Wkono

Hvordan sette opp en kampanje lag

Så du endelig fikk nominert til å være en kandidat i et valg. Sjansen er, du vet at en person ikke vinne et valg. Så må du sette sammen en sterk kampanje team. Her er hvordan!

Trinn

Hvordan sette opp en kampanje lag. Monter følgende sentrale spillere på kampanjen laget.
Hvordan sette opp en kampanje lag. Monter følgende sentrale spillere på kampanjen laget.
 1. 1
  Monter følgende sentrale spillere på kampanjen laget:
  • Campaign Manager: Om kampanjeleder er en viktig del av enhver kampanje team. De bør ha sterke organisasjon ferdigheter, jobber godt under press og være villig til å si nei til folk, inkludert kandidaten. De skal utvikle politikken og presentere det til deg. De må være villige til å jobbe hardt, noen ganger i en gruppe, andre ganger alene. Å være veldig omgjengelig og vite masse folk i ridning vil ikke skade heller.
  • Offisiell Agent: I Canada og USA du er pålagt ved lov å ha en "agent" eller "kasserer" eller "økonomisjef". Du må stole på denne personen med livet ditt. Vel, ok, minst pengene. Alle som har jobbet på mer enn én kampanje eller har politisk kunnskapsrike kan fortelle deg utallige skrekkhistorier om en agent. De er ansvarlig for å samle inn donasjoner, ber om donasjoner, betaler alle regninger, holde orden på kampanjen konto, autoriserer monetære bevegelse og viktigst, på slutten av kampanjen, filing alle finansielle poster med valget etaten. Denne personen må ha superb matematiske ferdigheter. Det er svært anbefales at du leie en profesjonell, hvis du har råd til det.
  • Valg / avstemning koordinator: Dette er den personen som vil ansette teknisk kontrollant, brikker, drivere, etc. I tillegg bør de sørge for at folk er registrert for å stemme, for å unngå lang ventetid på stevningen dag. Denne personen bør være tålmodig og være villig til å kjøre rundt ridning mye, spesielt på valgdagen.
  • Personlig assistent og Scheduler: Den ideelle personen for denne stillingen vil ha kjent kandidat og jobbet med ham for langs tid, ettersom de vil være sammen for varigheten av kampanjen. Det er opp til denne personen å gjøre kandidatene agenda, sørge for at den blir fulgt, bære kofferten sin og mobiltelefon, har mat på hånden for ham og bare sørge over all velferden til kandidaten.
  • Informasjonsansvarlig: Denne personen vil ha kampanjen annonser produsert, skriver kampanje litteratur, planlegge intervjuer med journalister, skrive pressemeldinger og håndtere eventuelle andre tema som kan komme opp med media. Denne personen skal være karismatisk og være i stand til å tenke på sine føtter. Å være vittig gjør ikke vondt heller.
  • Juridisk rådgiver: En annen posisjon som du er lovpålagt å fylle, men ikke ofte brukt, er den juridiske rådgiver. Vanligvis denne personen er en advokat som også støtter partiet. De vil gi deg råd om valget byråer lover og forskrifter.
  • Registrer Koordinator: En vanskelig oppgave, spesielt i en stor riding, skilt må gjøres, plassert, festet og tatt ned. Noen med mye tid og tålmodighet skal fylle denne viktige rollen.

Tips

 • Har masse koordinatorer som ikke er nevnt ovenfor, for eksempel "telefon koordinator, merchandise koordinator, etc.
 • Selv om du ikke trenger å betale noen av dem, er vanligvis en spiss på slutten av kampanjen en hyggelig gest.
 • Ofte ditt parti vil ha treninger for disse menneskene.
 • Den offisielle agentens jobb vil være vanskelig å fylle. Sjansen for at du vil trenge en ny en hver kampanje, med mindre du leie en.
 • Vis din takknemlighet til dem, ved å sende et kort ut etter kampanjen.
 • Alltid være høflig mot arbeiderne.

Advarsler

 • Du ønsker ikke en back stabber på kampanjen team, sørge for at disse menneskene er lojale.
 • Sørg for at de er alle lovlige.