Wkono

Hvordan lage et politisk parti

Det som er beskrevet her er det grunnleggende for å skape et nytt politisk parti. Vanligvis er det en veldig lang og komplisert prosess som trenger en karismatisk personlighet å starte den. Denne forklaringen vil gi deg en generell idé om hva det innebærer.

Trinn

Hvordan lage et politisk parti. Ha støtte fra en gruppe av likesinnede mennesker som er dine venner.
Hvordan lage et politisk parti. Ha støtte fra en gruppe av likesinnede mennesker som er dine venner.
 1. 1
  Ha støtte fra en gruppe av likesinnede mennesker som er dine venner. Helst bør de være en jevn gruppe dedikerte venner som er dyktige i minst ett felt hver, for eksempel en spesialist i økonomisk politikk, en god taleren, en god forfatter, forsker, osv. For å utvikle en vennekrets se "Hvordan å få venner ".
 2. 2
  Overbevise denne gruppen av behovet for å skape et nytt politisk parti, se "hvordan å overbevise folk".
 3. 3
  Lag en logo, ingenting er for enkle eller komplekse, ideelt sett noe som kunne være stemplet eller stencilled som er tankevekkende av de viktigste planke (eller policy) av partiet eller innholdet i den klassen av mennesker den representerer.
 4. 4
  Lag en "charter" av sorterer, et hefte som hver av dere enige om, omfatter at alle dine synspunkter, og som du kan se. Dette dokumentet er også kalt et manifest og lister under ulike overskrifter alle de punktene som den foreslåtte politisk parti ønsker å argumentere for og fremme som sin politikk.
 5. 5
  Lag en nettside med eget domene. Dette området må være svært attraktivt og organisert, og viser alle de mest identifiserbare utsikt. Den må inneholde en liste over grunnleggende medlemmer med midler for å kommunisere med dem, inkludert e-postadresser.
 6. 6
  Nettstedet skal gi en rekke artikler som omhandler saker der partiet står, og det bør gi rom for lesernes diskusjon og kommentarer.
 7. 7
  Det bør også gi midler for folk å delta på festen som medlemmer ved å betale et abonnement. Det bør også tillate noen av dem til å stemme i partiet på lokale beslutninger. Avhengig av klasse av medlemskap og størrelsen på abonnementet, varierende grad av ansvar bør deles av disse medlemmene.
 8. 8
  Registrering. I Storbritannia og i andre demokratiske land også, må de politiske partinavn skal registreres med valgkommisjonen. Dette er for å hindre at du ringer din party "Arbeiderpartiet" eller noe annet som kan forvirre velgerne.

Tips

 • Skriv opp en regel i "charter" mot bevegelser for å dele festen. Hvis noen begynner å være uenige og / eller utfordre autoritet, vil dette tillate deg å fordrive dem ved din partiets regler.
 • Fungere som leder før partiet får tilstrekkelig styrke at lederen kan velges innenfor medlemskap i partiet.
 • Viktigst, husk at det er millioner som venter på å bli ledet og uten en leder... og at meninger varierer.
 • Hvis du er partiet arrangør og en ansvarlig, bare noensinne se deg selv som arrangør, før ledelsen er formelt avtalt.
 • Velger kun de mest dedikerte medlemmer, unngå alle sjansene for hvem som helst når som helst bare slutte på grunn av kjedsomhet.
 • Den beste måten å få alles oppmerksomhet og respekt under en innledende møte (valgfritt for senere møter) er å ha forfriskninger.
 • Ikke start en fest bare for å være en leder, starte en fordi du faktisk har ideer og oppfatninger du vil dele.