Wkono

Hvordan å signere et brev

Signering et brev kan virke enkelt, men avhengig av type brev, formidler avslutningen dine følelser, god vilje eller profesjonalitet. Avslutningen av en virksomhet brevet skal være profesjonell og indikerer avstanden mellom forfatter og mottaker. En personlig brev er slutt vil variere avhengig av hvor nær forfatteren er til mottakeren. Det er også formatering og stil spørsmål å vurdere når du signerer et brev.

Trinn

Hvordan å signere et brev. Velg en passende lukking som viser profesjonalitet og respekt.
Hvordan å signere et brev. Velg en passende lukking som viser profesjonalitet og respekt.

Signering av en virksomhet brev

 1. 1
  Velg en passende lukking som viser profesjonalitet og respekt.
  • Gi tenkt til slike ting som ansiennitet, forhold og tonen i brevet når du signerer et forretningsbrev. For eksempel kan en Senior Vice President i et selskap krever en mer formell lukking enn en salgsrepresentant. Eller vil et selskap memo innføre nye retningslinjer anser en mer formell lukking enn et notat av gratulasjoner til en kollega som nylig ble forfremmet.
  • Riktig nedleggelser for en ny virksomhet kontakt, salgsprospekt eller noen du ikke har møtt før inkluderer "hilsen", "Med vennlig hilsen", "Med vennlig hilsen", "Med vennlig hilsen" og "hilsen".
  • For en bedrift kontakt er du kjent med gode alternativer inkluderer "Vennlig hilsen", "Med vennlig hilsen", "Den varmeste hensyn", "Mange takk," "Kind takk", "Virkelig", "Med forståelse" og "Hjertelig".
  • Det er tider når virksomheten bokstaver er skrevet under spesielle omstendigheter. Passende nedleggelser for disse kan inkludere "Jeg beklager det inntrufne," "Med forventning," og "Jeg ser frem til ditt svar."
 2. 2
  Skriv inn en retur mellom den siste linjen av brevet og brevet stengetid. Brevet lukking bør enten være flush venstre (blokk format), eller sentrert under kroppen av brevet i tråd med datoen (modifisert blokk format).
 3. 3
  Forbokstav i det første ordet i avsluttende din. Ingen andre ord oppført i den avsluttende du velger bør være stor.
 4. 4
  Plasser et komma etter at brevet stengetid.
 5. 5
  Sett inn fire blanke linjer etter stengetid og skriv inn navnet ditt.
 6. 6
  Signere brevet like over maskinskrevet navn. Sørg for å registrere akkurat som det du har skrevet.

Signering av en personlig brev

 1. 1
  Plukk et brev lukking som formidler en passende følelser. Dette avhenger av hvor godt du kjenner mottakeren.
  • Riktig måter å signere et brev for familiemedlemmer og nære venner er «kjærlighet», «Yours", "Med kjærlighet," og "See you soon" eller en variant av dette.
  • Uformelle, men likevel respektfull nedleggelser som "hilsen", "takk", "Din venn", "Yours i vennskap", "Ønsker deg det beste", "fred", "Ta vare", "Kind tanker" og "Ha en fin dag "fungerer godt med folk du ikke er så nær med.
 2. 2
  Returnere en gang etter den siste linjen av brevet.
  • Sett brev lukke flush høyre.
 3. 3
  Forbokstav i det første ordet i brevet stengetid. I et personlig brev, er det valgfritt om du ønsker å kapitalisere andre ordene som følger.
 4. 4
  Plasser et komma etter at brevet stengetid.
 5. 5
  Signere brevet under lukking. I motsetning til en virksomhet brev, i et personlig brev du ikke trenger å skrive navnet ditt. Bare registrere ditt navn for hånd direkte under bokstaven stengetid.
  • Bruk fornavn og etternavn når du registrerer. Hvis du kjenner personen godt, er det greit å signere med kun fornavn.