Wkono

Hvordan starte et kjedebrev

Kjedebrev er meldinger skrevet til en person som forsøker å få personen til å kopiere meldingen og send den til en spesifisert antall personer, ord for ord. Kjedebrev inkluderer ofte historier, vitser, dikt og skumle historier og noen kan true leseren med uflaks eller å bli drept på samme måte som en karakter i historien, hvis de ikke kopiere meldingen og sende den til spesifisert antall mennesker. Of course, disse truslene er en del av spøken, og mener ikke å virkelig true person på noen måte (selv om noen mennesker tror disse truslene). Denne artikkelen er på ingen måte en artikkel for å vise deg hvordan å spam websider eller true folk, men heller hvordan du starter en av disse kjedebrev.

Trinn

Hvordan starte et kjedebrev. Forstå formatet for et kjedebrev.
Hvordan starte et kjedebrev. Forstå formatet for et kjedebrev.

Starte egen kjedebrev

 1. 1
  Forstå formatet for et kjedebrev. Kjedebrev inkluderer vanligvis en historie, dikt, spøk, oppskrift, quiz, en haug med mis-tilskrevet sitater, politisk rant, Dire advarsel, eller en kombinasjon av de ovennevnte. Jo mer outlandish og uærlig jo bedre, siden, som en kjede opphavsmannen, er du ikke kommer for nøyaktighet, du prøver å være en dust og manipulere så mange mennesker i å formidle denne Kruft som mulig. Så kommer et forsøk på å få leseren til å kopiere meldingen og sende den til den angitte antallet, eller så mange brukere som mulig. Les eksemplene på siden av denne artikkelen for noen eksempler.
  • Eksempel brev fra "Mary"
   • Hvis du leser dette kan du ikke stoppe. Hei mitt navn er Maria. Jeg er 15, jeg har langt svart hår, og ingen nese. Jeg er i en hvit kjole, og hvis du ikke kopierer dette på fem andre videoer, vil jeg stå bak deg med en kniv, og drepe deg. Hvis du gjør vil jeg gi deg en premie.
 2. 2
  Kom opp med en vits eller historie. Enhver kombinasjon av vitser, en skremmende historie, eller en spøk for å få en gratis datamaskin fra IBM er alle typiske kjedebrev vitser. Du kan skrive en av disse typiske kjedebrev, eller skrive noe kreativt.
  • Eksempel spøk historien:
   • For noen år siden, gikk to foreldre ut til middag. Et par timer senere ble barnevakten ringer for å spørre om hun kunne dekke opp klovn statue i barnas rom. Faren sa: "Ta med barna og komme seg ut av huset. Vi ringer politiet, har vi ikke en klovn statue." Den "clown statue" er egentlig en drapsmann som rømte fra fengselet. Hvis du ikke legge dette brevet videre til 10 videoer i kveld, vil klovn være i sengen på 3:00 med en motorsag i hånden.
 3. 3
  Finn en måte å få leseren til å spre budskapet. Hvis du har skrevet en skremmende historie, som klovn historien, kan du si at hvis de ikke kopiere meldingen og sende den til et visst antall mennesker, vil det samme skje med dem. Hvis du har skrevet en spøk, kan du bare si til å kopiere og sende til folk. Kjærlighet kjedebrev ofte har en rekke personer de skal sendes til, og hvis den er sendt til fem, noe vil skje, 10, noe annet vil skje, etc.
  • Eksempel viral trigger:
   • Ikke slett...... Hvis du elsker noen.... Dette er skremmende. Hvis du ikke gjør det, vil følgende skje med deg.... (Du vil finne ut senere). Hør......... vil du sannsynligvis tror.... Denne kjedebrev, som de fleste kjedebrev, er full av dritt og ikke fungerer. Men gjett......
 4. 4
  Du kan også bruke den skyld-tur vinkel, følger dette vanligvis en grøtaktig eller trist fortelling. Se den beryktede Billy Evans artikkelen som et eksempel.
 5. 5
  Bestem deg for hvordan du vil sende den. Du kan sende den i post, e-post, eller legge den som en kommentar til en bestemt ting. Dersom legge ut på nettet, være skeptisk til hva området anser spam. Selvfølgelig trenger du ikke ønsker å legge kjedebrev på Google, kan din kommentar bli fjernet.
 6. 6
  Sende kjedebrev.
 7. 7
  Vær tålmodig. Det tar lang tid for et kjedebrev som skal spre seg til mange mennesker. Du selv må kanskje sende den til mange mennesker til å få den i gang, fordi mange mennesker ikke adlyder ordrene i et kjedebrev.

Advarsler

 • Visse typer kjedebrev kan være ulovlig i Europa, spesielt, pyramidespill eller lignende emner. Det anbefales at du ikke går utover vitser, kjærlighetshistorier og skumle historier. Det er ikke tilrådelig å starte kjedebrev i det hele tatt siden de er manipulerende useriøs, irriterende i beste fall uredelig i verste fall.
 • Ikkenoen måte ikke> inneholde noen skadelig programvare med kjedebrev! Du kan bli tiltalt for blant annet eventuelle skadelige ormer, og de kan være svært skadelig.
 • Innse at noen folk virkelig tror på kjedebrev. Selv om det ikke kan bekreftes, er det antatt at en anonym mottaker trodde de kjedebrev de fikk, og måtte ta rådgivning.