Wkono

Hvordan å ha en meningsfull tekstmelding samtale

For mange mennesker, har tekstmeldinger blitt en primær (og i noen tilfeller den eneste) betyr for kommunikasjon mellom dem og deres venner og kjære. Som sådan, har folk utviklet forskjellige måter å kommunisere med kun 160 tegn en side, noen ganger i overflod eller mangel. Denne artikkelen vil hjelpe deg hvis du er lei av å ha meningsløse samtaler med bekjente, trenger å kvitte deg med over-texters, og må bryte ut av teksten slang og mold.

Trinn

Hvordan å ha en meningsfull tekstmelding samtale. Tekst noen verdt tiden din.
Hvordan å ha en meningsfull tekstmelding samtale. Tekst noen verdt tiden din.
 1. 1
  Tekst noen verdt tiden din. Breaking the endeløs syklus av meningsløse tekstmeldinger samtaler starter med bare å snakke med noen som tilbyr interessante temaer og fast. Ikke tekst noen bare fordi du vet at de vil være hjemme, lei, med noe bedre å gjøre enn teksten du. Hvis det betyr ikke tekstmeldinger som du vanligvis gjør, og å måtte vente lenger på svar fra noen verdt din tid, så gjør det. Og hvis det ikke er noe i bakhodet at du trenger å fortelle den personen, bare ikke tekst dem i det hele tatt. Det er bortkastet! Det er best å ha noen samtale enn å ha en "død" en.
  • Tekstmeldinger bør ikke være noe annerledes fra å ha en samtale på-person: Hvis det ikke kommer noe sted, ikke la det fortsette.
 2. 2
  Hold deg til dine egne standarder med andre mennesker. Hvis noen stadig tekstmeldinger deg for den eneste hensikten med å ha noen å tekstmelding, riste dem av. Ta lengre tid å svare, gi kortere svar, og holde seg tvetydig og passive i svarene dine. Etter hvert vil folk begynne å ta hintet at du ikke kommer til å sette noen innsats i samtalen, slik at de vil slutte tekstmeldinger deg så mye som de kan.
 3. 3
  Spør åpne spørsmål i samtalene dine. Hvis du har en samtale med en person du liker å snakke med, ikke så mye du kan for å holde samtalen gående. Still spørsmål som krever mer enn et ja eller nei svar, forlate rommet for din mening og mulighet til å diskutere relaterte emner.
  • I stedet for å spørre "Liker du pop musikk?", Spør "Hva er din favoritt sjangere av musikk?" Spørsmål som det ikke bare gnist samtaler, men vise at du har en genuin interesse for den personen og ønsker dem til å utdype temaet.
 4. 4
  Hold samtalen velbalansert. Ikke stille spørsmål eller ta opp temaer bare så du kan gi din mening om dem. Det gjør du ser selvsentrerte, og med mindre du viser like mye entusiasme i hva den andre personen har å si, vil det komme ut som irriterende og uhøflig. Unngå dette ved å ikke bare gi din mening, men ved også å diskutere eller stille spørsmål ved andres mening. Hvis du er mer sjenert eller ble reist for å være ultra-høflig, kan du ha motsatt ubalanse, der du prøver å holde den andre personen snakker uten å tilby noe av din egen. Gjør ca 1/3 til 1/2 av å snakke, så lenge du er ferdig med tekster med en setning eller et spørsmål som inviterer et åpent svar.
 5. 5
  Unngå en setning / ett ord svar. Med mindre du er en person av få ord eller kan riktig beskrive alt du trenger å si i en setning, gjør et poeng av å svare på en persons tekstmelding i minst to setninger. Verst av alt er "K" svar, som nå (noen ganger) forbundet avsenderen å være sint på mottakeren, men ikke nødvendigvis. Det er ofte brukt i respons til enkle spørsmål. Når du får vite en persons tekstmelding flyten bedre, vil du være i stand til å fortelle om du har sagt noe til boring eller sinne dem, men det er vanligvis ett eller to ord svar.
  • Hvis du er sint med en person, rett og slett ikke teksten dem før du har hatt tid til å kjøle seg ned og tenke over situasjonen. Ett ord og en setning svar vil bare gjøre deg mer sint på den personen du er tekstmeldinger som du fortsetter din rasende samtalen.
 6. 6
  Utvikle din egen tekstmeldinger stil. På samme måte som forfattere har ulike skrive stiler, bør du vurdere å lage din egen standard av tekstmeldinger. En generell følelse av det engelske språket bør opprettholdes, fordi tekstmelding kortform har blitt utdatert og nesten barnslig. Ubegrenset tekstmeldinger planer er nå rimeligere, så det er neppe noen unnskyldning for å ha tekster med en garble av bokstaver, tall og symboler som tar plassen til en fem-brev ord. Som sådan, trenger du ikke alltid trenger en smiley face eller hjerte etter hver setning med mindre skrive det gjør deg oppriktig glad. Ingen vil ta deg seriøst hvis du har:):]: D: P:/: (>: (etter alt du sier.
 7. 7
  Ringe til personen å gå dypere. Dersom samtalen har tatt en uventet vending og enten fått dypere eller mer opphetet, be om å ringe personen og snakke med dem direkte. Noen ganger kan en person kan bedre kommunisere sine ideer høyt snarere enn å plukke de riktige ordene til type og nølende til å se om de uttrykker sine ideer klart.
  • Møtes personlig, for en reell sammenheng. Ikke la dine tanker og ideer bli holdt tilbake av tekstmeldinger, og stå fast på dine meninger uansett hvor langt du må. Ikke alt kan formidles på 160 tegn, og det er vanskelig å slå faktisk å være ansikt til ansikt med en person.
 8. 8
  Slutt på en god notat. Ikke tilfeldig slippe en samtale hvis det har vært en god en. Gjør du det er det samme som å henge opp på en person i midten av en setning. Hvis samtalen har gått sin gang, forteller den personen du har å gå for øyeblikket, eller si god natt hvis du trenger å få sove. Hold deg høflig og, slik at personen kan komme til å forvente det, og reddes ikke ved tilfeldig droppet samtaler.

Tips

 • Ikke gjør hver og en av setningene i "teksten språk". Dette kan noen ganger være vanskelig å følge og / eller lese.
 • Unngå å starte en samtale med "Hei" eller "Hei". Start med å stille et spørsmål eller lage en uttalelse. Bare å si "Hei" kan føre til en dead-end samtale.
 • Sørg for at personen faktisk er der og lese meldingene våre. Fortsetter å si hei når ingen er der er repeterende og irriterende.
 • Hvis du er unaccomplished i verden av tekstmeldinger på grunn av alder eller mangel på interesse, spør noen med erfaring (dvs. en tenåring) for å hjelpe deg å lære tauene og unngå tekstmeldinger no-no er.
 • Prøv å stille spørsmål som er knyttet til denne personen. Det vil fange deres oppmerksomhet, og de ønsker å svare. Dette vil da føre til en samtale.

Advarsler

 • Man skal ikke under noen omstendigheter, frem et kjedebrev. Det er meningsløst og falske, og vil bare irritere dine venner som ikke tror på disse tingene. Det er også ulovlig i enkelte jurisdiksjoner.
 • Ikke tekst og kjøre!
 • Unngå at alle kostnader ved hjelp av tekstmeldinger som en måte å formidle personlig informasjon, dvs. bekjenne dine følelser til en person, spør noen ut, bryte opp med noen, sexting, og trakasserende en person. Det er tacky og upersonlig, så disse tingene er formidlet bedre gjennom ansikt til ansikt kontakt (selv på ingen måte bør du sjikanere en person).

Ting du trenger

 • Mobiltelefon
 • Tekst plan
 • Engelsk ordbok (valgfritt)