Wkono

Hvordan skrive et brev ber om en forlengelse

Ber om en forlengelse er et behov som oppstår i mange livssituasjoner. Skrive en skole papir, tar en beslutning om en jobbmulighet, og fullføre et prosjekt er noen eksempler på anledninger der du skriver en effektiv forlengelse forespørsel er viktig. Ærlighet, takt og omtanke for bokstaven mottakeren er alle kritiske faktorer når du ber om mer tid. Her er fremgangsmåten for å be om en forlengelse.

Trinn

Hvordan skrive et brev ber om en forlengelse. Skriv brevet i god tid.
Hvordan skrive et brev ber om en forlengelse. Skriv brevet i god tid.

Ber om en forlengelse

 1. 1
  Skriv brevet i god tid. Vente til siste minutt for å be om en forlengelse gir inntrykk av dårlig planlegging og uansvarlighet.
 2. 2
  Bestemme hvor mye ekstra tid du trenger. Det er viktig å være realistisk og unngå å be om for kort en utvidelse som kan føre til manglende tidsfrister og gjentatte forlengelse forespørsler.
  • Bruk gjeldende fremdrift for å finne ut hvor mye tid du trenger. For eksempel, hvis du har jobbet jevnt og trutt på en skole papir for 3 dager og er bare halvveis gjennom, må du kanskje tre dager å fullføre papir og en ekstra dag til å redigere den.
  • Vurdere alle relevante faktorer før de bestemmer om forlengelsen. Du kan forsinke din beslutning om å akseptere et jobbtilbud før du har intervjuet med et annet selskap. Tenk intervjuet prosessen med det andre selskapet, og hvis de krever en lang multi-trinns intervju prosess.
  • Forstå timing behov brevet mottakeren. Hvis en professor er strenge om semesteroppgave tidsfrister eller en arbeidsgiver er i et bind og trenger å ansette noen med en gang, kan det hende at anmodningen om forlengelse bli møtt med et negativt svar eller forhandles til fornuftige vilkår.
 3. 3
  Presentere saken ærlig og taktfullt. Forklar en begrunnelse for ønsket en forlengelse og hvor mye tid du trenger.
  • Gi en logisk forklaring om ditt behov for en utvidelse. En rimelig forklaring til en professor kan være at du har jobbet flittig på et papir, men trenger mer tid til grundig forskning.
  • Beskytt ditt privatliv. Hvis du utsetter du aksepterer et jobbtilbud basert på en ekteskapelig krangel, bør du ikke røpe dette til en potensiell arbeidsgiver.
  • Unngå negative ord eller klager. For eksempel er forklaringer om hvordan det umulig for noen å fullføre en kvalitet 10-siders papir i en ukes tid kan skape en negativ sammenheng med professor din. Likeledes, ikke klag til en potensiell arbeidsgiver at deres jobb tilbudet er for lavt, og at du er drøye i håp om at en bedre mulighet kommer sammen.
 4. 4
  Bruk formelle brev-skriving konvensjoner. Du ønsker å gjøre brevet ser gjennomtenkt og profesjonell. Bruk denne veiledningen for de deler av brevet:
  • Overskriften. Inkluder datoen og adressen din.
  • Inne adresse. Inkluder riktig navn og adresse til mottaker.
  • Hilsen. Hold det formelle her. Ikke bruk "Hei, Jim," sier i stedet: "Kjære Mr. Banks;."
  • Kroppen. Få rett til poenget med brevet. Oppgi din forespørsel, og grunnen til at du ønsker en utvidelse, og uttrykke din takknemlighet for deres vurdering.
  • Lukk. Den tradisjonelle nær er Sincerely, og dette fungerer godt når du ber om en forlengelse.
  • Signatur og navn. Hvis du er håndskrift brevet, signerer den, og deretter skrive navnet ditt under. Hvis du sender via e-post, er det bare å skrive ditt navn og posisjon vil være nok.
 5. 5
  Takk brevet mottakeren på forhånd for å vurdere forespørselen din. En takknemlig holdning vil formidle til professor, arbeidsgiver eller potensiell leder som du erkjenner viktigheten av fristen, og er ikke å ta for gitt lempning med å godkjenne en utvidelse.
 6. 6
  Send ditt forlengelse forespørsel. Unngå å stole på vanlig post til å levere din forespørsel om en forlengelse. Sender det som umiddelbart varsler brevet mottakeren og gir deg trygghet om din neste skritt.
 7. 7
  Ring i stedet for å skrive. I en akutt situasjon eller når et brev mottakeren ikke svare på e-post, ringe for å be om en forlengelse over telefonen.