Wkono

Hvordan homeschool dine barn

Hjem Utdanning er en flott måte å holde seg nær barna mens hjelpe dem å bli godt avrundet tenåringer og voksne. Det gir deg muligheten til å skreddersy dine barns utdanning som passer dine barn, din livsstil og dine overbevisninger. Utdannelse hjemme gir deg også et trygt hjem base for barna mens de utforsker folk og steder rundt dem. Med muligheten til å individualisere ditt barns utdanning, kan du virkelig skape en livslang kjærlighet til læring.

Trinn

Hvordan homeschool dine barn. Før du starter denne, husk at det er svært viktig for barn i alle aldre til å ha venner.
Hvordan homeschool dine barn. Før du starter denne, husk at det er svært viktig for barn i alle aldre til å ha venner.
 1. 1
  Før du starter denne, husk at det er svært viktig for barn i alle aldre til å ha venner. Få dem involvert i noen form for sport eller annen aktivitet som de liker. Ikke tving dem til å gjøre noe, men ikke la dem gi opp for lett, heller. Disse aktivitetene får barna til å sosialisere og også lære viktige ferdigheter i livet som for eksempel å få venner og holde forpliktelser.
 2. 2
  Forbered deg selv. Innse at du bryr deg om ditt barns fremtid mer enn noen andre gjør. Derfor får du unikt kvalifisert for rollen som hjemmeundervisning forelder. Hjemmeundervisning er et stort ansvar, men hvis du forme den til din familie livsstil kan det fungere godt. Det krever ikke at du gir opp resten av dine interesser, du kan fortsatt ha et liv utenfor hjemmet skolen.
 3. 3
  Bestemme din egen stil i hjemmet utdanning. Undersøk dine egne intensjoner og motivasjoner. Hvorfor ønsker du å hjem utdanne? Hva anser du som en "god" utdanning? Hva tror du om barn, undervisning og læring? Hvordan kan dine barn synes å lære best? Disse spørsmålene kan hjelpe deg å avgjøre hva tilnærming til å ta og hjelpe deg å skape et læringsmiljø som vil være best for din familie og dine barn. Tenk også på at en tilnærming som fungerer for ett barn ikke kan være best for en annen.
 4. 4
  Lær om forskjellige hjem undervisningsmetoder:
  • unschooling: Dette er en anarkistisk tilnærming der studenten er selvstyrt. Det er basert på ideen om at en student er sannsynlig å lære raskt og enkelt når han / hun studerer ting han / hun er interessert i.
  • Diane Lockman er autentisk klassisk Trivium ( Den klassiske lærde )
  • enhet studier
  • Charlotte Mason metodikk
  • Montessori eller Waldorf metoder
  • en eklektisk blanding av forskjellige stiler
  • en komplett online pensum pakke som Global Student Network
  • en privat online skolen som International Virtual Learning Academy
 5. 5
  Planlegg pensum. Den enorme mengden materiale og metoder som er tilgjengelige kan være overveldende for en ny hjemmeundervisning forelder. Identifisere din tilnærming vil hjelpe smale ting ned. (For eksempel unschoolers har som regel et bredt utvalg av ressurser for at barna skal oppleve, men ingen formelle læreplanen. Autentisk klassisk utdannelse innebærer undervisning lesing, tenke og snakke med betydelig mestring. Det er mange ressurser for å hjelpe deg å navigere gjennom labyrinten av. ideer Biblioteker og bokhandlere har bøker på hjemmebane utdanning metoder, erfaringer og velprøvde læreplaner Internett tilbyr en endeløs kilde til informasjon i tillegg:. grunnleggende informasjon om ulike emner, online kjøp av læreplaner og forsyninger, artikler om metoder, støtte grupper og offentlige skolens læreplaner. Internett selv har gratis leksjoner på de fleste fag fra lærere, andre hjem lærere, og til og med TV-stasjoner. Forskning, lese og planlegge hva du ønsker å lære og hvordan.
  • Art
  • Sciences (biologi, fysikk, kjemi)
  • Språk
  • Musikk
  • Matematikk
  • Historikk
  • Geografi
 6. 6
  Se etter lokal støtte. Du kan finne lokale grupper som møtes regelmessig, organisasjoner som satt på periodiske seminarer eller konferanser, eller til og med online grupper som swap ideer og ressurser. Mange grupper satt opp co-op klasser - undervist av andre foreldre - i en rekke fag. Hvis du begynner å føle seg overveldet, frustrert, eller helt alene i familiens pedagogiske virksomhet, kan en støttegruppe gi råd eller bare en betryggende bekreftelse fra andre foreldre at du ikke er alene. De er også en uvurderlig ressurs for tips om hvordan å overholde hjem utdanning lover i ditt område.
 7. 7
  Etablere din hjemme utdanning lovlig. Lær hva som skal til hjemme-utdanne lovlig der du bor, så det er nødvendig å arbeide innenfor denne strukturen. Sørg for at du får en kopi av den faktiske lover involvert og være klar over den nåværende juridiske tolkning av disse lovene. Siden hjem lærere har en personlig investering i å sikre at de forstår Hjemmeundervisning lover riktig, lokale støttegrupper er ofte den beste kilden til å styre deg til den mest nøyaktige juridisk informasjon i ditt område. Vær oppmerksom på at lovens krav for hjem lærere varierer fra land til land, stat, og enda noen ganger av skolekrets, så litt av forskning vil være nødvendig. HSLDA og AtoZ Homes Cool gi nyttige guider til hva det betyr å hjemme-utdanne lovlig (se eksterne lenker nedenfor.)
 8. 8
  Forbered barna. Forklare dem hva som skal skje i månedene som kommer, inkludert hvordan hverdagen vil bli strukturert for dem og resten av familien. Forklar ungdommer som om de kan forlate skolen, betyr det ikke at de forlater sin utdanning eller deres venner. Spør dem hva de ville være interessert i å studere. For eksempel, hvis man elsker stjerne stirrer, får et teleskop og studere astronomi. Sørg for å få dem glade. Hjem utdanning skal være morsomt for elevene! Det er den beste motivator.
 9. 9
  Informere utvidede familie. Andre i familien som bryr seg om deg og dine barn kan være nyttig og gi god støtte til ditt hjem utdanning innsats - eller de kan være hjerteskjærende kritikere. Planlegg hvordan du vil fortelle dem hva du planlegger å gjøre, lytte til svarene, og svare på spørsmål og bekymringer de måtte ha. Hjelpe dem å forstå at du er forberedt og bestemt, og ikke la noen negative holdninger få deg ned. De bryr seg, og over tid som barna viser suksess i sin utdanning hjemme, de meget vel kan komme rundt og være din største støttespillere.
 10. 10
  La dine ungdommer god tid til å justere. Ofte barn som forlater standard utdanningssystemet for hjem utdanning trenger litt tid til å justere. I stedet for straks å hoppe inn i "skole hjemme", kan det være lurt å gjøre ustrukturerte aktiviteter og deretter langsomt arbeid inn i rutinen. Bestemme hvor mye "recovery time" er nødvendig for hvert enkelt barn, og arbeide med dem for å skape en annerledes og mer hyggelig erfaring.
 11. 11
  Samle forsyninger. Hjem utdanning forsyninger variere sterkt med pedagogisk metode. Du kan bestille lærebøker, eske læreplaner, og læringsverktøy online eller hjemme-utdanne pensum og forsyning salg. For billigere alternativer, mange hjem lærere bruker bibliotekene, brukte bokhandlere, pensum bytteavtaler, sparsommelighet butikker og garasje salg. Dessuten er en back-to-school-salg på en lokal rabatt butikk eller kontor supply butikken det perfekte stedet å få noen av de grunnleggende forsyninger som penner, notatbøker og lim.
 12. 12
  Planlegg dagen din. Hvis du velger å ha en mer formell hjem utdanning miljø, kan du forberede deg ved å samle dine timeplaner, materialer og lærebøker sammen - eller ved å sette opp et rom i huset ditt for studier og aktiviteter. En annen tilnærming kan bety forberedelse innebærer å sette opp ekskursjoner for resten av året i alle fag, plassere læringsobjekter rundt hjemmet ditt, eller rett og slett å få deg inn i en tenkemåte for å bruke hver dag som en lærende mulighet uten faste planer eller lærebøker. Men du velger å hjem utdanne, kan det bare bli hjulpet ved å planlegge og forberede så mye du kan før du begynner.
 13. 13
  Se etter hands-on aktiviteter. Alle nyter godt av å se ting førstehånds. Noen aktiviteter som kan være lærerikt og lett å gjøre er: hagearbeid, matlaging, søm, kompostering, vitenskap prosjekter, fotturer, fikse huset, omsorg for dyr, og tar fra hverandre ødelagte apparater (bare sørg for at det ikke er noen lasere eller farlige elektroniske komponenter fortsatt aktiv). Dine barn vil lære forskjellige ting avhengig av deres alder, men alle vil komme bort bedre utdannet.
 14. 14
  Hold en portefølje av hvert barns arbeid. Tykke, tre-ringmerket permer med kategorien separatorer for hver student er en utmerket måte å holde orden på skolearbeidet, sammen med det kan være nødvendig fra et juridisk ståsted. Merke hver fane med hva fag du studerer. Etter at barnet har fullført en side, hull (ved hjelp av en tre-ring hull) og knipse side i riktig del av sin bok. Husk å date hver side, eller det vil være et stort puslespill å finne ut senere. Dette er spesielt nyttig hvis barnet tenker på å gå til college, som noen skoler krever porteføljer av arbeid fra homeschool studenter.
 15. 15
  Jevnlig vurdere din fremgang. Progress evaluering skjer naturlig gjennom en-til-en prosess med hjem utdanne, men i enkelte områder loven krever periodisk formell testing eller evaluering av hjemme pedagoger. Personlig vurdering, men bør ikke bare vurdere hvordan barnet gjør faglig, men også hvordan prosessen fungerer for alle i familien. Hvis undervisningsmetoder er en dårlig match med ditt barns læring stil, hvis læreplanen er for strukturert eller ikke strukturert nok, eller om prosessen med hjem utdanne synes å være å gjøre ting verre snarere enn bedre, så det er tid for en forandring. Heldigvis er endringen noe du kan gjøre ganske raskt med bare et lite forskning. Hvis du føler deg ukomfortabel med ditt nivå av kunnskap om emnet, er det standardiserte progresjonsprøver (som FCAT) som barnet kan ta og deretter har resultatet sendt til deg, og du kan finne mange andre tester for å bestille eller ta online.
 16. 16
  Gå med din magefølelse. Stol på din kunnskap og instinkter om dine egne barn. Du er ikke bare en instans ansvarlig for å styre barnas utdanning, men er du ofte en person best i stand til å gjenkjenne hva de gjør eller ikke trenger. Slå til evalueringer og innsikt fra andre til å hjelpe deg, men stoler på dine egne instinkter om hva barna trenger å lære og gjøre i sitt pedagogiske fremgang.
 17. 17
  Har barnet ditt gå til parker og andre offentlige steder for å få nye venner. Oppmuntre barnet ditt til å holde kontakten med venner han / hun allerede har. Du kan oppmuntre - men ikke tving - barnet ditt til å bli venner med en annen hjemme-utdannede barn. I mange tilfeller vil dette skje spontant hvis familien samhandler med andre homeschool familier gjennom co-op klasser, ekskursjoner eller homeschool sportsbegivenheter.

Tips

 • Din lokale styret i utdanning kan låne deg en læreplan, eller du kan finne mye på nettet.
 • Hvis du er hjemme utdanne et barn med lærevansker, oppsøke andre som også hjemmeundervisning spesielle behov barn gjennom grupper som Learning sjonshemmet Kids eller National Utfordret Homeschoolers Associated Network. Dette er en stor sub-samfunnet, og positiv støtte og ressurser er avgjørende for hjemmeundervisning suksess.
 • Fordi barna vil ha mer tid til å lære enn offentlige / private skolebarn, arrangere aktiviteter utenfor pensum, som å lese opp på historien til europeiske kongelige, lære et nytt språk eller ferdighet. Dette vil gi dem en mer helhetlig utdanning.
 • Les alt du kan finne om undervisning.
 • Søke hjelp utenfra når det er nødvendig. Hvis det er et fag du ikke har nok kunnskap om å lære dine barn, bør du vurdere å ansette en sertifisert veileder, eller har en venn (kanskje en annen homeschool foreldre) med inngående kunnskap om et emne komme og dele den med dine barn.
 • Få hver av barna dine egne lånekort. Ukentlige turer til biblioteket er en fin måte å vekke en interesse i å lese og lære. Det finnes mange gode bøker for barn, og biblioteket er en utmerket kilde til ekstra materialer for å supplere dine studier. I tillegg har mange biblioteker gi ukentlige historien ganger og andre programmer for hjem-utdannede studenter (en annen mulighet for sosial interaksjon).
 • Pass på å planlegge morsomme utflukter som besøk til botaniske hager, bondens marked, flyplasser eller et postkontor. Fordi barnet ditt får den fulle oppmerksomheten hans / hennes lærer, er han / hun sannsynligvis vil lære mye fra disse turene.
 • Adressere "sosialisering" bekymring. Involver barna i sport, 4-H, drama / musikk klasser, ungdomsgrupper, speider grupper, DeMolay, og så videre. Disse vil gi barna mulighet til å lære sosiale ferdigheter og få venner. Hjem utdanning har råd til en ung person muligheten til å samhandle med mange forskjellige mennesker i forskjellige situasjoner, ikke bare samme alder studenter i et klasserom eller på en lekeplass.
 • Vær oppmerksom på dine tidsbruk vaner. Hjem utdanne er ikke en oppfordring til laziness.It 's en dør til å skape en læringsstil som bedre tjener din familie. Morgenfugler kan bruke morgentimene mens natteravner foretrekker sene ettermiddager og kvelder. Ta en titt på hva du og dine barns mest produktive tider er.
 • Bli en online hjem utdanning forum eller Yahoo gruppe. Online oppslagstavler er gode måter å få støtte og oppmuntring uten å forlate hjemmet. I tillegg kan du ofte dele sliter med venner på nettet som du ikke kan dele med dem i det virkelige liv. Disse gruppene kan være spesifikke for en religion, undervisningsmetode eller pensum, eller kan være åpen for alle hjem pedagoger. De er fantastiske kilder til ideer og informasjon for både nye og erfarne hjem pedagoger.
 • Regelmessige turer til biblioteket vil dyrke en ånd av selvlærende, noe som offentlig skole-utdannede barn sjelden utvikle. Dette dyrker også leseglede hos barnet ditt. Barnet er sikker på å takke deg for dette.
 • Være fleksibel. Hvis du og din familie begynner å føle brent ut, stakk hjemme eller lei av daglige leksjoner, ta en ekskursjon! Gjør noe gøy som en familie, slik som å besøke et museum, dra på piknik, eller skal fiske. Ikke hver dag vil gå nøyaktig slik du har planlagt, og sykdom eller kriser kan avbryte hjem utdanning i tillegg. Være åpne for endringer og nyt turen!
 • Være en munter lærer. Hjem utdanning vil bli surt for både deg og barna dine hvis du blir sint og frustrert unna hverdagens stress. Ta vare på deg selv, slik at daglig tid til å forynge, og være forberedt på de mange oppgaver kombinert i dine roller som foreldre og lærer.
 • Ta bilder! Ikke glem å ta hjem utdanning aktiviteter, selv de som kan synes å være daglig slit. Ved å dokumentere din homeschool liv vise deg at du er aktiv og trykke fremover med læring erfaringer. Lag en utklippsbok på slutten av året, eller starte en familie nettsted - både for minner og for en kreativ måte å fortelle andre om ditt hjem utdanning. Du kan også dele bilder og spille minner ved å opprette en homeschool blogg.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du bruker en tradisjonell lærebok eller online pensum. Disse programmene har mange fordeler, men de er ikke egnet for alle læringsstiler, og kan bringe negativer av et tradisjonelt klasserom inn i hjemmet. Vær nøye med å justere noen pensum du bruker til å møte behovene og målene for familien din.
 • Ikke bli besatt med barna dine! Ta vare på deg selv, gå ut med din ektefelle, snakke om noe annet enn utdanning og barn en gang i blant, og alle vil bli mye lykkeligere.
 • Ikke bli sittende fast sammenligne barnet ditt med andre. Barnet ditt vil ha mer tid, flere dager i året, og flere muligheter for læring enn hans / hennes skolert kolleger. Nyt allsidigheten til dette privilegiet og bekymre seg mindre om hvordan han / hun sammenligner med offentlige skolen barna.
 • I beste interesse for dine barn, revurdere ideen om hjemmeundervisning dersom du lider av en mental sykdom, som for eksempel agorafobi, depresjon eller bipolar lidelse.
 • Ikke overse lover om hjemme utdanning der du bor. Finn ut hva som er lovpålagt av hjemme pedagoger og følg skjønt. Selv neglisjere det som kan synes å være en formalitet kan føre til juridiske problemer for deg og dine barn.
 • Hvis karakterer er en del av ditt hjem utdanning, ikke dele ut gode karakterer ut av kjærlighet eller sympati. Hvis de kan gjøre det bedre, la dem vite. A 'C' er forbi for de fleste skoler. Hvis de gjør 'C' arbeid, få dem gå tilbake og gjenta det eller studere videre til arbeidet deres er 'A' kvalitet. Selvfølgelig ønsker du at de skal gjøre det bra i sine nåværende studier, men utover det, husk de må være godt forberedt for college klasser eller ut i arbeidslivet.
 • Vær forsiktig så du ikke overdriv! Mulighetene for både pedagogiske aktiviteter og sosialt samspill er så mange at du kan finne deg selv og dine barn overveldet hvis du prøver å gjøre alt. Bestem hva du synes er viktigst, samt hva barna liker mest, og hold deg til det.
 • Ikke overskride på pensum og forsyninger. Hjem utdanning trenger ikke å være dyrt! Utnytte gratis og lave kostnader ressurser både i samfunnet og på internett, og ikke kaste bort pengene dine på usett eller uprøvd læreplaner.