Wkono

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg homeschool

Er du syk og lei av skolen? Her er hvordan å overbevise foreldrene dine om å la dere bli homeschooled.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg homeschool. Kontakt de lokale Hjemmeundervisning grupper du finne og starte Palling rundt med de menneskene du møter, slik at du ikke vil begynne isolert.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg homeschool. Kontakt de lokale Hjemmeundervisning grupper du finne og starte Palling rundt med de menneskene du møter, slik at du ikke vil begynne isolert.
 1. 1
  Gjør din forskning. Se på alle de forskjellige homeschool alternativer. Finn ut hvor mye det koster, hvis du ville ha en tilrettelegger i byen din, og så videre.
 2. 2
  Kontakt de lokale Hjemmeundervisning grupper du finne og starte Palling rundt med de menneskene du møter, slik at du ikke vil begynne isolert. Folk overføring ut av systemet er ikke vant til å måtte ta initiativ til å finne venner, så slipper du jobben mens du kan.
  • Be dem om å prøve og overtale foreldrene dine.
 3. 3
  Besøk det lokale biblioteket.
  • Få bøker av forfattere som Grace Llewellyn, John Gatto og John Holt, og be foreldrene dine om å lese dem.
 4. 4
  Dette kan høres ille, men fortell dine foreldre alle de "forferdelige" ting du hater på skolen din. Utelate de bedre tingene. Slike som "Mamma, kan jeg ikke stå å være på skolen lenger, så mange barn det er i narkotika, og jeg ønsker ikke å være i den situasjonen." Følger det med hva som vil bli fikset når du er homeschooled. Karakterene dine vil gå opp som følge av et bedre miljø, og du vil få mer søvn slik at du blir mer moro å være rundt.
  • Sette det skriftlig. Skriv dem et brev og ta en kopi eller to.
 5. 5
  Bli mer ansvarlige med dine oppgaver før foreldrene dine vet at du vil bli homeschooled slik at de vil se at du kan være ansvarlig nok til å håndtere en arbeidsbelastning uten å tenke det er bare frir. Hvis du har masse trøbbel på skolen og kan skjerpe seg nok til å være en respektabel student, gjør det, men ikke overdriv eller foreldrene ikke kan ta deg som seriøst.
 6. 6
  Når du endelig 'slippe bomben "så å si, sørg for at dine foreldre er i godt humør, har tid til å snakke, og har ingen distraksjoner rundt.
 7. 7
  Hvis de sier nei første gang, ikke gi opp!
  • Vær klar for en humpete start, nesten ingen ferdig hjemmeundervisning samme måte som de startet.
  • Hvis ingenting annet fungerer, og du er gammel nok til å ta avgjørelsen (tenåring), og du fortsatt ønsker å homeschool deretter vurdere å nekte å gå på skole og problemet foreldrene dine med et ultimatum.

Tips

 • God hjemmeundervisning nettstedet er Ohdela. De gir deg en bærbar PC og alt!
 • Få av din rumpe og møte folk. Når du er homeschooled du vil ha mye mer fritid, men du vil ikke bli låst i en bygning med mye folk på din alder. Kom deg ut der og gjøre noe! Svært få homeschoolers er isolert, og de som er kommet fra skrudd opp familier uansett. Bli med idrettslag, skolefritidsordning, musikalske grupper, samfunnet teater, noe å få engasjert. Hjemmeundervisning er hva du gjør det, så gjør det bra.
 • Hvis du har noen venner som homeschool, få dem til å hjelpe deg å komme opp med en god plan for å få foreldrene dine til å bli enige.
 • Hjemmeundervisning ville være mer morsomt hvis du kunne snakke med dine foreldre og dine venners foreldre til å la deg bli homeschooled sammen.
 • Lage en presentasjon til foreldrene dine, de vil elske det.
 • Bare fordi du kan gjøre arbeidet i pyjamas, betyr ikke at du ikke trenger å gjøre det i det hele tatt. Komme i vane med å sette 'skoletid' tidlig på dagen (dvs. 8-middag) der du slår av datamaskinen, la mobiltelefonen i et annet rom, og bare få arbeidet gjort. Et annet godt alternativ er en kollokviegruppe, er det mye mer motiverende enn å jobbe helt alene. Men, det fungerer bare hvis du faktisk studerer.
 • Hvis du er high school alder, trenger du ikke foreldrene dine til å være lærere. Avhengig av hvordan du er homeschooled, trenger du kanskje en av foreldrene dine til å sette av litt tid hver uke grade papir eller noe lignende, men du trenger ikke mamma å lære deg trig i stuen. Mange Hjemmeundervisning grupper organisere klasser for høye skolealder studenter, hvor de enten leie en lærer / veileder eller en av foreldrene tar på seg rollen som lærer.
 • Se etter en homeschool co-op i samfunnet, der du kan møte mange homeschoolers.

Advarsler

 • Hvis foreldrene dine vet du hater skolen, kanskje de tror du prøver å komme seg ut av skolen alle sammen
 • Ikke skyv det. Hvis du vet at foreldrene dine ikke har penger, eller tid til å homeschool deg, ikke prøv å tvinge dem inn i den.
 • Ikke gjenta spørsmålet, gi dem tid!
 • Mange mennesker vil være rykk og / eller prøve å "konvertere" deg tilbake til offentlig skole så snart de finner ut at du homeschooled. Ignorere dem, fordi de ikke vet noe om hva du trenger, og hvis de er usikre nok om sine valg som de har å gi deg dritt om deg, det er ikke ditt problem.