Wkono

Hvordan lage noen føler seg bedre via tekstmelding

Du har kanskje lagt merke til at cheering opp din venn er en litt vanskeligere oppgave når du ikke er der for å gi din venn en klem eller en klapp på skulderen. Men er det fortsatt måter du kan vise at du bryr deg når du ikke har en ansikt-til-ansikt samtale. Her er hvordan du gjør det til en nær venn, samt noen du er interessert i dating.

Trinn

Hvordan lage noen føler seg bedre via tekstmelding. Be den andre personen hva som er galt, akkurat som du ville gjort i person!
Hvordan lage noen føler seg bedre via tekstmelding. Be den andre personen hva som er galt, akkurat som du ville gjort i person!

Gjøre en venn føler seg bedre

 1. 1
  Be den andre personen hva som er galt, akkurat som du ville gjort i person! Når en venn går til arbeidet med å klargjøre at noe er galt i deres tekstmelding, betyr det vanligvis at de ønsker å snakke. Dont trekker på skuldrene, være villig til å lytte. Som sådan, viser bekymring lar vennen din vite at du bryr deg og at du er villig til å engasjere seg i en moral forsterke tekst økt. Det er alltid en start å heie noen opp.
 2. 2
  La din venn forklare dilemma, og være en god lytter. Selv med telefonen skjermer som skiller deg, er det fortsatt måter å vise at du er genuint "lytte" og mottakelig. Mens din venn forteller historien, kan du teksten små kommentarer som: "Det er forferdelig ', eller:' Jeg er så lei for det". Imidlertid kan overdrive ha nøyaktig motsatt effekt, så sørg for at ditt ord lyd (og virkelig er) ekte. Space dem ut, slik at du ikke er i veien teksten samtale.
 3. 3
  Si de tingene som du vet vil være mest. Alle venner har litt forskjellige reaksjoner på ord commiseration eller støtte, så sørg for å setning svarene dine med den aktuelle personens kjente reaksjoner i tankene. Definitivt unngå å si noe som smaker av "Jeg advarte deg" eller "jeg sa".
  • Husk at misforståelser er spesielt lett når du ikke kan høre personen tone i stemmen.
  • Unngå søppel snakker en annen person hvis de er grunnen til din venn er opprørt, spesielt hvis tredjeparten er en annen felles venn. Kamper kan løses, men du kan aldri ta tilbake ordene du sier i varmen for øyeblikket.
 4. 4
  La dem vite at du skulle ønske du kunne være der i person å muntre dem opp, spesielt hvis din venn er noen du er interessert i. Si ting som "Jeg skulle ønske jeg kunne være der for å gi deg en klem" eller ganske enkelt: "Jeg skulle ønske jeg kunne være med deg akkurat nå med en konfekteske for å føle deg bedre!
 5. 5
  Hvis du snakker med en gutt (som er bare en venn, så du ikke ønsker å gi ut feil idé) prøv å si noe sånt som "Dont være trist, bærer framtiden alltid noe bedre."
 6. 6
  Gi din venn noen foreslo råd om problemet. Venner hjelper hverandre ut, og så vil din vilje til å hjelpe vise din venn som du bryr deg og ønsker å hjelpe prøve og gjøre ting bedre. Det flotte med teksten er at alle råd gitt må være kort og to-the-point, vanligvis den beste form for råd!
  • Noen ganger ingen råd er best. Noen ganger bare enige om å lytte og være der for vennen din er det beste svaret. Ikke gi råd hvis det ikke er ønsket eller hvis du ikke har alle fakta før deg.
 7. 7
  Prøver å hjelpe vennen din til å se på den lyse siden. Tar en venn sinn av negativene er nyttig å gjøre ham eller henne føle seg bedre. Kanskje du har lyst til å gjøre dette med en kort og åpenbart morsom spøk, en rask anekdote om noe morsomt, eller enda en morsom bilde eller video du har å dele. Du kan også lage din egen morsomme ansiktet, fotografere den, og sende det å muntre opp din venn!
 8. 8
  Bruk emoticons. Mange telefoner kommer med følelse menyer som lar deg velge den som er mest hensiktsmessig for øyeblikket. Vanligvis standard emoticons er "happy", "svært fornøyd", "sint", "trist", "spent", "ler", osv. Hvis telefonen ikke har emoticons, kan du bruke. Standarden smil er ':)', men som emoticons, smileys dekker et bredt spekter av følelser. Bruke dem i tekstmeldinger er søt, morsom, og bidrar til å bedre formidle dine følelser, som noen ganger kan være vanskelig i en tekstil medium.
 9. 9
  Bruke symboler som '<3'. Dette bestemte symbolet viser en sidelengs hjerte og alle hjerte symboler er søt, smart og svært nyttig i å vise din hengivenhet og støtte. En annen god en er 'Xoxo'. Og ikke glem verdien av bare å si "klemmer". Som kan formidle mer enn mange andre ord noen gang kan gjøre.
 10. 10
  Vit når du skal avslutte tekstil. Hvis vennen din virker utrolig opprørt, avslutter tekstil. Enten sørge for å fange opp ansikt til ansikt med vennen din så snart som mulig, eller foreslå at du snakker i telefonen eller Skype i stedet for tekst. Alternativt kan du forstand at vennen din er å bli distrahert og vil ha litt pause fra å tenke på sine problemer, og dette kan være en god tid til å stoppe tekstil. Og hvis alt du får tilbake fra din venn er mange smil og klemmer, du har gjort jobben med å heie dem opp, og du kan si at du vil fange dem senere.

Å gjøre en knuse føler seg bedre

 1. 1
  Ikke utnytte muligheten. Du kan bruke denne tiden til å vise noen du bryr deg om hans eller hennes følelser, og du virkelig ønsker hva som er best. Men ikke ta det som en mulighet til å be noen ut på et sårbart øyeblikk når hans eller hennes dømmekraft kan være kompromittert. Prøv å handle med de beste intensjoner og søke å trøste denne personen fremfor alt annet.
 2. 2
  Vær så støttende som du ville være for en god venn. Lytt nøye, ta hans eller hennes side, og ikke si ting som "jeg sa" eller "Vel, det er litt av din egen feil." Hold den gylne regelen i bakhodet - hvordan ville du vil at noen skal behandle deg i denne situasjonen?
 3. 3
  Løfte stemningen med en subtil kompliment. En fin kompliment vil gjøre folk flest smiler minst en liten bit. Vurdere disse tipsene:
  • Tid det riktig. Ikke klønete jam et kompliment inn i samtalen når forelskelsen er i midten av å forklare hvorfor han eller hun er opprørt. I stedet venter til problemet har stilnet litt, eller knuse virker lei av å diskutere det. Dette er det rette øyeblikket til å snu samtalen rundt og prøve å gjøre det oppløftende.
  • Ikke bli for opplagt eller råolje. Nå er sannsynligvis ikke tid til å fokusere et kompliment på hvor stor din forelsket kropp er, eller hvor mye du ønsker å date ham eller henne. I stedet kompliment noe du beundrer om din knuse personlighet eller ferdigheter. Du vil bli kommunisere at du bryr deg om personen, ikke bare de fysiske egenskaper. Noe sånt som "jeg virkelig beundrer hvordan du har håndtert denne situasjonen. Du er en utrolig sterk person" eller "Jeg kan ikke forstå hvordan noen ville slå ned noen som snill og vakker som deg" ville være passende.
  • Planlegg å avslutte utveksling kort tid etter kompliment. Du ønsker ikke samtalen til å stoppe eller gå nedoverbakke etter kompliment, eller effekten vil ikke være så meningsfylt. Vit når du skal bøye seg ut. Etter at han eller hun reagerer på kompliment, start spennende.
 4. 4
  Tilby å fortsette å gi støtte. Før du avslutter samtalen, og sa noe sånt som "Text meg igjen hvis du fortsatt trenger å snakke" eller "Kan jeg sjekke opp på deg i morgen?" setter du opp for å fortsette samspillet senere. Det viser også ham eller henne at du er villig til å følge opp og sørge for at situasjonen er løst.
 5. 5
  Avslutt med en søt avskjedsfest (valgfritt). I stedet for å bare si "bye" på slutten av samtalen, kan du si noe litt søtere. Prøv "Jeg håper drømmene søtere enn dagen var!" eller "Har du en fantastisk ettermiddag. jeg gleder meg til å snakke med deg igjen senere", eller noe langs disse linjene, for en mer kreativ sign-off som kan gjøre den andre personen smiler litt.

Tips

 • Prøv å unngå å bruke tekst forkortelser som "lol" eller "lmao" mens du prøver å trøste en venn. Mens det er flott å prøve å lette stemningen, dette er ikke den beste måten å gjøre det. Disse forkortelsene kan gi en venn ideen om at du ikke tar hans / hennes bekymringer på alvor.
 • Skriv som om du snakker til den personen. Hva ville du sagt om (s) han sto rett foran deg, bekjenne hans eller hennes problemer?
 • Mens chatspeak er ofte brukt i tekstmeldinger, noen ganger kan det gjøre meldinger vanskelig å lese og forstå. Hvis en venn er i dårlig humør, kunne de lett misforstå en chatspeak tekst, og ikke klarer å forstå sin tiltenkte mening, eventuelt forverring hans eller hennes humør. Vær derfor oppmerksom på hvordan du bruker chatspeak, og, hvis mulig, hold det til et minimum.
 • Prøv å være så beroligende som mulig. Det vil vise at du er en god venn.

Ting du trenger

 • Mobiltelefon
 • Kunnskap om smileys og emoticons, hvis ikke, studere dem på nettet først
 • Oppmuntrende ord og støtte
 • Morsomme vitser, bilder eller videoer å sende (valgfritt)