Wkono

Hvordan starte en bokstav

Hver gang du starter et brev, uansett hvem det er eller hva hensikten med brevet er, du gjør et inntrykk. Skal du lage en god en eller en dårlig en? Som du legge vekt på å skrive brev, vil leseren være mer tilbøyelige til å legge vekt på å lese den. Hvis godt skrevet, vil i begynnelsen av et brev fange leserens oppmerksomhet og føre til at personen til å fortsette å lese. Hvis starten av brevet ikke er godt skrevet, kan brevet ende opp kasseres eller du kan ha skapt en erstatning for den sovende pillen. Den beste tingen å gjøre er å lære hvordan du starter et brev effektivt. Følgende anbefalinger om hvordan du starter en bokstav kan brukes på alle typer brev du må skrive. Den største forskjellen er Business eller Professional bokstaver må være mer formell enn personlige brev.

Trinn

Hvordan starte en bokstav. Adressere brevet til en bestemt person.
Hvordan starte en bokstav. Adressere brevet til en bestemt person.
 1. 1
  Adressere brevet til en bestemt person.
  • La ut en hilsen på visse brev typer. Bare med noen få typer av bokstaver kan du la ut en hilsen, for eksempel med intra-selskap eller personlige e-poster. Alle andre bokstaver rettes til noen spesielt.
  • Word salutations for profesjonelle bokstaver på riktig måte. Hvis brevet er en virksomhet brev, avstå fra å bruke fornavnet til personen i hilsenen. Unngå også å bruke "Til den det måtte angå" og "Kjære herr eller fru." Disse hilsener gjør ikke uttrykke noen personlig interesse og la leseren stadig mer deprimert. Ved hjelp av "Til den det måtte angå" er akseptabelt å bruke, men for ting som bokstavene i anbefaling.
  • Ta noen minutter og ringe for å få den tiltenkte leseren navn hvis du skriver en cover eller forretningsbrev eller i det minste gjøre et søk ved hjelp av informasjonen du må prøve å finne den tiltenkte leseren navn. Kontroller at stavingen er riktig. En feilstavet navn er svært støtende.
 2. 2
  Begynn med en oppsiktsvekkende første linje. Den første linjen av en bokstav får oppmerksomhet og setter tonen for resten av brevet. Vurdere å skrive brev som fiske, og tenker på denne linjen som agn. Du ønsker å lokke leseren, for å fange ham eller henne, inn i kroken med denne linjen. Avstå fra å bruke følgende linjer i virksomheten bokstaver: ". Hei mitt navn er..." eller "Jeg skriver dette brevet fordi".
 3. 3
  Etablere deg i første ledd. Første ledd er en videreføring av den bemerkelsesverdige første linje. Noen ganger en setning er alt som trengs for å fullføre første ledd.
 4. 4
  Vurdere å fylle første ledd av virksomheten brev med disse forslagene. Hold ordlyden til poenget, som den tiltenkte leseren er mer enn sannsynlig dårlig tid. I dette avsnittet, bør du opplyse om hensikten med brevet og hvem du er. Hvis det er aktuelt, nevner en tidligere samtale eller et kontaktpunkt for å oppdatere leseren minne av hvem du er. Du kan nevne som henviste deg. Snakk stort og skryte dine suksesser.