Wkono

Hvordan forstå politikk

Politikk er en bred, komplisert emne. Det innebærer problemer som diplomati, krig, regjeringen finans, og slikt. Det er også en betydelig del av livet ditt, siden det er det som bestemmer hvordan du har lov til å leve, så det er en god idé å forstå det.

Trinn

Hvordan forstå politikk. Lære om alle typer offentlige, og hvordan de fungerer.
Hvordan forstå politikk. Lære om alle typer offentlige, og hvordan de fungerer.
 1. 1
  Lære om alle typer offentlige, og hvordan de fungerer. Det er viktig å lære om andre lands myndigheter, så vel som din egen, for å forstå hvordan og hvorfor ditt land samhandler med andre. Lær fordeler og ulemper med alle regjeringer, så vel.
 2. 2
  Lære spesifikt om hvordan landet drives. Dette går fra nasjonale myndigheter hele veien ned til byrådet. Stemmegivning og lovgivning er også inkludert i dette.
 3. 3
  Finn ut hvilke rettigheter du er garantert og hvor deres grenser er. I Europa, for eksempel, er folk garantert ytringsfriheten. Men ender ytringsfriheten der en annen persons rettigheter begynne. Truer med å drepe noen, for eksempel, er ikke dekket under ytringsfriheten. Lær hvilke rettigheter du har og hvordan du kan utøve dem.
 4. 4
  Se og lese politiske nyheter for å finne ut om aktuelle hendelser. Det vil uten tvil være problemer i papir og medier som er av politisk karakter. Dette kan omfatte valg, sosiale problemer, økonomi, andre land, eller statlig relaterte problemer.
 5. 5
  Forskning aktuelle hendelser i dybden. Se på hvordan arrangementet kom til å bli, hva effekten av arrangementet er, og hva folks meninger om arrangementet er. Undersøke alle sider, ikke bare ett, og diskutere den med dine kolleger for å få bedre innsikt i det.
 6. 6
  Slå opp ord du ikke forstår. Utvide ordforrådet ditt er en god måte å forstå hva politikerne snakker om.
 7. 7
  Spør noen som du stoler på om problemer du ikke forstår. Hvis det er noe du bare ikke kan finne ut av forskningen, spør noen hva problemet handler om og hva bakgrunnen er.
 8. 8
  Lær om alle de forskjellige økonomier samt fordeler / ulemper med hver. Økonomien er et hett tema i mange land, og effektene livet ditt. Politikere har alle sine egne ideer og løsninger om økonomien og sliter deres land står overfor med det.
 9. 9
  Se inn politikernes bakgrunn og politiske poster. Det er vanligvis nettsteder som har en registrering av politikere og hva de stemmer på. Google sitt navn og se hva slags meninger de har og hvordan de stemmeberettigede. Dette er spesielt nyttig for når du begynner å stemme for representative
 10. 10
  Skriv til dine representanter eller tjenestemenn, men være veldig sikker for å gi din by, fylke, stat og mailing sone / kode eller de vil nesten alltid behandle e-post eller brev som spam eller søppelpost. Dette er fordi offentlige tjenestemenn ofte får brev fra folk som de gjør verken representerer heller ikke har myndighet over sine problemer. Søppelpost (propaganda eller reklame) er bortkastet tid og krefter for dem som med noen...
 11. 11
  Prøv å få en bedre forståelse om hvordan makt fungerer (ikke bare politisk, men også økonomisk). Forstå at demokrati ikke er perfekt, så det er mye mer å ta hensyn til deg at du virkelig ønsker å ta politikken på alvor, det vil si, hvis du virkelig ønsker å bidra til å forandre verden. Les Marx, Rousseau, og så videre.

Tips

 • Slå opp alle grener av regjeringen.
 • Når du ser et navn i politiske nyheter, slå dem opp for å se hvem de er og hva de representerer.
 • Regelmessig prøve å utvide ordforrådet ditt.
 • Slå opp navn på avdelinger og deres funksjonalitet.
 • Slå opp utenlandsk valuta (penger) valutakurs sitat informasjon i tilfelle du må reise til andre land eller trenger å bruke et annet land penger for en eller annen grunn (for slektninger i et annet land, osv.).

Statsrelaterte informasjon nettsteder

 • Husk at "politikk" i utgangspunktet dekker spørsmål om regjeringen og deres rolle i livet ditt. Dette inkluderer: sosiale spørsmål (abort, homofilt ekteskap), økonomi, diplomati, valg, lover, rettigheter, arbeidsforhold, og sånt.
 • Bli utdannet i politikken rundt om i verden, ikke bare i politikken i landet ditt, vil hjelpe din forståelse i politikken i din også.
 • Yahoo Directory ([ http://dir.yahoo.com/Government ])
 • Europe.gov: Den amerikanske regjeringens offisielle nettportal

Advarsler

 • Vær forsiktig med media "vinkler" som tar sikte på å gjøre du tror den måten de vil at du skal. Mange kilder til nyheter er forutinntatt mot et bestemt syn (som liberal eller konservativ), så det er viktig å se etter kilder fra alle sider av en sak, ikke bare en. Når noen beskylder en annen person for noe, er det også rimelig å la alle sider forklare seg før tegne dine egne meninger.
 • Alltid forbli åpent sinn når det kommer til politiske synspunkter.