnes ikke noe slikt som monstre, du har visst at siden du var liten. Ingen kjedebrev kommer til å få en til å blip inn i tilværelsen til å drepe deg eller noen andre. Du vet at døde mennesker døde, og kan ikke gå rundt å angripe deg, trekker du ned noen eksisterende brønn eller gjøre noen av de tingene disse tilsynelatende skumle kjedebrev hevder. Ingen av disse skumle historien fremover kan faktisk føre til at det skal skje, heller. Hvis du velger å lese det, Husk at hver og en av disse skumle kjeden e-historiene er helt usanne. Tenker dette som du leser den.
 4. 4
  Når du har lest historien, vil det si noe sånt som "hvis du ikke sender dette til ti flere mennesker, vil du dø i to dager." Tro om igjen: Vil dette virkelig skje med deg? Vil du faktisk dø fordi du ikke har sendt en e-post? Hvordan er det også mulig at en gjort opp historien og tekst og piksler skapt av noen anonyme hoaxter faktisk drepe deg. Det kan ikke, noe mer enn din dataskjerm og tastatur. Det er ikke mer sjanse for en del av made-up e-sporing deg ned og drepe deg enn det er på datamaskinen plutselig kommer til liv og gir deg en klem eller et dask. Kjedebrev e-post er ikke levende vesener, og de er ikke magi. De kan ikke fysisk gjøre noe mer skade noen enn en epost deg personlig skrive.
 5. 5
  Ikke send den til noen andre. Denne handlingen dreper kjeden post.
 6. 6
  Selv om det er helt skummelt, holde mail og knuse den. Skriv ut alle de ting som er galt med det og gjøre deg le av den ytterste ridiculousness av historien og trusselen vedlagt. Holde meldingen er også en god måte å stoppe en plagsom e mailer, forteller du noen (lærer, forelder, venn, etc.) har du bevis for å få denne uønsket e-post. Hvis praktisk, spør noen andre som er definitivt ikke krype ut av kjedebrev for sine ideer. Hvis du får dem til å dissekere og latterliggjøre historien for den falske-creepy, absurd useriøs den er, du og sannsynligvis dem vil ende opp med å ha en god latter over det. Dette blir helt bordene på den som faktisk startet kjedebrev som creeped ut unthinking, lett skremt folk som fikk det før du gjorde og sendte den videre. Å være en kjede-breaker er god og aldri drept noen.
 7. 7
  Hvis du kjenner personen som sendte deg e-post, fortelle dem at det er virkelig dårlig oppførsel for dem å sende deg tull forbannelsen e-post og de ​​bør stoppe opp og tenke, fordi de er enten panikk over ingenting, eller annet de sendte det på som en spøk, og det er bare ikke morsomt, og gjør dem ser ut som en godtroende fjott som panikk og videresending noe som er 100% søppel. (Forhåpentligvis vil de ta hintet og situasjonen ender her).
 8. 8
  Hvis de sender deg en annen e-post, følg trinn 1-7 igjen.
 9. 9
  Hvis personen sende deg tre eller flere e-poster, fortelle noen andre. Du kan også rapportere dem til deres Internett-leverandøren hvis de fortsetter å sende deg uønsket e-post. Situasjonen er ute av kontroll. Fortell personen du vil blokkere sin adresse hvis de fortsetter å sende deg denne useriøs. Kjedebrev er mot vilkårene for tjenesten av mange leverandører, de er en type spam.
 10. 10
  10: Også hvis en epost noensinne sier noe sånt som: "Jeg vil bryte inn i huset ditt selv, og (skriv dårlig hendelse) du!", Kan det hende du trenger å fortelle en myndighet (politi, rektor, etc.), men bare under forferdelige omstendigheter for eksempel når det ikke er en ren bløff kjedebrev, men en reell trussel fra en faktisk person som du vet er i stand til reell vold. (Se Advarsler).

Tips

 • Forbli rolig når du arbeider med e-posten. Ikke frik ut om du trenger å konfrontere noen.
 • Hvis du er krype ut av det og er redd, snakke med noen om det. Husk, det er bare tekst arrangert på en skjerm. Tenk på noe morsomt, underholdende, eller underholdende.
 • Bare husk at det ikke er noen gravsteiner som sier "døde ikke re-poste"!
 • Husk, er historien helt falske og lite troverdig, selv etter fiction fantasy standarder. Hvis kjedet brev referanser noe basert på noe som er eller kan være ekte, det som oberst i sannhet er kun brukt som grunnlag for å bygge opp en spektakulær fortelling som er falsk og laget for å skremme, voldshandling, sadden etc. deg til å gjøre en ting - å spre kjedebrev.
  • Et rykte basert på noen hendelse (en hund angripe noen for eksempel) ender opp med å bli en kjede brev som forteller deg om å signere en underskriftskampanje for å få noen hunderase helt forbudt, og du egentlig ikke ønsker å bli manipulert til å gjøre det, hva hvis du eller noen du kjenner, eier denne type hund? Og det har aldri angrepet noen. Rykter kan ta ett scenario som kanskje eller kanskje ikke har skjedd, og slå den inn i en feiende kampanje av kjedebrev fremover skremmer og alarmerende så mange folk unødvendig.
 • Bare husk, alt det står søppel! Du trenger ikke å være redd. Bare tenk på hvor ulogisk det er, le av det, og forhåpentligvis vil du være i orden!

Advarsler

 • Hvis du ønsker å svare tilbake, bør du tenke på mulighetene for hvordan de vil reagere. Ta avgjørelsen nøye, og bestemme hvordan du vil håndtere det hvis de tar inn svaret dårlig. Hvis de skrike på deg for å svare tilbake, og fortalte dem at kjedebrev er useriøs og ikke verdt å få krype ut over, da er du sannsynligvis bedre uten dem som en venn, og det er deres feil for å være en dunce og velger å tro en søppel kjede e-post over deg hvem de skulle tenke på som sin venn.
 • Ikke fortell politiet med mindre situasjonen er akutt, eller du føler deg veldig mistenksom. Prøv og tenke det ut før du handler.