Wkono

Hvordan skrive en christmas nyhetsbrev

Det er den fantastiske tiden av året igjen når sedvanlige ferie kort blir sendt ut til sine kjære, å spre ferie hurrarop. Når du sender ut julekort, hvorfor ikke ta en liten hjemmelaget nyhetsbrev for å holde familie og venner oppdatert på hva som skjer i livet ditt?

Trinn

Hvordan skrive en christmas nyhetsbrev. Skreddersy din nyheter til mottakeren.
Hvordan skrive en christmas nyhetsbrev. Skreddersy din nyheter til mottakeren.
 1. 1
  Skreddersy din nyheter til mottakeren. Tenk på hvem du sende nyhetsbrevet til. Hva slags informasjon ønsker du å inkludere for at mottakeren? Muligheter kan omfatte ekteskap, flytter inn med din partner, ferier, nye kjæledyr, barnas nyheter, eksamener, ny jobb og eventuelle vesentlige endringer i livet ditt. Det er ikke nødvendig å gå i stor detalj. Bare nevner milepæler og lykkelige begivenheter som har skjedd i løpet av det siste året.
 2. 2
  Plukk ut jul eller andre ferie-themed skrivesaker. Det er et bredt utvalg av brevpapir tilgjengelig med pre-trykte Temaene på papir som du kan bruke til å skrive ut nyhetsbrevet på. Alternativt kan du lage en fargerik Christmas tema på dataprogram som vil skrive ut direkte på vanlig papir.
 3. 3
  Designe nyhetsbrevet. Ved hjelp av et program som Open Office, Microsoft Word, Pages eller Wordpad, begynne å forberede nyhetsbrevet. Hvis programmet allerede har forhåndsdefinerte nyhetsbrev oppsett, kan du bruke disse for en meget profesjonelt resultat. Velg en behagelig og elegant font, i en ganske stor typografisk å gjøre det enkelt for den unge og svært gamle til å lese ved siden av peisen.
 4. 4
  Holde tonen uformell og fargerikt. Viktigst, ikke fylle det med historier om hvor mange fantastiske prestasjoner du og din familie har hatt - det bare høres ut som skryt! Tilsvarende vil ikke være gretten og fylle det med historier om sorg om alle dine vanskeligheter som du har konfrontert hele året. Dette er juletider, når kjærligheten, varmen og overvinne motgang anses viktige elementer av sesongen. Husk at du bare oppdatere folk, ikke å gi en preken!
 5. 5
  Steng nyhetsbrev med å ønske din familie og venner en herlig ferie sesong! Du kan også ønske dem en trygg, velstående og godt nytt år.

Tips

 • Hvis du ønsker, inneholde informasjon som din favoritt ferie oppskrifter i nyhetsbrevet.
 • Hvis ordene svikter deg, lage en bilde collage, og bare legge til noen bildetekster å beskrive hendelsene i disse bildene.
 • Inkluder bildet ditt med familien sammen, for å gi en fin, personlig touch. Sett inn bilder relatert til nyheter lekkerbiskener der det er mulig, for eksempel noen bilder av din familie ferie eller ditt barns bilde på avslutningsdagen.
 • I løpet av året, når barna si noe adorably søt (f.eks "Pappa! Du har et hull i håret ditt!"), Kjøre til kalenderen din og skrive det ned i margen. På slutten av året når du prøver å huske viktige hendelser, vil du også finne disse uvurderlige "quotable anførselstegn" for å låne en underholdende dash av kreativitet til publikasjonen.
 • Din papir farge trenger ikke å være hvit, velg blek grønn eller blek sølv for en festlig preg.
 • Hvis du ikke husker alt du gjorde i løpet av året, trekke ut dine kredittkort kvitteringer eller sjekkhefte registrere og sjekke hvor du har brukt pengene dine, det er som en tur ned memory lane ("Ja, det er den søte lille B & B Oh, jeg! glemte tiden vi gikk til stranden boardwalk... "). Ikke glem alle de digitale bildene du ikke har lastet ned ennå!
 • For et alternativ kan skape et interessant format som kan benyttes for å transportere samme nyhetene i en mer interessant måte enn et området. Prøv en reiseruten som viser hendelsene i året som om de var reise hendelser. For eksempel kan dine barn har blitt "oppgradert til 10. klasse". Andre formater kan være en avisartikkel, en entreprenør estimat, et skript for et skuespill eller såpeopera, en reise brosjyre med bilder, oppskrifter, eller CD-cover bilde og sette. Disse vil alle ta litt mer tid, så du bør forberede seg godt på forhånd eller ha en solid blokk av tid til å sitte ned og gjøre dette uten avbrudd.

Advarsler

 • Prøv ikke å minne mottakerne om eventuelle uheldige hendelser i livet sitt.
 • Styr klar av å skrive fra synspunkt av ditt kjæledyr, det vil si "Hei, det er Pokey og Maggie igjen. Våre folk forlot oss i en kennel mens de feiret sitt jubileum på en flott ferie i Mexico i juli i fjor." Det er ganske overdrevet og kan være irriterende for noen. Hvis du vil, kan du inkludere et avsnitt eller artikkel som er skrevet i denne tone for å tilfredsstille kjæledyr elskere, men unngå å skrive i denne stilen for hele nyhetsbrevet.
 • Skriv inn bokstaver i første person, som bruker ordene "jeg" og "Vi" i stedet for den tredje personen fortellerstemme stil (henviser til deg selv ved eget navn). Hvis det er et brev, bør det være direkte mellom deg og leseren, for eksempel sier "Vi hadde en fantastisk tur til Bongo Beach, der vi prøvde surfing."
 • Folk er som regel mer interessert i deg enn i barna. Sørg for at minst halvparten av nyhetsbrevet er om du heller enn barna.
 • Det kan være lurt å redigere nyhetsbrev for bestemte mottakere.
 • Avhengig av deres alder, la barna forhåndsvise det du har skrevet om dem. Anekdoter du finner søt og sjarmerende kan være akutt pinlig for dem. Studenter og voksne barn kan ikke ønsker å bli nevnt i det hele tatt. Ikke ta med kontaktinformasjon for dem uten deres tillatelse.

Ting du trenger

 • Datamaskin
 • Dataprogram som MS Word hvor du kan layout nyhetsbrevet
 • Hjem skriver
 • Ulike familiebilder relatert til nyhetene du deler
 • Holiday skrivesaker
 • Julekort
 • Kreativitet og fantasi